טראומה מאזעקה - קפאתי ......

הר תבור2

New member
טראומה מאזעקה - קפאתי ......

במהלך המלחמה האחרונה עברתי טראומה כאשר היתה אזעקה ונוסעי האוטובוס חיפשו מחסה ליד חומת בנייני "you" על דרך חיפה. כייוון שהייתי על הפלאפון עלי וידעתי שמדובר בטילים מונחים (( ראה הטיל מפקיסטן 26.1.1999 שעה 1145 - מימון מפלגות על ידי תעשיית הטילים של אוקריינה ))... כלומר הייתי עם הפלאפון עלי וידעתי שיודעים איפוא אני אז הרחקתי את הפלאפון ממני בבעיטה לחצי מטר והמתנתי לקץ. התוצאה - מערכת החיסון שלי "נתקעה" ועד היום לא פועלת ויש לי פצעים שלא מגלידים ונאלצתי כבר לעבור ניתוח פלסטי אחד. כעת אני שומעת שאו טו טו מתחילה "מלחמת לבנון השלישית" ואני מבקשת שהמדינה תממן לי שהות בסיני וגם תבטל את העיכוב יציאה שלי מהארץ

אני מתה לעוף מהארץ הזו....

ארץ שלא היה כדוגמתא בכל ההיסטוריה, כל המדינה הזו מושחתת.

סינבד

New member
הבנת הסיטואציה מועילה להתמודדות איתה

הטילים ששיגר החמאס לישראל אינם טילים מונחים, גם אם היו כאלו הם אינם מונחים להתביית על מכשירי טלפון סלולרי ובכל מקרה ספק רב אם מישהו בחמאס היה מנחה טיל שיתביית דווקא על הטלפון שלך.
מכאן שהטראומה שלך שייכת לזמן אחר ולמקום אחר. כשתגיעי לשורשי הטראומה שאת נושאת איתך יקל עלייך לטפל בה ולהשתחרר מהשפעותיה עלייך.
&nbsp
על בקשתך שהמדינה תממן את שהותך בסיני אני יכול לומר לך שהשהיה בסיני, בוודאי לאור השתלטות ארגוני מחבלים על מרחבים גדולים בחצי האי, לא תקל על תסמיני פוסט הטראומה שלך.

טראומה

הר תבור היקרה,
לפי התאור שלך, בהחלט נראה אפשרי כי גם הארוע אותו את מתארת, פתח גישה של הזיכרון לטראומה קודמת,
בכל מקרה, יש אפשרויות לטפל בטראומה , וגם במערכת החיסון שנפגמה...
הדברים מצריכים רק רצון להתמודד
וכמובן, פנייה אל מישהו שיעזור לך וינחה אותך בדרך....

בריחה ( בין אם לסיני או לכל מקום אחר)
לא תפתור את הבעיה,

למעלה