טראק שלי, לא גמור לינק
T THE BLACK MAMBA New member 3/5/05 #2 ענק אחי אהבתי מאוד ../images/Emo45.gif שילוב של פרוגרסיב עם ברייק ביט טראנס כזה, והסאונד שלך השתפר בצורה פצצתית.
ענק אחי אהבתי מאוד ../images/Emo45.gif שילוב של פרוגרסיב עם ברייק ביט טראנס כזה, והסאונד שלך השתפר בצורה פצצתית.
G GallaxY New member 3/5/05 #8 יאללה עוד תגובות ../images/Emo8.gif קטעעעעעע חמוד לאללה לא הכי קולע לסגנון שאני אוהבת אבל אין שם דברים שלא אהבתי, בכלליות אחלה מוזיקה יש לך
יאללה עוד תגובות ../images/Emo8.gif קטעעעעעע חמוד לאללה לא הכי קולע לסגנון שאני אוהבת אבל אין שם דברים שלא אהבתי, בכלליות אחלה מוזיקה יש לך
K kundara New member 4/5/05 #12 החריטות לא בסינק לא אהבתי את התופים מה קרה לך? לך לתקן יחייה אתה יכול יותר תקן את התופים ותראה איזה זרימה יש ואללה אני רוצה לעשות איתך קטע טראנס בייחד בוא נתחיל
החריטות לא בסינק לא אהבתי את התופים מה קרה לך? לך לתקן יחייה אתה יכול יותר תקן את התופים ותראה איזה זרימה יש ואללה אני רוצה לעשות איתך קטע טראנס בייחד בוא נתחיל
G GallaxY New member 4/5/05 #13 עדיף שאתה לא תעשה טראנס.. ../images/Emo13.gif אם כבר שגוני יעשה איתך איזה פריסטייל יכול לצאת מעניין
T THE BLACK MAMBA New member 4/5/05 #15 זה נראה לי רעיון מצויין הם יוכלו לתרום אחד לשני הרבה מאוד בקטע ובידע שלהם בתוכנה, ויכול לצאת מהם משהו מאוד טוב ומיוחד, שפונגל הישראלים
זה נראה לי רעיון מצויין הם יוכלו לתרום אחד לשני הרבה מאוד בקטע ובידע שלהם בתוכנה, ויכול לצאת מהם משהו מאוד טוב ומיוחד, שפונגל הישראלים