טראנו 96 בנזין 2400 ידני

קוסטיקה

New member
טראנו 96 בנזין 2400 ידני

במזל טוב החל מאתמול ישן אצלי בחניה...
שאלות לגיפאי טרום מתחיל: 1. מה כולל ולא כולל ביטוח מקיף לגבי התרחשויות בשטח? 2. האם בסיום מהלך הסגירה של הגג אמורה להישמע מעין חריקה של "נעילה"? האם החלונות החשמליים מאחורה אמורים להיפתח עד הסוף, כמו מקדימה, או שאמור להישאר חלק, נניח 1/3 בערך, שלא יורד? 3. אם מישהו מכיר מקומות מומלצים! באזור המרכז (ראשל"צ והסביבה ליתר דיוק) שמתעסקים בתיקון פלסטיק של פגושים, מישהו שמתעסק עם חלונות חשמל סוררים, מישהו שמתעסק עם אימובילייזר... זהו להפעם... חג שמייח

קוסטיקה

New member
אבל לא לגלות ליצחק לוי...

יד 3 , 165 אלף ק"מ , מחירון 48 + 3% עבור SE - שילמתי 47 אלף ש"ח. (לא חיפשתי להרוויח כמה אלפי ש"ח בקניה אלא רכב שמור וזה אכן התברר ככזה...) יש תשובות לשאלות מקודם...??? תודה

אז כך

הניסיון שלי היה עם קצר. לגבי החלונות לא יכול לענות לך כי אצלינו הם היו נפתחים כלפי חוץ אבל בכמה ארוכים שראיתי הם אכן לא נפתחים עד הסוף בגלל בטיחות לילדים לגבי הסאנרופ הוא היה נפתח חלק וגם נסגר חלק, באחד הפעמים הוספתי שם על המסילה מעט גריז. אבל בסגירה היתה נקישה. שמח שקנית רכב במצב מציאה. הק``מ נמוך יחסית וגם היד. בהצלחה

guri667

New member
מחיר גבוה יחסית

לפני חודשיים חבר קנה 97 הצורה החדשה הדגם הארוך יד 2 עם 130 אלף קמ רכב שלא ידע מה זה חול ב49 חשבתי שהמחירון כבר ירד מאז.

קוסטיקה

New member
למה כל כך חשוב לחוות דעה על המחיר,

ולא להתייחס ולו במעט לשאלות הספציפיות...? (אגב זה 135 אלף ק"מ ולא 165 - התלבלבתי...).

denver101

New member
תשובות

קודם כל מזל טוב ותתחדש לגבי הביטוח מנסיון שלי תלוי כמה הסוכן שלך תותח אני טבעתי באיזה נחל וקיבלתי את הכסף אבל תבדוק מול הסוכן שלך בדיוק מה זה מכסה בדיוק הרעש של הסגירה בסוף אמור להיות רעש שונה אבל בכל מקרה תנקה את המסילות ושים שמן אני ממליץ לך על שמן של שרשראות של אןפנועים וטרקטורונים כי הוא לא תופס אבק וליכלוך. חלונות לא יורדים עד הסוף הסיבה בטיחות לילדים לגבי אמבולייזר אם אני לא טועה יש לך מקורי ברכב תיקון פגוש גש לכל פחח זה שטיות וחלונות חשמל זה גם שטיות שלא מצריכים מומחים בתחום גש לכל חשמלאי מקוה שעזרתי חג שמח ואני עדיו חושב ששלמת יקר
(הכל בהומר)

אני לא מבין

מה אתם מבלבלים את המח לגבי המחיר. המחיר ששימלת הוא בסדר גמור ואפילו מעט מידי. יש מחירון לוי יצחק והוא הקובע בשוק ולא דנבר ורועי. כבעל טראנו לדעתי המחירון שלהם זל יחסית לתמורה שמקבלים ואפשר לעשות השוואה לגבי מחירון של ויטרה שיקר יותר ללא הצדקה בויטרה מקבלים הרבה פחות מאשר בטראנו. מה אתם בעצם אומרים שהרכב לא שווה את המחירון מאיזו סיבה? אולי הוא לא אמין? אולי התחזוקה שלו יקרה מידי? אולי אין לא שוק? תסתכלו לרגע במחירונים של מכוניות יוקרה הם נמכרים 30,40 אלף מתחת למחירון.אז? אז תפסיקו לבלבל במוח יחסית למחירון מקבלים המון.

