טראומות

ToryMaster

New member
טראומות

בעקבות התמודדות נפשית לא קלה שאני עוברת בימים האחרונים עם השד הכי גדול שלי, עלתה בי שאלה, קצת רגישה אולי. האם עברתן פעם טראומה כלשהי (מינית או רגשית) בקשר כלשהו שלכן עם גבר כלשהו? איך זה השפיע עליכן? איך התמודדתן (או אתן מתמודדות?)

ערב טוב

לא.. לא עברתי שום התעללות אבל יש משהו שלא פחות גרוע... שעוד הייתי תלמידה הייתי חזרתי מהביה"ס הביתה... אני רואה לתומי גבר היושב באוטו מתחיל לאונן!!!!!!!!!!! אין ספק שזה עשה לי רע ועוד יותר רע שהוא "קלט" הוא המשיך ללא הרף

השעועית

New member
לי זה קרה ב"משמרות בטיחות"

עמדתי עם השלט של ה"עצור" ולידי היה רכב שעצר, והגבר הוריד תחתונים ונגע באיבר שלו. זו לא היתה טרואמה, אבל אז לא ידעתי מה הוא רוצה וזה קצת הבהיל אותי והיה לי מוזר.

ToryMaster

New member
וואו

שמעתי על מקרים כאלה, מקרה פה ומקרה שם, אבל זה נעשה כבר מפחיד.

חופשי מפחיד

אני עוד הייתי מודעת למה שהוא עושה... תארו לעצמכם ילדות בנות 5-10??????????????????? צריך לאסור אנשים כאלה... הטרדה מינית

אסולית

New member
היי יעל

קודם כל, כן! ונראה לי שאחוזי הכן עוד יפתיעו אותך אם לנשים שנפגעו יהיה מספיק אומץ לספר לך. עברתי טראומה בגיל די צעיר, ככה 8-9 נראה לי, מעדיפה לא לפרט, אבל אין ספק שזה "דפק אותי" מבחינות רבות אבל לא רק זה, יש לי את השדים שלי שאומרים לי "אל תבטחי בגברים, הם תמיד יאכזבו אותך" ולמרות כל זה יצרתי קשרים, אומנם קשים בחלקם,אבל דברים משתנים אצלי ובעיקר בימים אלו, הרבה
צף ועולה ואני משתדלת להתמודד איתו, כאילו יש לי ברירה????? כרגע אני נמצאת בתקופת "שפץ ביתך", אף אחד לא מורשה להתקרב אלי פיסית, והאמת גם לא רגשית, קשה לי, אבל מקווה כמו שאומרים השעה האפילה ביותר היא לפני נץ החמה! חיזקי ואימצי

אסולית

New member
לשאלתך, כן../images/Emo70.gif

כבר כמה שנים, בדרכים שונות, אבל ממש לעומק רק בשנה האחרונה, והאמת היא שהטיפולים שאני עושה לווא דווקא קשורים באופן ישיר למיניות, אלא טיפול בפלונטרים רבים שנוצרו בעקבות תפיסות מציאות שיצרתי במהלך השנים. ואני עושה את זה מכמה סיבות: א. הבטחתי לעצמי כשהייתי ילדה, שאני לא אעביר את ה'חרא' שלי לילדים שלי ב. אני רוצה להתחיל לחיות באמת ג. אני רוצה להיות מאושרת ד. לא רוצה להעביר 'חרא' לאף אחד, וזה כולל את השכן שלי, השותף שלי לחיים, הילדים שלי (כפי שנאמר קודם לכן) החתול בשכונה וכן הלאה, כמו הסרט 'Pass it on' אז אני רוצה לבחור את מה שאני מעבירה הלאה. ברכות

אסולית

New member
אצל מישהי מדהימה

שמטפלת בשיטה אינטגרלית של שילוב בין ריפוי בקולנים ושחרור דפוסים דרך טכניקות שונות. (אני מקווה שאני לא חוטאת בהסבר שלי כאן,זה די קרוב למטרה) אה, וגם דרך קונג-פו,שעוזר מאוד בשחרור דפוסים.

אסולית

New member
היי יעל

אומנם באיחור קל להודעתך, אם מדובר במיקום וכסף,נסי לבחור רק באחד העדיף לך יותר מכל הבחינות, או באמת לבחור במשהו אחר לגמרי כרגע, כמו לא לעשות כלום. כפי שהכי מתאים לך. בפשטות.

אסולית

New member
נזכרתי בעוד משהו:

היא הציעה לי לנסות אם זה ירגיש לי נכון, להצטרף פעם למפגש נשים שמשתפות על חווית אונס שחוו. יש טלפון שמיועד לעזרה כזאת 1212,כמדומני, בכל מקרה בכל אגודת נשים ישנם כאלו מפגשים, נראה לי שלפחות פעם אחת אני אנסה לראות איך ארגיש בנוכחות שכזו. את רוצה לשתף במה שעבר עליך?

אסולית

New member
אני מאוד מבינה אותך

אם אוכל לעזור באיזושהי צורה, אל תהססי לפנות אלי.

למעלה