טראמפ על משפט נתניהו.

שמלת תחרה1

Well-known member
טראמפ על נתניהו: "המשפט שלו צריך להתבטל מיד, הוא גיבור דגול
מה דעתכם?
צריך לבטל את המשפט?
כן
לא
ולמה

Harrington

Well-known member
מנהל
מה דעתכם?
צריך לבטל את המשפט?
כן
לא
ולמה
כן, צריך לבטל את המשפט או להקפיאו/לדחותו.
לא, זה לא צריך להיות קשור לדברי נשיא ארה"ב שלא אמור להתערב בעניין (אם כי כמובן שקודמו עשה זאת לפניו וגם הוא לא היה הראשון).
לא, הצורך בביטול המשפט לא נובע משאלת היות ראש הממשלה הנבחר גיבור אם לאו.

שמלת תחרה1

Well-known member
לא, זה לא צריך להיות קשור לדברי נשיא ארה"ב שלא אמור להתערב בעניין (אם כי כמובן שקודמו עשה זאת לפניו וגם הוא לא היה הראשון).
יאלה דיל, לבטל את המשפט, ונתניהו יפרוש,
1.טוב כדי שיתגעגעו אליו
2.ינוח ויחזור רענן ורצוי
3.יניחו למשפחתו.

Harrington

Well-known member
מנהל
יאלה דיל, לבטל את המשפט, ונתניהו יפרוש,
1.טוב כדי שיתגעגעו אליו
2.ינוח ויחזור רענן ורצוי
3.יניחו למשפחתו.
לא רואה כל קשר בין הפסקת המשפט לפרישתו. למעשה, אם הוא פורש אין עוד צורך בהפסקת המשפט.

Harrington

Well-known member
מנהל
בהפסקת המשפט או בקיום המשפט??? נדמה לי שקצת התבלבלת... או שאני טועה.
לא, לא התבלבלתי. אני בעד הפסקת (הקפאת אם תרצה) המשפט מהטעם שזה מנוגד לאינטרס הציבורי שראש ממשלה נבחר ומכהן עומד למשפט ועוד בתקופת מלחמה (והייתי מוסיף, ועוד על כאלה שטויות, אבל זה מן הסתם שנוי במחלוקת). אבל אם מקפיאים את ההליך עד לפרישתו, הרי שאם ראש הממשלה יכריז מחר על פרישה אין עוד כל צורך בהפסקת המשפט. אמנם גם אז אתמוך בהפסקת ההליכים, מהטעם שכל המשפט הזה אידיוטי בעיני, נעשה במובהק רק כדי להפיל את שלטון המחנה הלאומי, ומדובר בבזבוז הכסף הפוליטי הגדול ביותר בעשורים האחרונים במדינה הזאת והכל ללא סיבה עניינית אמיתית. אבל זאת כאמור, דעתי האישית. לא החלק שקשור לטובת המדינה במובן הציבורי.

מ ש ה 53

Well-known member
לא, לא התבלבלתי. אני בעד הפסקת (הקפאת אם תרצה) המשפט מהטעם שזה מנוגד לאינטרס הציבורי שראש ממשלה נבחר ומכהן עומד למשפט ועוד בתקופת מלחמה (והייתי מוסיף, ועוד על כאלה שטויות, אבל זה מן הסתם שנוי במחלוקת). אבל אם מקפיאים את ההליך עד לפרישתו, הרי שאם ראש הממשלה יכריז מחר על פרישה אין עוד כל צורך בהפסקת המשפט. אמנם גם אז אתמוך בהפסקת ההליכים, מהטעם שכל המשפט הזה אידיוטי בעיני, נעשה במובהק רק כדי להפיל את שלטון המחנה הלאומי, ומדובר בבזבוז הכסף הפוליטי הגדול ביותר בעשורים האחרונים במדינה הזאת והכל ללא סיבה עניינית אמיתית. אבל זאת כאמור, דעתי האישית. לא החלק שקשור לטובת המדינה במובן הציבורי.
טוב. נניח שאקבל זאת.

שמלת תחרה1

Well-known member
בהפסקת המשפט או בקיום המשפט??? נדמה לי שקצת התבלבלת... או שאני טועה.
דבריו המלאים של טראמפ:

הייתי המום לשמוע שמדינת ישראל, שחוותה זה עתה את אחד הרגעים הגדולים ביותר בהיסטוריה, ומונהגת ביד רמה על ידי ביבי נתניהו, ממשיכה בציד המכשפות המגוחך שלה נגד מנהיג זמן המלחמה הדגול.