denver101

New member
קודם כל לך לשתות כוס מים ולהרגע../images/Emo3.gif

יש מחיר מחירון ויש מחיר שוק חבר שלי מכר לפני חודש ניסן טראנו קצרה בנזיו יפה ב32 גם לי היה טראנו וקניתי אותו ב10 מתחת למחירון . מה לעשות שככה זה בעסקים תמיד שיש יותר היצע מביקוש המחירים נופלים וזה מה שקרה לטראנו בגלל שהוא היה הכי זול במחיר לעומת הגיפים האחרים הוא פוצץ את השוק וזה התוצאה

חתול.... באמת! תהיה מציאותי

נכון שאתה כבעל טראנו חולם לקבל מחירון כשתרצה למכור. אבל אנחנו היינו תקועים עם אחת במצב שבלי להעליב ובלי לראות את האוטו שלך הייתה במצב נדיר! מכל בחינה שאתה רוצה! האוטו לא ראה שטח, יד נמוכה, ק``מ נמוך. צבע ראשון כל האוטו, חונה כל הזמן בחניה מקורה! מכאני חבל``ז!! וגם צמיגים חדשים וטסט לשנה! וים זמן האוטו היה למכירה ובסוף נמכר שבע מתחת! בבדיקה הוא יצא חבל``ז! אבל פשוט הוא לא נמכר במחירון אין מה לעשות! זה כמו סובארו לגאסי! אני קניתי אחת עם ים תוספות במצב חבל``ז בשתיים עשרה מתחת! בדיוק עם הגאלופר שיש לי עכשיו. אם אני יבקש מחירון אני אשאר איתה המון זמן אלא אם כן יבוא פראייר. אחי זה מצב נתון. אל תכעס. בשביל זה יש פה אנשים שאפשר לשאול אותם. כשבאתי לראות את הגאלופר שלי היא בקשה מחירון, ואמרה לי שבאו הרבה לראות את האוטו אבל אף אחד לא לקח אותו! למה? כי לא יעזור כלום! הוא לא נמכר במחירון. הלואי הלואי שתצליח למכור את שלך בבוא הזמן במחירון, אני אישית אשמח בשבילך. בהצלחה

לכל רכב יש מחירון!!

זה נכון תגיד לי אתה אם יד על הלב כמה מכוניות ראית בחיים שלך שנמכרו במחיר מחירון? ולא יעזור כלום התוספות שיש על הרכב, הידיים,קמ' נמוך. פשוט הרגילו אותנו הישראלי המצוי מי שמשלם מחירון פראייר.. והאמת יש מקרים שבהם שווה לשלם מחירון כי בסך הזול הוא היקר.ואי אפשר להתווכח על זה. אז נגיד והיא יכלה למצוא טראנו ולחסוך כמה אלפי שקלים(אגב בכל רכב)אז מה? השאלה היא אם היא חוסכת לעתיד תיקונים בלתי נראים לעין והראש השקט שווה משהו? לסיכום נדיר למצוא מישהו שיקבל מחירון על הרכב ולא חשוב איזה רכב,הכל תלוי במוכר ובלחץ שלו למכור.אין מה לעשות גם בשוק כשסוגרים המחירים יורדים לחצי.

נו באמת! אתה באמת מצחיק אותי

הרי בדיוק זה מה שאני כתבתי לפני כן! אמרתי שאכן היד והק``מ הם מציאה! אמרתי בנוסף שלא מקבלים מחירון! אבל אם היא ננעלה על האוטו אז שיהיה מברוק כי היד והק``מ באמת מפתים. אז את אותה גברת אתה מגיש כעט בשינוי אדרת... תקרא מההתחלה את כל מה שכתבתי בנושא! וחוץ מזה! נחכה ונראה מה יהיה כשהם ירצו למכור!!!! כנ``ל גם אתה!!!!!

למעלה