יש פירסינגים שהחירור הוא כלום בערך ואז כואב בטירוף, ויש כאלה שלהפך...בטראגוס זה היה לי ככה. חוץ מזה, גם עם הכאב בזמן ההחלמה, הרבה יותר קל להתמודד לדעתי כי 'הפירסינג כבר על האוזן...אני יחכה יום-יומיים וזה יעבור' (נו כאילו אנחנו מנסים לשכנע את עצמו שזה תכף יעבור, ואין את כל ההתרגשות ו\או פחד בחירור חדש...)
הכאב הוא אינדוודואלי אחי, לי למשל בכלל לא כאב לעשות אותו, בכלל לא הרגשתי את המחט עוברת לי דרך הסחוס. אבל אני מכיר אנשים שיצאו בוכים מהחדר הסטרילי, כך ש... כמו כל דבר אחר. התקופת החלמה שלו היא בעייתית מאד, רוב האנשים שאני מכיר מספרים שלקח לו בערך שנה להתרפאות, אבל שוב.. זה הכל אינדוודואלי. ושוב, אם אתה אוהב את העגיל, אז אתה תחכה גם שנה בשבילו, מניסיון, זה שווה את זה
א.טראגוס+הליקס הם שניהם עגילים בסחוס, כך שזמן ההחלמה הוא אותו זמן החלמה. הטיפול בעגילים בסחוס הוא ארוך ומחייב, אז תחשוב טוב לפני. ב.טראגוס לא כאב לי בגרוש, אבל זה כי באתי רגועה. כשבאים רגועים-רמת הכאב פוחתת, וזה די בדוק. אבל זה אינדיווידואלי-מה שכאב לי לא בהכרח יכאב לך ולהפך. ג.לגבי הגולה-אם תטפל טוב, יש סיכוי שהיא לא תצא. אני בטיפשותי הורדתי את העגיל בגלל גולה (או אולי לא בטיפשותי?), ואני מתחרטת אומנם, אבל לא נורא, זה לא הכרחי שהיא תצא.
לי הטראגוס כאב הרבה פחות מאשר הליקס... כאילו, עשיתי עם אקדח ואז זה כאב לי במשך חודש בערך והתנפתח לגולה כזאת...
את הטראגוס עשיתי בסטודיו ואין שם גולה... כאילו לפעמים יש תקופות שזה מתנפח קצת אבל זה בקטנה. אם מטפלים כמו שצריך בזמן ההחלמה אז בדרך כלל אין בעיה פירסינג חמוד