טרגר הצפה

טרגר הצפה

יש לי התקף חרדה אני מרגיש קראתי על גלוי עריות , המון הרבה סיפורים הרבה מאמרים הכל מוצף לי , אני מרגיש נכלד בתוך מלחצים וכול הגוף שלי נחדר בסכנים כולי מרגיש עולה באש , הכל חד כל כך זה כואב כל כך לי .

הוא מזיין אותי הוא תמיד יזיין אני כמו ליצן בוכה עם עין אחת בוכה ואין אחת מנצצת איזה דבר זה , אני רק בוקר היה לי טוב יותר , אני רוצה לטבוע אני רוצה להכנס לתוך עצמי , להבלע לומר לא , זה לא קרה לא היה כלום הידים הגדלות המגע הנוזלי המים הרותחים , אני רוצה להתקלח לשטוף את הזהומה , את הליכלוך ממני את השאריות של זבל שהצטברו בי , ערמות על ערמות של בושה , של אשמה של גועל , איך יכולתי איך

נתתי לזה לקרות , אני סתם בכיין , יש הרבה יותר גרוע , יש אנשים גמורים אני בן אדם שלא שווה את הזרע שאבא שלו השפריץ . על הקיר יא אבא על הקיר , סליחה אני מטונף כל כך , בא לי לשתות ים שלם , בא לי קוקאין להנסיף עד שאני אתעלף , בא לי כוס ועוד כוס , אני גמור , הידים הידים החומות השחורות ידי עבודה , שלטפו , שפטמו שאנסו ואני לא מודה כי אני לא חלש , אף אחד לא פגע בי אני חזק נורא , הייתי שם בתוך האמבט בתוך המים החמים והוא

שם מביט בי עיניו החמות האלו , התימיות הגדלות אהבות , ואז הוא החליק יד ועוד נגיעה ופחדתי זה מה שאני זוכר רציתי לברוח ממנו , רצתי להעלם בתוך בועות הסבון להכנס לתוך עשן הסמיך , הוא יודע מזה עשן הוא יודע הוא עבר תופת בגרצניה , איש חולה איש מסכן למה אני מאשים , למה אני רע קשה לי להסביר אין לי מילים אני לא שווה אגורה אני חרא אחד מרוח על דופן האסלה כיפוף אחד לתוך האזור האסור

, סליחה סלח לי שאני משמיץ אך איני יכול לשכוח אולי אני מדמיין אולי אבל הכל בהיר מגיל חמש עד גיל עשר או שתים עשרה עשיתי לי כך , אני לא כועס עליך אתה לא איש רע , אני רק פוגע אני שק חבטוטת של העולם הזה , של הממסד של המערכת עד המשפחה , סלחיה על שאני נחשי כזה ערסי לא עצורך אבל זיינתם אותי , אני מצטער על הגסות אך כך אני מרגיש נאנס ... הכל צף סליחה על הבכי אני אשתקם , אני אצא מזה אני אקום על הרגלים אני אהיה האדם שלא הייתי אבא ..

מצטער על ההצפה הכואבת

תנסה למצוא נחמה בקשר עם אנשים שאוהבים אותך
ובפעילויות שאתה אוהב ונהנה מהם.

אין לי כרגע כלום

אני בדיכאון קלני כל היום יושן ומעט מאוד במחשב וגם לא נהנה מכלום ואני מעדיף לישון כי שם נכון יש סיוטים אבל לא רק , שאני ער אני ממש סובל , כאבי ראש , סחרחרת והמטפל אמר לי שיכול להיות שזה תופעת לוואי של הכדורים אבל לא רק אלא גם השפעה של הדיכאון הקשה שיש לי חיבור נפש גוף , קיצור מצב לא טוב ישנתי עכשיו עשרים שעות כמעת מאתמול כתבתי את הודעה עד עכשיו.

למעלה