טראנס מתוקשר

טראנס מתוקשר

רובנו כאן חשופים באופן תמידי למוסיקת הטראנס. אני אישית שומעת לפעמים 102 ככה.. יש את התוכנית בבוקר של טל ברמן... אבל כמה באמת התיקשורת מקדישה למוסיקת הטראנס.. לפחות התוכניות בלילה. אם אני לא טועה יש בגליי צה"ל בלילה של שישי משהו.. אז נכון שלרוב אנחנו עם דיסקים ... אבל בכל זאת.. האם אתם חושבים שהתיקשורת משמיעה טראנס מספיק? הריי התשובה : יש כאלה שלא אוהבים מיצידם פה לא רלוונטית.. כי "האוס" למשל צורם לי באוזן אישית. אז מדוע אין מאזן ? מה אתם אומרים?

Eyedan

New member
יש גם...

בימי חמישי תוכנית "קמאסוטראנס" עם אופיר בן שטרית. ואחריו עוד שעתיים של טראנס "אפטאר-פארטי". ויש גם ימי שבת עם גיא סלמה "טראנס און אייר". וימי רביעי בצהריים יש את התוכנית "חפירות" שכחתי באיזה תנחה.

THE BLACK MAMBA

New member
אני גדלתי על התוכנית של אלה גוטמן

שהייתה לקראת סוף שנות ה 90' ברשת ג', ועל לילה טראנס עם DJ גובלין, מאז רדיו לא עושה לי את זה אין כלום שמשתווה לתוכניות הללו ..

goaguy

New member
אני עוד גדלתי על גובלין

בגיל 15 אני זוכר שהוא היה מתקלט בסטייג 2 ב ת"א בקומה הראשונהטכנו משונה כזה.

אני גדלתי על גימל בטראנס עם אלה

גוטמן עוד ששודרה בשעה 18:00 ואחר כך עברה ל21:00 באותו תקופה(96-97)הייתה עוד תוכנית ברדיו דרום שניקרא יציאת חירום והגיש אותה דדי כהן מההרכב פיקוק לאחר שרשת ג ניסגרה האופציות היו לילה טראנס עם גובלין ב99 ועוד תוכנית עם אבי ריבי ב"קול הכינרת" או משהו דומה

טראנס ברדיו

קאמה סוטראנס-יום ה רדיו דרום 00:00 אפטר פארטי-" 02:00 אפטר פרטי-רדיו ירושלים יום ה 1:00-3:00 ביטניק-גלי צה"ל יום ו02:00 טראנס און אייר-רדיו אסקפ 99 יום שבת 00:00 חפירות- 106.4יום ד 13:00 טראנספורמטור-106.4 חום ד 20:00 מתנטראנס-רדיו קול הנגב יום ד

למעלה