טרגדיה

כרמית.

New member
טרגדיה

עט הסימון של הפוקט שלי הלך לאיבוד. מה עושים? אפשר להשיג עט חלופי?

mikeoreli

New member
בטח

תנסי באופיס דיפו או בהנדי בדינגוף סנטר ובשאר החנויות מסוג זה.

haltura

New member
אתה הולך ישר על הכי יקר..

לא פר. היא יכולה להשיג בפחות כסף.

mikeoreli

New member
מה זה לא פר?

יש פה פרים? פרות? מאז שהגעת פתחת פה רפת. חסר לנו שלא תשדרג את זה לגן חיות כי אז פשוט חבל.

haltura

New member
גיחי גיחי

ירדת לרמה נמוכה מדי, שאני אלייה לא יורד.

mikeoreli

New member
צחוק של...

משום מה עפ"י התגובות שאתה כותב פה, נראה לי שעדיין בכמה רמות מעליך. אפילו עם היציאות הללו.

raananta

New member
כרמית

בהמשך לתשובתו של MIKEORELI אני מציע לפני הרכישה לשות בירור קצר. ישנם "סטילוסים" קצת יותר מתוחכמים מהבסיסי שמגיע יחד עם המכשיר. לעיתים תוספת המחיר כדאית. ניתן להשיג עם תוספת של עט כדורית (דיו) מובנית בתוך הסטילוס ועוד ועוד. שווה בדיקה בהתאם לצרכים שלך.

כרמית.

New member
תודה רבה לשניכם

ממש נלחצתי אתמול בערב כשגיליתי שהוא נעלם...

haltura

New member
קונים חדש

תעשי חיפוש בזאפ להשוואת המחיר הנמוך ביותר... www.zap.co.il אני מקווה שפירסומת מותר לעשות :).

haltura

New member
אין בעד מה,

אני רק בעד קנייה נכונה ונבונה. ואני ממליץ לך, לעשות תמיד לפני שאת קונה, לעשות סקר שוק.

mikeoreli

New member
לא כל מה שזול הוא גם טוב

להשוות מחיר כן. אך לקנות את ההכי זול? קונים את ההכי מתאים במחיר הכדאי והכי נוח. אף אחד לא מחלק פה מתנות ורוב מה שזול יותר מאחרים, פחות טוב מאחרים.

haltura

New member
לאוו דווקא

לדוגמא, בזיכרונות את יודע אילו חברות מיצרות, אתה עושה השוואה באינטרנט ומגלה מי יותר זול. השוואה בין אופיס דיפו לחנות בבני ברק הביאה לי חיסכון אדיר של מאות שקלים. לדוגמא: זיכרון של SanDisk 256MB מסוג SD עולה ב'אופיס דיפו', 549.98 ש"ח כולל מע"מ. עכשיו, אותו זיכרון בדיוק עולה בחנות בבני ברק (http://camera4less.co.il) רק 376.00 כולל מע"מ. אתה יכול להסביר לי את זה? הכתובת המדוייקת של המוצר ב camera4less (http://camera4less.co.il/product.asp?pID=236&cID=63) הכתובת המדוייקת של המוצר ב'אופיס דיפו' (http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?SKS=2&ID=572628&LEVEL=SK&PR=QU4&FMID=375354&SID=6KQL2R9T0M189JQ247U143GXR56J8NPF) :) אני שמח אם הארתי את עינייך.

mikeoreli

New member
לא מדובר בכך...

ולפי איך שזה נראה, אתה רחוק מלהאיר את עייני. צריך להשוות בין אותו מוצר הנמכר בכמה חנויות. רק דרך אגב, באופיס דיפו מאוד קשובים למחירים אצל חנויות אחרות. כאשר ראיתי אצלם לפני יותר משנה מצלמה שנמכרה בחנויות אחרות ב500 ש"ח ועדכנתי אותם לגבי זה הם התחילו לרוץ ולהרים טלפונים ולברר למה המחיר יקר משמעותית ואמרו שאכן הייתה טעות. בכל מקרה, הכוונה שלי הייתה שלא לעדיף מוצר זול של חברה נחותה מאשר מוצר יקר של חברה עם שם ומוניטין טובים. לגבי המלצתי לקנות באוםיס דיפו או הנדי זאת משום שיש כמעט בכל מקום אופיס דיפו, אפילו בדרום ובצפון. מה לעשות, יש כאלה שרוצים לראות את המוצר בעיינים ולא סומכים על קנייה דרך האינטרנט, וזה הכי טוב בשבילם. לדבי הנדי, בגלל שזו חנות שמתעסקת בתחום הגאדג'טים אמור להיות לה מבחר מגוון של עזרים שבחברות אחרות לא קיים.

haltura

New member
החנות בבני ברק מאוד אמינה...

אני גם פחדתי להזמין דרך האינטרנט אז, קפצתי אליהם לחנות וקניתי מהם 3 כרטיסי זיכרון במחירים האלה. זאת לא עבודה בעיניהם, הם גם מוכרים מצלמות במחיר הכי זול בארץ!!!! לא תמצא יותר זו מהם. תקפוץ לחנות הנחמדה שלהם ברבי עקיבא 102, בני ברק ותיווכח במו עינייך.

haltura

New member
ד"א..

קניתי את המחשב כף יד משקם אלקטריק ושאלתי אותם למה הזיכרונות אצלהם כל-כך יקרים ובבני ברק הם כל-כך זולים, אז, לא היתה לו תשובה בשבילי אז, הוא אמר שהספק שלהם מוכר להם ככה והם לא יכולים לרדת במחיר. אז, אמרתי לו לא נורא. וקניתי בבני ברק. גם מלא חברים שלי קונים בבני-ברק, פשוט כי זה הכי זול ואין לך פה עניין של חשד לחיקוי בזיכורות כי זה לגמרי מקורי. לך תבדוק.

למעלה