ביבי ואני עברנו יחד גיהנום, נלחמנו באויב ותיק וקשוח של ישראל, איראן, וביבי לא יכול היה להיות טוב יותר, חד יותר או חזק יותר באהבתו לארץ הקודש המדהימה. כל אחד אחר היה סובל מאובדן, מבוכה וכאוס! ביבי נתניהו היה לוחם, אולי כמו שלא היה אף לוחם אחר בהיסטוריה של ישראל, והתוצאה הייתה משהו שאף אחד לא חשב שאפשרי, השמדה מוחלטת של אחד הנשקים הגרעיניים הגדולים והחזקים ביותר בעולם, וזה עמד לקרות, בקרוב!

נלחמנו, פשוטו כמשמעו, על הישרדותה של ישראל, ואין אף אחד בהיסטוריה של ישראל שנלחם חזק יותר או בצורה מוכשרת יותר מביבי נתניהו.

למרות כל זאת, נודע לי זה עתה שהוא זומן לבית המשפט ביום שני להמשך הריצה הארוכה הזו (הוא עובר את “מופע האימים” הזה מאז מאי 2020 - דבר שלא נשמע כמותו! זו הפעם הראשונה שראש ממשלה ישראלי מכהן עומד למשפט), תיק בעל מניע פוליטי, “הנוגע לסיגרים, בובת באגס באני, ואישומים רבים אחרים שלא הוגנים” במטרה לגרום לו נזק רב. ציד מכשפות כזה, עבור אדם שנתן כל כך הרבה, הוא בלתי נתפס בעיניי. הוא ראוי להרבה יותר טוב מזה, וכך גם מדינת ישראל.

יש לבטל את משפטו של ביבי נתניהו, באופן מיידי, או להעניק חנינה לגיבור גדול, שעשה כל כך הרבה למען המדינה.

אולי אין מישהו שאני מכיר שיכול היה לעבוד בהרמוניה טובה יותר עם נשיא ארצות הברית, אני, מאשר ביבי נתניהו. ארצות הברית של אמריקה היא שהצילה את ישראל, ועכשיו ארצות הברית של אמריקה היא שתציל את ביבי נתניהו. אסור להתיר את האבסורד הזה של “צדק”!

Harrington

Well-known member
מנהל
דבריו המלאים של טראמפ:

הייתי המום לשמוע שמדינת ישראל, שחוותה זה עתה את אחד הרגעים הגדולים ביותר בהיסטוריה, ומונהגת ביד רמה על ידי ביבי נתניהו, ממשיכה בציד המכשפות המגוחך שלה נגד מנהיג זמן המלחמה הדגול.

ביבי ואני עברנו יחד גיהנום, נלחמנו באויב ותיק וקשוח של ישראל, איראן, וביבי לא יכול היה להיות טוב יותר, חד יותר או חזק יותר באהבתו לארץ הקודש המדהימה. כל אחד אחר היה סובל מאובדן, מבוכה וכאוס! ביבי נתניהו היה לוחם, אולי כמו שלא היה אף לוחם אחר בהיסטוריה של ישראל, והתוצאה הייתה משהו שאף אחד לא חשב שאפשרי, השמדה מוחלטת של אחד הנשקים הגרעיניים הגדולים והחזקים ביותר בעולם, וזה עמד לקרות, בקרוב!

נלחמנו, פשוטו כמשמעו, על הישרדותה של ישראל, ואין אף אחד בהיסטוריה של ישראל שנלחם חזק יותר או בצורה מוכשרת יותר מביבי נתניהו.

למרות כל זאת, נודע לי זה עתה שהוא זומן לבית המשפט ביום שני להמשך הריצה הארוכה הזו (הוא עובר את “מופע האימים” הזה מאז מאי 2020 - דבר שלא נשמע כמותו! זו הפעם הראשונה שראש ממשלה ישראלי מכהן עומד למשפט), תיק בעל מניע פוליטי, “הנוגע לסיגרים, בובת באגס באני, ואישומים רבים אחרים שלא הוגנים” במטרה לגרום לו נזק רב. ציד מכשפות כזה, עבור אדם שנתן כל כך הרבה, הוא בלתי נתפס בעיניי. הוא ראוי להרבה יותר טוב מזה, וכך גם מדינת ישראל.

יש לבטל את משפטו של ביבי נתניהו, באופן מיידי, או להעניק חנינה לגיבור גדול, שעשה כל כך הרבה למען המדינה.

