טראומת קד"צ.

o O Y O o

New member
טראומת קד"צ.

אני ער מ- 5 בבוקר. 5 בבוקר. השמש עדיין ישנה. כל הפנקיג עולם עדין ישן. ויובל קם. יובל הלך לקד"צ. ולא סתם קד"צ. קד"צ בחיל האוויר. כן כן, יובל שלו הולך להיות טייס
NOT!
יפי לי, הלכתי לקד"צ בטכני של חיל האוויר. חרא תפקיד לדעתי, אבל כל התפקידים בצבא חרא. האנשים הפוכים אותם לכיפיים. והאנשים.. איזה אנשים
לקחו ערסים מהצפון ומהדרום, לקחו את יובל, ושמו אותם באותו איזור. יובל כמעט חטף התמוטטות. ערסים פה, ערסים שם.. ויובל לא אוהב ערסים. ממש לא. ליובל לא היה כיף היום. היה לו גם חם. והוא ער מ-5 בבוקר.. והוא עייף. אז הוא הולך לישון.. לילט..

מפונק../images/Emo3.gif

אני כול יום קמה ב-6 ורבע... עכשיו...מישו מוכן להסביר לי מה זה קד"צ?

לירונר

New member
קד"צ זה קדם-צבאי.

בדרך כלל אלה מבחנים ומיונים שעושים לפינ הצבא, כדי להתקבל למקצועות ולתפקידים מסויימים בצבא. בדרך כלל עושים את זה למודיעין, ולממר"ם ולחיל האוויר ועוד כמה חבר'ה כאלה. זה בתכל'ס כל מני מבחנים מעצבנים, עם הרבה שאלות, תמיד יש מבחן עם צורות מעצבנות, ועם אותיות / משחקי מילים וכל מני שטויות נחמדות כאלה. וכמובן שמתמטיקה... זה מאפשר לצבא לאתר אנשים שמתאימים, ואפילו מודיעים לאותם אנשים אם התקבלו (או לא התקבלו
)
יובל !

o O Y O o

New member
הממ..

למה לי לא היו את המבחנים הללו
היה לי סתם שאלון ביוגרפי ו"ראיון אישי".. כביכול. סתם שאלות מטופשות.. לא היה לי מבחנים כאלו..

לירונר

New member
אה, אז כנראה שזה למודיעין ולממר"ם

כי אני נבחנתי (הרבה מאוד שעות !!!) על דברים כאלה...

LeeCooper69

New member
מה הבעיות עם ערסים מהדרום../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

o O Y O o

New member
דרך אגב..

קראתי את זה כ- פוקצ'ה.. אז עניתי פסטה.. אבל אז שמתי לב שזה בכלל פקצה.. אבל העדפתי שלא להגיד שקראתי את זה כפוקצ'ה, כי לא רציתי שתחשבו שאני דביל
..

Ophel McNeil

New member
גם לי היו יומיים מעצבנים. ../images/Emo117.gif

היה לי טיול שנתי. אמנם נהנתי, אבל מי הגאון שהחליט שמטיילים בנגב?! עשינו את המסלול של נחל גוב. זה חמש שעות של ללכת. וללכת. וללכת. ויש נוף מדברי. וממשיך נוף מדברי. ואחרי זה, כדי לגוון - עדיין יש נוף מדברי! שלא לדבר על האוכל, שגרם לי להתגעגע לאוכל של צופים. ><

o O Y O o

New member
../images/Emo5.gif

זה כמו שמשהו שאני אוכל יגרום לי להתגעגע לאוכל של מטוסים.. ואוכל של מטוסים הוא פקינג מגעיל
(למרות שבאל על יש לחמניות טעימות.. אבל אני לא טס לשום מקום בזמן הקרוב.. לא רוצה להיות חולה..
)

ואתה עוד אומר שאתה לא מפונק...../images/Emo3.gif

ויערה-באיזה איזור זה נחל גוב? למרות שאני גרה בנגב(החום
...)בחיים לא שמעתי עליו..

Ophel McNeil

New member
נחל גוב זה באזור הזה עם ההמון ../images/Emo117.gif

המון מדבר.
המון המון. זה צמוד ליד ים המלח, וזה דווקא נחל די מפורסם, וטיילתי בו כמה פעמים. הנוף, אגב, לא השתנה, בכל הפעמים. אף פעם. אפילו לא פעם אחת. לאורך כל הדרך. והייתה הרבה דרך. (והאמת שרציתי להגיד שאוכל של מטוסים טעים לעומת האוכל שנתנו לנו, אבל העובדה שאף פעם לא טסתי - מנעה ממני את זה).

hatul

New member
בהצלחה, יובל ../images/Emo13.gif

אל תיכנס לטראומות... אם כי לפי סגנון הכתיבה שלך, אתה יכול להיות סטנדאפיסט...

למעלה