טראגוס..

• פותח הנושא Trapt
  • פורסם בתאריך

Trapt

New member
טראגוס..

ההחלמה שלו ארוכה של ההליקס? ואממ פעם היה לי הליקס ואני זוכר שהוא כאב גם כמה חודשים אחרי שעשיתי אותו, גם הטראגוס זה ככה? אני שואל כי שניהם בסחוס אז.. :| והבנתי שלהרבה אנשים בתקופת ההחלמה יוצאת גולה כזאת מהעגיל, זה יקרה גם אם אני אטפל בו טוב מאוד? והוא נחשב עגיל כואב יחסית? אני יודע שלכל אחד זה שונה אבל בסה"כ הוא נחשב כואב? אם אנשים פה עשו אותו שיגידו גם אם כאב להם ממש או לא כאב רציני כי אני קצת מפחד :( תודה! [:

לי היתה בעיה עם ההליקס אז אני לא

אשווה אותו לטראגוס שלי. אממ...בעיקרון, הטראגוס (לפי מה שאני זוכרת בכל אופן) לא כאב לי יותר מידי...אחד הפחות כואבים...אישית... ה"גולה" המפורסמת...לפעמים צצה כשמדובר בפירסינג בסחוס...ואם אתה מטפל במסירות בעגיל כמובן שיש פחות סיכוי שהיא תצא, וגם אם היא תצא בעיקרון יש דרכים לטפל בה ולהעלים אותה...אבל אל תסמוך על זה, אני טיפלתי בסנאג שלי ועדיין הוא הצמיח 2 גולות מעצבנות וכואבות שלא עוברות ממש ]: ו...מקווה שתתגבר על הפחד ותעשה:] בהצלחה...

Trapt

New member
קודם כל תודה!

ועוד משהו, ראיתי באינטרנט כמה תמונות של אנשים שהיה להם בעיה עם הטראגוס וחתכו להם את המקום הזה, הסיכוי שזה יקרה קלוש נכון ? אני יותר מפחד מזה מאשר מהחירור האמת :S ובמידה ונהיית אינפקציה איך אני יודע מתי צריך להוריד וזה מוגזם לפני שיש סיכוי שיקרה משהו בלתי הפיך? (יחתכו לי את האזור של הטראגוס למשל חחח P:) כי הבנתי הרי שגולה זה דבר די רגיל בטראגוס אז מתי יודעים שזה מוגזם?

אין לי מושג למי חתכו את הטראגוס

כתוצאה מבעיה בטראגוס... מה שכן, שוב...ככל שתטפל בו יותר במסירות ולא תזניח אותו...ככה הסיכויים להגיע למצב מסובך, הולכים וקטנים.. וכמובן, אם אתה רואה שמשהו לא בסדר עם העגיל, אתה תמיד יכול לפנות לפירסר או לרופא...ובמקרה שהמצב באמת חמור, להוריד את הפירסינג או לטפל כמו שהם ינחו אותך ואני מניחה שלא יחתכו לך שום אוזן:]

BloodyRustY

New member
אמממ

נתעלם לרגע שמסקרים שונים עולה שאלה הדוגלים בשיטת הLITHA מחלימים פירסינגים יותר טוב מאלה שלא, זה לא העניין ולא לעניין בכלל פה. אבל מה שנרמז מההודעה שלך זה שיש צורך בטיפול בלתי פוסק, ועד כמה שטיפול מסור חשוב - טיפוק כמו שעולה מההודעה שלך רק יביא לדחייה.

LightbuIb sun

New member
Leave it the hell alone?

זה אומר לא לטפל בפירס בכלל או פשוט לא לשחק ולהתעסק איתו בכלל? אני זוכר שקראתי משהו ב-BME על זה

GoneWithTheSin

New member
זה אומר לעזוב אותו בשקט.

לא חשבתי במובן של "לשחק" אלא בתור "לא לטפל"..

כה.

לא לשים משחות, לא כלום. רק להוריד מדי פעם את ההפרשות כי זה סתם כואב אם העגיל זז. אומרים לפעמים שהמשחות וכל הטיפולים סתם מגרים את החור הטרי יתר על המידה, ושהמשחות למעשה משמשות כמצע לבקטריות או משהו כזה. לא זוכרת איך זה הולך. אני בכל אופן השתמשתי בשיטה הזו (פחות או יותר) על שניים מהפירסינגים שלי ושניהם היו בסדר גמור, כי ראיתי שהטיפול לא עוזר להם. אצל אחרים מה שעזר היה דווקא טיפול אינטנסיבי. זה באמת משתנה, אבל באמת אומרים שהשיטה הזו טובה. מנסיון, אני מסכימה.

LightbuIb sun

New member
האמת היא,

שלי כתבו טיפול של חודשיים בעגיל בגבה, והפסקתי אחרי בערך חודש וקצת.... בגלל שאחרי כל פעם שטיפלתי <משחה> קצת כאב לי החור והציק כזה.. ועכשיו שאני לא מטפל בכלל- אני לא מרגיש אותו, והוא החלים נהדר.

זהו,

שלפעמים הטיפול לא עושה טוב. זה לא נכון להגיד שאסור לטפל בכלל בכל פירסינג, אבל לפעמים זה מה שעוזר.

טעות שלי:] לא התכוונתי ל"טיפול בלתי

פוסק"... ו..אני משתמשת בLITHA בסופו של דבר בלי להתכוון כמעט בכל הפירסינגים כי..אני עצלנית
אבל כל אחד יבחר איך לטפל או לא לטפל בפירסינג שלו.. בקטע של הסחוס קוסטיה, לא ראיתי בינתיים שבזה שאני לא מטפלת בפירסינג הוא מחלים

אמ

עשיתי טראגוס השבוע..והליקס יותר כאב ואממ הוא עדיין מחלים,אבל לא כואב או משהו, מסתגל דווקא טוב (אם אפשר לשפוט אחרי כ"כ מעט זמן..) לפחות אצלי..

טראגוס יותר כאב לי מהליקס

אבל זה אינדווידואלי!! אז מה אם זה יכאב? 10 שניות ויש לך עגיל חדש באוזן...שווה בטירוף את הכאב.

אממ..."10 שניות כאב וזהו", בואי

נגיד שגם זה אינדיבידואלי
החירור הוא לא תמיד החלק הכי כואב...אלא אח"כ..:\

../images/Emo45.gif לדעתי גם

העשייה לא כאבה..רק עיקצוץ קטן אבל אממ עכשיו זה טיפה יותר כואב (טראגוס)..

למעלה