טראומות

b t t y b o o p

New member
כן.

אני ירדתי מהמונית(חזרתי ממסיבה) והלכתי לכיוון הבית שלי . לפתע איזה גבר אחד שהלך ברחוב התקרב אלי וניסה לגעת בי. בהתחלה עמדתי בשוק טוטאלי ולא דעתי מה לעשות ואז תפשתי את עצמי ורצתי משם הכי מהר שיכולתי. זה טראומה די קשה (לפחות בשבלי)

b t t y b o o p

New member
איך אני מתמודדת?

אני לא מתמודדת. אני מנסה לשכוח את זה. וזה גם קשה מאוד, כי זה היה ליד הבית שלי ואני עוברת שם כל זמן.... אני לא מאחלת דבר כזה אפילו לנשים שאני שונאת

b t t y b o o p

New member
כן.

כי אני פשט רוצה לשכוח את זה אני לא רוצה להתעמק בזה כי אני יודעת שאני בסדר גמור ,ואני גם יודעת שאם אני יפתח את הפצעים הישנים האלה זה פשוט יכאב יותר.

ToryMaster

New member
:-\

מצד אחד אני רוצה לסתור אותך ולצעוק עלייך שזה לא ככה וזה לא יעבוד. מצד שני, אני מרגישה כמוך.

S i r i u s

New member
לצערי

כילדה נחשפתי יותר מדי לכל מני סוטים שאוננו בציבור - אחד אפילו רדף אחרי כשהייתי בת 12, למזלי הכלב של השכנה הבריח אותו ממני והוא נעלם. מאוחר יותר קרה שאני וחברה שלי חזרנו מאוחר בלילה הביתה ואיזה חבורה של בני נוער נטפלה אלינו ואחד מהם נגע לי בחזה. הם היו בסביבות 20 איש ואנחנו 2 באיזור די נטוש... זה היה נורא מפחיד וברחנו מהר :-\ אני מאוד מתחרטת שלא נתתי לו איזה בעיטה בביצים, מצד שני מי יודע למה זה היה מוביל. זה השפיע עלי הרבה... אני שונאת כשנוגעים בי (אנשים שאני לא ממש אבל ממש קרובה אליהם) ואני פוחדת מאוד מאנשים ברחוב... אצלי כולם אשמים עד שיוכח אחרת.

Tidal

New member
לא..

אבל אני מאוד מאוד רגישה לנושא כך שכל דבר לא מתאים שאמרו או עשו, למשל, הורדת הראש לכיוון איבר המין וכאלה צילקו אותי מעט.

רוב הטראומות שלי ריגשיות

אני אספר על אחת מהן, היה לי בצעירותי(
) ידיד טוב שחייתי עבורו, לא היייתי קיימת בכללל, הוא לימד אותי לאהוב מגע חיבוק, ולקבל מחמאות, בקצב מטורף הקשר נותק, למה? כי חברה החדשה לו אמרה לו:"או היא, או אני" הוא בחר אותה, הייתי שבורה לחלוטין, עד יום אני לא יכולה לבטוח במישהו כמו שבטחתי בו, וגם זה משהו שהרס לי את התמימות, אני קוראת לזה טראומת התמימות שלי.. האמנתי שאהבה, היא עד הסוף, למרות הכל. איך אני מתמודדת? מנסה להדחיק, לא הולך לי משהו אה?

אסולית

New member
דרך-אגב...

גם אני ראיתי גבר מאונן בסמטה, זה היה בסביבת ה'תיכון' שלמדתי בו. והיו עוד כמה טראומות חמודות כמו: שני בנים שנכנסו לחדרי הבנות בחופשה בגיל ההתבגרות, ופשוט אחד מהם נגע לי במפשעה וברח ברגע שהתעוררתי וקיללתי אותם ...חחח...ונרדמתי חזרה, בבוקר פתאום נפרץ הבכי וביקשתי מהמארגנים לתפוס אותו,אבל הנושא התמוסס לו מאחר ולא הייתי בטוחה במראה שלו, ובגלל שהוא כבר עלה לאוטובוס. וכפעולת "עוקץ", בעידודה של חברה שלי מצאתי את הטלפון שלו ואיימתי וקיללתי אותו בטלפון, הוא שתק לאורך כל השיחה. אקיצר, אני חייבת לומר שאני מסתובבת עם תחושות עצמיות שאני לא מושכת, לא מסוגלת לתת למישהו להיות קרוב אליי,ואגב, אומרים לי שאני בחורה מושכת למדי, מצב אירוני, הה?

ארטימיס

New member
../images/Emo5.gif פתאום נזכרתי במשהו.....

לפני כמה חודשים אני וחברה שלי נסענו לבקר כמה חברה' מחוץ לעיר. בקיצור מפה לשם הגיע הערב והיינו צריכות לחזור חזרה הביתה
. לא היו אוטובוסים וגם לא מוניות. החלטנו לנסוע בטראמפים. בכל מקרה עמדנו בכביש ואיזה בחור עצר לנו.. הוא נסע בדיוק לאזור שהיינו צריכות להגיע אליו. עלינו לאוטו. חברה שלי ישבה לידו ואני ישבתי במושב האחורי.. אנחנו נוסעים נוסעים ופתאום אני קולטת את היד שלו עולה ויורדת עולה ויורדת..
חשבתי שאני מדמיינת או משהו. מן הסתם שתקתי כי ראיתי שחברה שלי לא שמה לב לזה למרות שהיא יושבת לידו
. אני כבר נכנסתי לסרטים. הבחור התחיל לדבר איתנו על סקס וסמים. פאק.. איזה מפחיד זה היה. החלטנו לרדת בתחנה הראשונה שנראה לא משנה איפה זה יהייה. הוא הגיע לתחנה ומהר פתחתי את הדלת ויצאתי.. פתאום אני שומעת את חברה שלי צועקת : "איכככככככ איכככככככככ!! דיייייייייי!!!!!!!!"
אני מסתובבת, מסתכלת למכונית ורואה את הבחור מחזיק את הזין ביד ומאונן!!!!!
פאק.. חשבתי שאני הולכת להקיא!! וחברה שלי כולה מקללת אותו ומשתגעת!!
הוא נסע משם מהר.... ואנחנו תפסנו עוד טראמפ וחזרנו הביתה

mitzy21

New member
../images/Emo4.gif הממ

אני לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה טראומה, כי זה לא משהו שהשפיע על חיי באופן כל כך חזק, פשוט מגעיל שאני מנסה לשכוח ממנו וכל כמה חודשים או שנים חוזר לי לתודעה. קרה לי כמה פעמים שעמדתי במעלית צפופה והרגשתי בבירור ידיים של מישהו נוגעות בי בישבן (פעם אחת זה קרה כשהייתי בת 14 בערך), עמדתי באוטובוס וגם מישהו ניצל את ההזדמנות ונגע.. פעם אחת כשייתי בת 15 הגעתי הביתה וליד הבית שלי היתה חבורת ערסים מגעילה ואיזה בחור אחד טרח לציין בפני כולם שוואו איזה חזה גדול יש לי ואני כולה בת 15 (כמובן, אלה לא המילים המדויקות...) ואם בא לי לעשות איתו משהו.. כל מיני תקריות מגעילות כאלה שכל כמה זמן אני נזכרת בהן לצערי

למעלה