טרגר

טרגר

הוא השתין לי בפה הוא שבר לי תאף נתן לי מכות עם מקלות על כפות ידים הוא אנס שני אחיות שלי באגרסיבות ושיגע אחת מהם שעד היום היא מסתובבת ברחבות ומסוממת

הוא ניסה לקחת לי את האחות הקטנה שלי לפגוע גם בה לאנוס גם אותה אז איימתי עליו שאני יגמור עליו אם יתקרב אליה והוא נעלב וניתק קשר ארבע שנים

לא דברנו ועכשיו גילתי שהוא נשוי וחזר בתשובה ויש לו ילדה הוא לא הזמין אותי לבריתה ואמר שאני תמיד היה אח שלו בלב ושאנחנו משפחה אבל אי אפשר
להמשיך להיות ביחד וזה נגמר התרגשתי מאוד זכרתי אותו מת על מחשבים וחובב נשים מושבע

שמחליף כמו גרבים ועכשיו הוא עם זקן ופאות וחרדי זה המם אותי זהו אין הרבה מה לומר חוץ מזה שהכל צף מחדש הכל פשוט צף פוסט טראומה וזה ... זהו חפרתי לילה טוב .

וואוו, נתנאל!!!!! זה השאיר אותי חסרת נשימה,

אז לא יכולה אפילו להתחיל לתאר לעצמי איך אתה מרגיש.
!!!!

מרגיש הרבה דברים

אתמול הרגשתי נסער שכתבתי על זה היום אני מרגיש קהה מאוד אני חושב שכנראה אני משתנה כל הזמן אני די מצטער שכתבתי את זה אתמול כי זה יותר מידי אישי אבחבל הייתי מצף ולא התפאקתי אז זב מה קרה ...

נתנאל, אני מבינה שאתה מרגיש מאוד חשוף,

אבל האם לא כולנו כותבים כאן דברים אישיים?

נכון אך

קשור עד כמה אישי ובמי זה נוגע אצלנו היה נהוג לומר שלא מוצאים תכביסה המלוכלכת החוצה ופה ממש חשפתי דברים נורא נורא אישים ולא רק עלי אלא גם על אחים שלי לכן אני די מתחרט אם זה רק עלי זה עניין אחר אבל שזה קשור באחים שלי אני די מהסס ...

אני מבינה, יפה שאתה שומר על פרטיותם עד כמה שניתן....

וגם נותן לעצמך אפשרות לפרוק....

הואגם ביקש סליחה

על מה שעשה לי ואמר שהוא י6דע שלא היה אח טוס לנו 3ני סלחתי מזמן אני לא רוצה קשר איתו 4בל עדיין מתרגש בשבילו

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי נתנאל היקר

קודם כל תודה שסימנת טריגר, זה לא מובן מאיליו.
אני שמחה ששיתפת ברגע שהיה לא רע למרות שחשת רע אחרי זה , אני יודעת שבאותו רגע זה מאוד משחרר לכתוב, אז אל תצטער על זה. אם עדיין לא יהיה לך נוח עם ההודעה ותרצה למחוק אותה תודיע לי.
זה רק מראה שאתה אדם טוב שאתה מתרגש בשבילו, אני למשל לא הייתי סולחת אבל זאת אני.
תן לעצמך זמן להקל את הכל ולפרוק.
אני כאן אם תרצה תמיכה או סתם מילה טובה.

תודה כהנא

זה מאוד דו כיווני כי הוא גם היה טוב מערכת יחסים מאוד מורכבת יש בין בני המשפחה אז כן אותי זה מאוד מרגש כי אני זוכר אותו אחרת לגמרי והשנוי וזה שהוא התמסר לאישה אחת זה מה שהוא לא מובן מאליו לא זוכר אותן כך ... בנוגע למה שכתבתי אולי אני אבקק למחוק נ3אה כבר עכשיו לא נראה לי שיש צורך .

KateAusten

New member
נתנאל יקר

קודם כל תודה שסימנת טריגר. ידעתי שזה יהיה לי קשה מידי ואכן הפסקתי לקרוא אחרי המילים הראשונות.. אז תודה שהזהרת מראש:)
שולחת חיבוק, תמיד

כן לאט לאט למדתי את עניין הטרגרים

לא תמיד מצליח לי בגלל הצפה אבל סך הכל זה ניתן ללמידה ואם מתאמצים זה מצליח אני שולח חיבוק בחזרה מבין את הקושי .

למעלה