טראפיסטית ABA

טראפיסטית ABA

אני מפרסת בלוח מודעות של מס' פורומים בתפוז שאני מחפשת טראפיסטית לילד בן שנתיים וחצי בפ"ת ואף אחד לא מתקשר אליי, למי אני יכולה לפנות אולי יש הורים שעובדים בתכנית ביתית שהם יכולים להפנות אותי לטראפיסטים. יש מחסור או שאני לא פונה לכתובת הנכונה. אני מחפשת כבר המון זמן, ואם אפשר אז לשלוח לי במסר תגובה . תודה מראש

מחל

New member
יש מחסור

יש מחסור בטראפיסטים של ABA עם ניסיון.לדעתי פני להדס מאלו"ט ותבקשי ממנה שמות של טראפיסטים. בהצלחה.

ריקי 04

New member
תרפיסטים, משלבות... זאת בעיה../images/Emo4.gif

כנראה בגלל שאין מודעות לתחום כמקצוע, וכי אין מערכות הכשרה מסודרות. התוצאה היא שאכן מאד קשה להשיג תרפיסטים, על אחת כמה וכמה - עם נסיון. אנחנו מראש לא מחפשים נסיון, כי כאלה באמת הסיכוי למצוא הוא די אפסי, אלא רק מישהי שנראה לנו שיש לה גישה לנושא. הבעיה כמובן - היא שלפעמים טועים... והטעויות האלו נעשות על גב הילדים שלנו. בארה"ב התרפיסטים עוברים הכשרות ארוכות לפני שהם רואים ילד, אצלינו לומדים על הילדים... בקיצור, מומלץ למצוא מישהו עם נסיון, לפחות אחד לצוות - בהצלחה... ואת השאר לחפש עם פוטנציאל. מנסיון, מודעות באוניברסיטה זה נחמד, אבל מה שבאמת יביא טלפונים זה מודעות דרושים בעיתונות. 95% לא רלוונטי, וצריך להצליח לסנן את הכמה שכן, ולהתפלל לטוב... בשנה שעברה פירסמנו 4 מודעות עד שמצאנו... כבר היינו ממש מיואשים... והשנה תיכף צריך להתחיל לחפש שוב... איזה דיכאון... אבל צריך להיות אופטימים, בהצלחה.

dgan

New member
היכן לומדים להיות מטפלים בשיטה?

סליחה שאני מתפרצת בתוך השרשור.

מסגרת ללימודי ABA ו-DIR באונ' ת"א

שלום לך אני מצרפת קישור למסגרת החדשה ללימודים, שהוקמה ע"י אלו"ט ואוניברסיטת ת"א. ההרשמה עכשיו, והטפסים נמצאים אצל קרן באלו"ט 03-6126120 שלוחה 236. שימי לב שקיים קורס בסיסי לתראפיסטים של שיטת ABA קיימים כמובן גם קורסים מתקדמים לבעלי נסיון. את מוזמנת לפנות לאחת המשפחותהעובדות בשיטה אם את רוצה להתרשם מהתחום, לפני ההרשמה. ניתן גם לקבל הכשרה אצל המשפחות עצמן. יש הרבה יתרונות בהכשרה הביתית, הקונקרטית יותר, ומביאה את הגישה של הצוות והסופרווייזרית, יותר מאשר הגישה ה"קלאסית". בברכה, תלמה.

למעלה