טרגדיה נורבגית

forglemmigej

New member
טרגדיה נורבגית

בעקבות צפיה בטלויזיה על הטרגדיה עלו בי כמה תהיות כמה מוזרים העיתונאים, ראשונה, הידיעה החשובה מאד שמר ברוויק שהיה עסוק בהכנת מכונית התופת עם הדשנים שהוא קבל לעסק שלו ,עשה הפסקה ערב אחד כשצפה בתחרות האירוזיון בדוסלדורף, המקרופונים שדוחפים לילדים המבועתים שיצאו בשן ועין מהאירוע והם צריכים לחזור שוב ושוב על המאורע הנורא שחוו, כמה חתיך ראש הממשלה הנורבגי והנאום שנשא היום בקתדרלה הביא לי דמעה שקופה בעין כשסיפר על מוניקה שהיתה רק בת 20 והיתה אחת מקורבנות המטורף, הסרט שחובב צילם מהרחוב הראשח באוסלו עשר דקות לפני התפוצצות מכונית התופת והכל נראה כל כך שלו ורטוב כפי שרק ערים כאלו נראות באורופה בקיץ ואחרי זה שומעים את הפיצוץ וכולם רצים ברחוב ומדברים במוביל כאילו זה לפחות ספטמבר אילבן..

פולני2000

New member
לגבי נורווגיה אני לא יודע

אבל קריאה קצרה על סקירה דומה שבכור כותב, על האי הבריטי מגלה שהוא נוטה להגזים לחלוטין בנושא ההגירה האיסלאמית ואני הייתי מטיל קצת ספק במה שהוא כותב.

נברא

New member
לבכור יש מוניטין

של מי שחושב מחוץ לקופסה ובדרך כלל גם קולע. נדמה לי שיש לו גם משפחה קרובה בשוודיה והוא מבלה אצלם זמן מה מידי שנה. בנוגע להערכותיו, ימים יגידו...

forglemmigej

New member
לא מכירה את נורבגיה כפי שגיא בכור מכיר

רק שהיום בעיתון גרמני היה כתוב :"אפילו בעצב הכי עמוק שלהם הנורבגים לא נעשים היסטריים. הם נגד שנאה. מדהים לראות איך פוליטיקאים וכל הארץ מגיבים. הם עצובים עד נימי נשמתם , הם בוכים בכבוד, אבל אף אחד לא מקלל ולא מבקש נקמה במקום זה הם רוצים עוד הומאניות ודמוקרטיה. זהו הכוח הכי יוצא מהכלל של המדינה הקטנה הזו".

forglemmigej

New member
אתמול הראו פה בחדשות

כל מיני כתבות רקע על נורבגיה והתברר שהרבה חברה צעירים החליטו להתפקד למפלגה אחרי האסון, זה מזכיר לי את האפטר שוק בישראל אחרי רצח רבין עם נוער הנרות, מענין כמה זמן זה יחזיק מעמד והאם הממשלה בכלל קשובה לרחשי העם ובודקת גם תת זרמים אחרים, או שהם רק מגנים את התופעה שהיא איומה בכל קנה מידה אבל אי אפשר להתעלם מזה.

dotandvir

New member
אני מסכים עם העיתון הגרמני

אני בטוח שהנורווגים ידעו להסיק מסקנות בצורה הרבה יותר שקולה מאשר מה שקרה בארה"ב אחרי ה-11 לספטמבר ומה שקורה בעוד איזו מדינה, שאחרי כל פיגוע שומעים בה צעקות וקללות ורואים מעשי נקם אבל פיתרון ממשי? לא בבית ספרינו. דותן

נברא

New member
אז מדוע אין הם מוקיעים

את הטרור המופנה כלפינו באותה נחישות שבה הם מוקיעים את הטרור המופנה כלפיהם. האין זאת שאת הטרור המופנה כלפינו הם 'מבינים'? לא מצדיקים חלילה אבל 'מבינים'...

forester404

New member
אותי רק מעניין

אם נורבגיה אכן תהיה מוסלמית ב-2045, מתי זה יקרה בישראל, בה שיעור המוסלמים לפי ההערכות הכי שמרניות בתוך הירוק הוא לפחות כפול, אבל לפי הערכות יותר מקובלות משהו כמו פי 4 ? (משהו כמו 5% לעומת 20% - תקנו אותי אם אני טועה)

forester404

New member
מצטער אם סטיתי

מהנושאים של הפורום, אפילו לא שמתי לב לזה עד עכשיו...

forglemmigej

New member
ישראל היא כאילו מדינת כל אזרחיה

למעשה היא רק מדינה יהודית כל היתר שקופים..

נברא

New member
תהפוכות הגורל האכזריות

קראתי שהנערים המופיעים בתמונה (אלו האוחזים בכרזה) נהרגו בפיגוע הנורא. האם משהו יזוז שם בתודעה? האם הם יפסיקו יום אחד 'להבין' את הטרור?

bazazo

New member
טיפ: אל תאמיני למה שאומרים לך בטלווזיה

ועיתונים. הם ידאגו שתהיי כמה שיותר מבולבלת וחסרת מושג. תעשי שיטוט בעצמך ברשת, תאספי כמה שיותר מידע ממקורות עצמאיים (כמו בלוגים של עדי ראייה וחוקרים עצמאיים לדוגמאף ולא חסר מקורות מידע אלטרנטיביים) , תחברי כמה שיותר פיסות מידע נטולות אינרטס ודיסאינפורמציה ואז- make up your own mind. כל האירועים באוסלו והאי יולטה מסריחים מעקבות של שירותי ביון וטרור בחסות ממשלתית.. תחפשי בגוגל FALSE FLAG TERROR OPERATION GLADIO OPERATION NORTHWOODS אלו שני מקרים מוכחים שממשלות בעבר עשו או תכננו לבצע פיגוע טרור ולהאשים יריבים פוליטים ו/או לקחת זכויות מהאזרחים "בשם הביטחון" (וגם היום- לפני שבועיים ראש שירותי ביון בבריטניה הצהיר שהפיגוע ב- 7/7 היה עבודה של הממשלה http://beforeitsnews.com/story/803/...ligence_Analyst_-_7_7_was_an_inside_job.html) על 7/7 בכלל יש הרים של מידע ועדויות שמצביעות על מעורבות הממשלה. רק צריך לדעת איפה לחפש מידע ואז לחבר אותו כדי לראות את התמונה המלאה. אגב לפני אירוע טרור מבויים, הממשלה תדאג לעשות תרגיל לפני או בסמוך להתרחשות, כדי לבלבל את כוחות הביטחון שלא יודעים על "התוכנית" לחשוב שזה תרגיל כך היה ב7/7 שהיה תרגיל ביום בפיגוע באותו שעה ואותו מטרה ! (את מוזמנת לחשב מה הסיכוי שדבר כזה יקרה אולי תזכי בלוטו) http://www.youtube.com/watch?v=jInH6VS13YY אנשים פה יכולים לגחך עליי כ"קונספירטור" "והזוי" ומה לא, מי שלוקח את הגירסא הרשמית שמועברת בכל התקשורת הממסדיים כראה וקדש, הוא ההזוי. שמרו על עצמכם

למעלה