טרה הזכיר לי שיר חמוד..............

שקדי

New member
טרה הזכיר לי שיר חמוד..............

וכשחשבתי על המילים שלו פתאום הסתבר לי שמבלי דעת הוא מהווה תמצית של עיקרי אמונתי באדם יש ואומרים אנשים העולם כולו כחול אך נקלע הוא ברשת השחורה צל יחיד משתלט על הכל אבל ישנן בריות שנולדו בשביל לחיות לתת מנחה ופרח לקטוף ותמיד רק לאהוב נדמה לי שנתן יונתן כתב.........

טרה10

New member
בדיוק לשיר הזה ´תכוונתי...

שלמה וורבנר..[אם יורשה לעזוב את הנושא שהקפיץ אותי וכנראה את כולנו] הטנור והגיטריסט של שלישיית שריד הדריך אותנו קצת..בלהקה הדמיקולו שלנו לחתונות. אח"כ הוא היה טכנאי בגלי צ.ה.ל כל הזמן. בטח עכשיו הוא בפנסיה..כי אני לא שומע את השם יותר. איך שקדי הוצאת את המלים את זה אני לא מבין..בטח יש לך קלסר..כזה גדול. אגב טעיתי בתמונה האחרונה ?...כי לא היו תגובות..ועוד בצבע..? ומגי אל תטריחי את עצמך בעיצות איך ומה לעשות עם מאבד התמלילים..רק אתמול תרגמתי מאמר על איזה תסמונת ילודים שלא נדע..בעזרת הבבילון.. שעה שעה ישבתי על זה עד שכאבו לי היניים אבל בעזרת האתר על התסמונת והמתרגם האולטמטיבי..הגעתי עד הלום. ו´בעד הלום´ יש היום קניון..! מה שמזכיר לי נו טוף..לא חשוב..!

שקדי

New member
יש לי קלסר ענק טרה.................

והוא כולו בראש ומשם הכי פשוט לשלוף ובינתיים גם כלום לא נמחק ולא טעית בתמונת הצבע .....למרות חוסר התגובות.............

למעלה