יו אלוהים מכופף..שאני אמות מה קרה לי שם היום.
X xvxxvx New member 30/10/13 #42 היה לה מבטא? יש לי חולצה לצרפתיות שמדברות בעברית עם מבטא ובוא נגיד שבמקומך, חברה לא חברה, הייתי עושה אותה שם בין כל הדיסקים.
היה לה מבטא? יש לי חולצה לצרפתיות שמדברות בעברית עם מבטא ובוא נגיד שבמקומך, חברה לא חברה, הייתי עושה אותה שם בין כל הדיסקים.
A ALIsuperstar New member 30/10/13 #44 יש לי למי לחזור הביתה... לא אוותר על זה בחיים... כן היה לה מבטא ישר קלטתי שהיא צרפתייה...
A ALIsuperstar New member 30/10/13 #48 גרה בצרפת אז כן צרפתייה. נו יש לה תדיבור הזה של הצרפתיות... שממש משתדלות לדבר באנגלית.
A ALIsuperstar New member 30/10/13 #50 סתם "לקוחה" שהייתה אצלי בחנות אתמול לפני שסגרתי את החנות. בלילה.
X xvxxvx New member 30/10/13 #51 אתה מבין והוא אומר לי יש לו למה לחזור הביתה מי ישמע הוא נשוי כבר 40 שנה
מ מכופף ונועץ New member 30/10/13 #55 אדרבא אם אתה נשוי ארבעים שנה מותר לך לנעוץ צרפתיה גם אם זה הרבה לפני סגירה. זה באותו סעיף שמה.
מ מכופף ונועץ New member 30/10/13 #61 והקטע הכי מגניב זה שכמה שהיא יותר כוסית עם יותר מבטא, אז החוקים יותר ויותר גמישים. עד שהם לגמרי נעלמים.
והקטע הכי מגניב זה שכמה שהיא יותר כוסית עם יותר מבטא, אז החוקים יותר ויותר גמישים. עד שהם לגמרי נעלמים.