טראנס אחר

• פותח הנושא BoRa
  • פורסם בתאריך

BoRa

New member
טראנס אחר

שלום אני מתעניין במוזיקת טראנס כ-5 שנים. לעתים זה נותן לי המון השראה תוך כדי העבודה (בתחום העיצוב). אני יוצא למסיבות טראנס בערך פעמיים בשנה ושמתי לב שישנו הבדל בין המוזיקה שאנו רגילים לשמוע בבית לבין מה ששמים לאחרונה במסיבות. אני לא מתכוון להוספת הבאסים ושידרוגים אחרים שה-די.ג'יי עושה, אלא לסגנון טראנס שונה - אמני טראנס אחרים. למרות שיש לי אוסף טוב בבית, יוצא לי לעתים רחוקות לזהות את הטראק שמתנגן במסיבה. הטראקים במסיבות הם גם מהירים וגם אגרסיביים יותר. ובכן, קצת נמאס מה"דאון-טמפו" הביתי... האם מישהו יודע מה הם שמים שם - בסצנת הטראנס הישראלי העכשווי? מי הם האמנים שעוסקים בעשיית המוזיקה במיוחד למסיבות? מצטער על הבורות בתחום :)

xofer

New member
תלוי איזה מסיבות, חשבת על זה?

לפעמים הסאונד במסיבות באמת משנה את כל הטרק כי שומעים בעיקר באסים מהדהדים וקרה לי שזיהיתי טרק שאני רגיל לשמוע בבית רק אחרי איזה כמה דקות שהוא רץ, אבל אם אתה שומע דברים חדשים בבית, זה מה ששמים במסיבות. הז'אנרים הכי פופולריים בשנה האחרונה זה פול-און לסוגיו (מאסטריקס ואליאן פרוג'קט ועד SUB6 וPSYSEX), מה שנקרא "דארק" שזה PSYCHOTIC MICRO ודומיו, ופרוגרסיב שפחות פופולרי מהשאר ויותר איטי.

BoRa

New member
ומה זה?

האם ניתן לזרז את קצב הטראק בלי לגרום לעיוותים? מה זה עושה?

BoRa

New member
הא!.. הנה זה מתחיל...

כן! תודה! בדקתי את PSYCHOTIC MICRO ו-ALIEN PROJECT... זה באמת די מסיבתי. אולי אתה מכיר עוד משהו היותר מונוטוני, בלי הרבה תוספות של FX גבוהים, TRIBAL עם סאונד שמן כזה - בעיקר הקצב... ???

BoRa

New member
תודה!!!

בינתיים עושה תואר בתקשורת חזותית בבצלאל... אך התחלתי לעסוק בעיצוב הרבה לפני.

GallaxY

New member
אממ... לא הצלחתי לראות ../images/Emo10.gif

מה אני צריכה לעשות בשביל לראות?

BoRa

New member
נסה...

נסה לכבות את E-MULE... או כל תוכנת הורדה אחרת.

GallaxY

New member
*נסי

אני בחורה.... ולא יודעת זה לא עולה לי משום מה... :\

למעלה