טרודי

Tinkerblack

New member
טרודי

יאללה מה חושבים על טרודי? טובה? רעה? סתם חסרת אישיות? קנאית ואולי יתר על המידה? חצופה? חושבת שהכל שיייך לה? חיה רק בגלל בריידי? ובכלל תארו מי זאת בשבילכם טרודי

YaEloNeT

New member
עמה. ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

אבל ברמות. ו.. אני שונאת אותה
|יעלראתהאתכלהעונההראשונהשבועשעבר|

yposto

New member
טרודי היא

נחשה ערמומית היא רודפת בצע והיא גם לא משהו.

tribe spirit

New member
טרודי היא../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

מדהימה. נראה לי שבסך הכל לאורך השנים,הדמות שאני הכי אוהבת לאורך השנים.

slallum

New member
הדמות הכי מעניינת חוץ מאלי../images/Emo45.gif

לדעתי כמובן
יולדת תינוקת של הבנאדם ששולט ברוב חלקי העיר, מטיל פחד על חצי ממנה, והחצי השני סוגד לו. היא מנסה להסתיר את הזהות של התינוקת, לאחר מכן כשהיא לא מצליחה להסתיר את הזהות חוטפים לה אותה, היא מתערערת ועושה הכל בשביל להשיג זמן איתה, בכלל זה להצטרף לנבחרים - הכל היא עשתה בשביל הילדה שלה. בקיצור - היא לא טובה ולא רעה, כל הקטע שלה זה לשמור על הילדה שלה ולנסות להיות איתה כמה שיותר.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifהיא די פיכית. במיוחד בתחילת עונה 1, היא הייתה כה מעפנה ותובענית וגרועה. אח"כ היא השתפרה כשהיא חזרה מהבריחה שלה עם דאל. ואז עונה 2, מעפנה שוב, אבל זה היה כי שטפו את מוחה. ואז עונה 3 עדיין מעפנה, עונה 4 היא הייתה בסדר, עונה 5 היא הייתה מעפנה כמעט כמו בעונה 1 בגלל כל הקטע עם ג'יי שהיה זנותי לחלוטין. כאילו, אמבר חברה הכי טובה שלך, יא גרועה, איך את הולכת ככה עם ג'יי מאחורי הגב שלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif בקיצור, מלבד כמה יציאות חביביות שלה, היא מעפנה../images/Emo3.gif

למעלה