גם אני עוד לא שמעתי (ואני שומע הרבה רדיו.....)מה שאומר שכמו 531 ויהיה לנו טוב...גם השיר הזה לא נכנס לפלייליסט של גלגלץ...ויותר מפתיע גם לרשת ג......דרך אגב שמתם לב שמתחילת דרכם שתמיד אחרי דיסק מוצלח (במכירות) מגיע דיסק פחות מוצלח....לפי החישוב שלי...הדיסק הבא אמור להיות גם נפילה.....(ברוכים הבאים..כ50 אלף...מוריס 20 מופע משותף 40...תראה עולם 15...אתניקס 13....כ40....הדיסק החדש??????)....סתם חומר למחשבה.....
דידי אמר בפרוש שהשמעות הבכורה של השיר הן בלעדיות לדידי בביקיני, מה שאומר שהשיר עוד לא יצא לתחנות האחרות! אז מה אתם כבר מספידים? לא יעזור לאף אחד , השיר הוא להיט מטורף! יש כאן כבר כאלה שרוצים שאחד מחברי הלהקה יגיע לפורום ויתן הסברים, למה זה ככה, למה לא רוק, מה פתאום יווני...וכו. די באמת , הם לא עובדים אצלנו. מי שלא סומך עליהם שיעבור ללהקה אחרת. אם הם קוראים את הפורום הזה אז, אתניקס, השיר החדש פ-י-צ-ו-ץ! תמשיכו כך ותשרפו את הרדיו. סגפו אתניקס.
לגלגל"צ יש פלייליסט מיינסטרים כביכול, ורשת גימל יעשו טובה בימי ראשון במצעדים (אולי). אם כבר להשקיע שעות ליד הרדיו אני הייתי מהמר על דידי לוקאלי ב-103 FM ועל גיא מחבוש ב 'לב המדינה' 91FM (ימי ששי בצהריים) לגבי סגאפו, נדמה לי ששמעתי נגיעות פסיכודליות ב part C של השיר ?! תקנו אותי אם אני טועה!!!
כי אני בעבודה כימעט כל יום מ7 בבוקר עד 8 בערב ובשעות אלא ממש לחוצה. ... יווני? למה לא? קצבים יוונים נחמדים ועליזים. זה מהשהו חדש, אני לא זוכרת שיריהם בקצב יווני למעט "איזקינו הדוד". אתניקס לא מדשדשים במקום, אחרת לא יהיו אתניקס אני דווקא אשמח לסיגנון יווני, רק שיתוף פעולה של שלומי סרנגה מביך כי קול שלו קודר, וודאי לא ששון.
זה עניין של טעם בסה"כ מדובר בסגנון קצת שונה כל אחד מפענח את השיר לפי האוזן המוזיקלית שלו בצורה כזו או אחרת. אני אישית לא אהבתי אתניקס יודעים לעשות מוזיקה הרבה הרבה יותר טובה (ושוב פעם לטעמי) מי שאהב את הסינגל החדש הרוויח וקיבל את אתניX שונים קצת.אני אישית מקווה ששאר האלבום יתבסס על אתניקס הישן המוכר והטוב(שניים שניים,שדות שיפון,אדם ונחש,האהבה תנצח,תראה עולם טנדר לדרום וכו'וכו')
קשה לי להאמין שהשיר יושמע בכלל ברשת ג', כזכור זוהי תחנה המשדרת עברית בלבד, ולמעט מקרים חריגים כמו שירים מתוך אירוויזיונים וכד', הם לא משמיעים שירים ישראליים שמערבים שפה נוספת. כנ"ל במצעד שלהם. מי שזוכר, גם ת"א כמו פריז לא הושמע בכלל בתחנה, מכיוון שהפזמון הושר בצרפתית. מה שאומר שנשאר לבנות רק על גלגל"צ שיהפכו את השיר ללהיט, והסיכוי לדעתי קלוש. כרגע ההזדמנות היחידה לתפוס אותו היא באמת אצל דידי. ובקשר לשיר עצמו, אני חייב להודות שגם אני קצת מאוכזב ומקווה לשיפור בהמשך.