אולי אין מישהו שאני מכיר שיכול היה לעבוד בהרמוניה טובה יותר עם נשיא ארצות הברית, אני, מאשר ביבי נתניהו. ארצות הברית של אמריקה היא שהצילה את ישראל, ועכשיו ארצות הברית של אמריקה היא שתציל את ביבי נתניהו. אסור להתיר את האבסורד הזה של “צדק”!
דברים נכוחים והגיוניים. בראיה היסטורית אני בספק אם מישהו יידע להבין כיצד המדינה התעקשה על ניהול המשפט הזה (גם) בתקופה הזאת ובכלל. דמייני מישהו שבעוד 200 שנה קורא ספרי היסטוריה על תקופה זו. הוא יקרא על מלחמת חרבות ברזל שמתנהלת, הוא יקרא על מלחמת עם כלביא שישראל יצאה אליה כאשר היא נחשבה מראש כמלחמה שיכולה להיות קשה מאוד עבור ישראל, הוא יקרא על מערכה בלבנון בה ישראל הצליחה בחוכמתה למגר כמחצית (לפחות) מהכוח של חזבאללה שאיים עליה במשך שנים וזאת בכמה ימים, הוא יקרא על השמדת הצבא הסורי על-ידי ישראל כבדרך אגב ועל יציאות צה"ליות לפגיעה בארגון טרור בתימן הרחוקה, וכל זאת בתקופה קצרה יחסית בראיה היסטורית. אה, ואז הוא יקרא על התנגדות הפרקליטות שראש הממשלה יוכל לדחות את עדותו בכמה ימים, על דיונים כבדי משקל בבית המשפט בשאלה אם יותר לראש הממשלה להפסיק את עדותו חצי שעה מוקדם יותר עקב ענייני מדינה דחופים, ועל כך שראשי מערכת הבטחון של מדינת ישראל נאלצו לכתת רגליהם לבית המשפט, כדי לשכנע שם את הרכב השופטים שאכן, לראש ממשלת ישראל יש בתקופה זו עוד כמה דברים לעשות וחלקם אפילו דחוף וחשוב יותר מלהעיד בפניהם.

את מדמיינת שאת קוראת ספר כזה על מדינה/תקופה כלשהי בעולם ולסתך לא נשמטת בתדהמה, תוך שאת הופכת את הספר להסתכל על העטיפה רק כדי לוודא שאת בכל זאת מחזיקה ספר היסטוריה כפי שתכננת, ולא ספר בדיחות או מדע בדיוני?

צריך לבטל, בזבוז כספי ציבור, כבר נשפך מספיק כסף.
נתניהו הוא עילוי בכל מובן המילה, לתפקד כפי שתיפקד עם כל השטויות של היועמ"שית ובית המשפט, רק יחידי סגולה מסוגלים והוא כזה.
כולי הערכה אליו וגם טראמפ מלא הערכה כלפיו ויש לזה משמעות ובהחלט ביהמ"ש צריך להתייחס ל|המלצה| שלו, לא חייב לקבלה, אך כן לתת לה משקל.

הערה: הרצוג הסכים עם טראמפ והוא יכול לאשר חנינה, לכן אם יצהיר שהוא הכין חנינה ללא קלון לנתניהו זה ייתר את המשפט -

נערך לאחרונה ב:

מ ש ה 53

Well-known member
מה דעתכם?
צריך לבטל את המשפט?
כן
לא
ולמה
אילו הכריז טראמפ שהוא מצרף את מדינת ישראל כעוד מדינה של ארה"ב אמריקה והוא יהא השליט היחיד בה,
אקבל את "דרישתו" לעצור את משפטו של האשם.

אלן 5

Active member
מה דעתכם?
צריך לבטל את המשפט?
כן
לא
ולמה
לבטל,כי זה טיפשי והדיוטי אפשר לחשוב, איזה פשע שאין לו כפרה
עם ישראל קטנוני,או שהשנאה אוכלת אותם

אלן 5

Active member
המלחמה ותוצאותיה אינם השיקול לשנות את המשפט.
נכון, אבל בכל זאת לבטל,,,כל הירידות שעלו עליו והשנאה, בצורה לא אנושית יותר גרועות מהמשפט,,,ולא לטעות אני לא
סוגדת לנתניהו, גם לא בחרתי בעדו אבל כל אחד אחר שהיו מוציאים לו את הנשמה בצורה מחפירה כזאת היתי חושבת אותו דבר,

נערך לאחרונה ב:

אלן 5

Active member
נכון, אבל בכל זאת לבטל,,,כל הירידות שעלו עליו והשנאה, בצורה לא אנושית יותר גרועות מהמשפט,,,ולא לטעות אני לא
סוגדת לנתניהו, גם לא בחרתי בעדו אבל כל אחד אחר שהיו מוציאים לו את הנשמה בצורה מחפירה כזאת היתי חושבת אותו דבר,
נשארת בדעתי,,,שנאה כזו אינני מסוגלת להבין, גם ללא קשר למה שטראמפ כתב עליו בשביל סגריות וחמגשים אין פרופורציות לשנאה
ואני בעד ביטול המשפט

למעלה