טראק שלי...

taik26fr

New member
טראק שלי...

שמתי אותו פעם פה אבל זה יותר משופר אשמך לתגובות ושיפורים

TalProject

New member
קריטריונים לשיפור

שפר את האיכות של הצלילים עצמם..תשחק קצת עם הבאס הוא נשמע אותו דבר כל הטראק וזה דיי משעמם... תוסיף מלודיה שנוכל להגיד באמת וואו.. ווקאל יהיה נחמד..

y o b b o

New member
עזוב אותו מווקאל...

לא צריך וואקל בכל פאקינג טרק! זה נחרש מכל כיוון אפשרי!

Twisted Girl

New member
חליייי חחח

בכל מקרה באמת שלא חובה ווקאל עוד לא שמעתיאת הקטע... וגם לא בכל קטע אפשר להוציא מלודיה וואו- אבל תנסה.

y o b b o

New member
מגניב אבל...(פרטים בפנים)

צריך לעבות את הבאס והקיק ולסדר בכלל את הסאונד.. שנית חסר עיניין בטרק אין איזה משהו שאני אח"כ אזכור מהטרק חוץ מכמה שריטות (וזה לא לטובה).. חוץ מזה תשנה את הבניה של הטרק כי רגע אחד אתה עולה ואז נופל ואז עולה ואז נופל וזה חסר כל מבנה נורמלי.. זה מה שיש לי להציע אבל חוץ מזה באמת יש עתיד
שבוע טוב

dmt4me

New member
אהבתי את הסגנון שלך >

ויש לך את זה הייתי אומר.רק כמה דברים חשובים כי קשה לי לסתום ת'פה.. לדעתי תשקיע במעברים,ברקסים ,כניסות..הן הדבר היחיד שמשעמם אצלך! הסאונד לא רע,אם כי הייתי נותן ממש טיפה ריוורב למנוע שיהיה מוכפל קצת אבל ממש קצת שכמעט לא יהיה מורגש. תצפה קצת בפיידים כשאתה מגיע לעצירה פתאומית,או מעבר..בגדול נהנתי לשמוע עלה והצלח!

dmt4me

New member
Hit the bit

קטע שאני עובד עליו..קצת אלים,תנו את חוות דעתכם. תודה.

TֱAֱMֱIֱR

New member
אז ככה.

יש לך שם אחלה מישחקים לקופסא מצד לצד... אבל...הטראק די ריק...חסר לו איזה ליד מסויים שיתן כיוון כי הוא בורח מאחד לאחד...ומאבד עיניין.. אחלה קיק [השבוע התחלתי טראק חדש עם קיק כזה] בס תגוון אותו שישחק שיתן קצב. ולא ישאר על מירוץ סוסים זה סתם הורס. זה מה שיש לי כרגע להגיד לך ולאחל לך בהצלחה.

taik26fr

New member
טוב תודה על הביקורת אבל...

אני לא כל כך מבין בעניין אז תסבירו לי מזה כל המושגים מלודיה ואלה אני רק אוהב לעשות תמוזיקה לא מתמצא כל כך

למעלה