טראגדיה

טראגדיה

היי לכם, יש לי iRiver H10 20G, בן שנתיים וחצי בערך... הוא עשה קצת בעיות [אחרי איזה חצי שנה, הסדר של השירים התחרבש ויכולתי לשמוע רק לפני הABC, ואז נכנסתי דרך הבראוזר ושמעתי בסדר ואז זה הסתדר בפתאומיות]. היום הוא כנראה החליט שנמאס לו מהחיים, אני נכנסת לרשימת אמנים, לדיסק ומפעילה שיר ואז כתוב לי this music has expaired or failed to get license. ואז המסך מוחשך, והוא עושה קצת קולות של גסיסה נדלק ונחשך שוב עד שאני מכבה אותו אם אני נכנסת דרך הבראוזר אין שם כלום. חשוב לציין שביום שני שמעתי בו לאחרונה והכל היה בסדר גמור, כל השירים שלי נמצאים שם בגופם א לא בנפשם [יש את השמות של כל השירים מסודר כרגיל, הבעיה מתחילה כשאני מנסה להפעיל שיר], לא חיברתי אותו למחשב מיום שני, לא טילטלתי אותו, הוא היה על השולחן בחדר עד היום. מה קרה לו? מה לעשות? לוותר ולקנות מכשיר חדש? please help!!!!

טוב,

בדקתי הורדתי התקנתי, חיברתי את המכשיר ועשיתי recovery [חשבתי שכתבת שזה מה שצריך לעשות, עכשיו ראיתי שלא כתבת... לא משנה] זה נתקע ב46% אז יצאתי מזה וניתקתי את המכשיר ואז שבדקתי כל המוזיקה שלי עדיין הייתה עליו ולמרבה ההפתעה והשמחה היא עבדה! אין לי מושג מה קרה, אבל זה עבד, תודה רבה!!! כדאי לנסות לעדכן את התוכנה? לי יש 1 נקודה משהו ובאתר יש כבר 2 נקודה משהו... אם אני אעדכן זה יימחוק את כל מה שיש על המכשיר נכון? בכל מקרה, תודה רבה!

tweeg

New member
איך שאת מתארת את זה גם לי אין מושג

במצב רגיל הייתי אומר לך לעדכן(כן זה ימחק הכל) אבל עם הרקבורי נתקע אז אני מפחד שגם העידכון יתקע 20 ג'יגה? יש לי 4 :( טוב אני אוסף DRM הגנה של זכויות יוצרים

הכי טוב 20

אני ירושלמית, יש לי תו שמיני רבע שעה מהבית, זו מחלה קשה ונוראית... ה20 מתחיל להגמר, ואני לא מסוגלת למחוק משם משהו, אני צריכה את הכל איתי... [מי יודע מתי יהיה לי חשק לשמוע את הדיסק הראשון של הספייס גירלז... :) ] צפו לראות אותי פה עוד כמה חודשים להמלצה לנגן גדול יותר....

tweeg

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gifלי נגמר המקום

והאמפי שלי חדש אפילו לא בין חצי שנה חשבתי לעצמי ניקח ג'יגה? טוב נו נקח 2 אני כבר ב 800 מגה עכשיו אני מגיע ל3.5 ג'יגה והמון שירים נשארו בחוץ ואני כן שומע את כולם,הבא שלי כנראה יהיה 8 אבל אני לא רוצה לקנות חדש אחרי חצי שנה
decision decision

Son Gocu

New member
תעדכני!!!

תעברי לגרסא 2. ומהר, היא גרסא כלכך הרבה יותר יציבה וטובה מ1. לי פעם קרה עם הנגן הזה, שהוא פשוט נתקע אחרי כמה זמן ולא הצליח לנגן שירים(גרסא 1)... :/ בכלל פירמוט של נגן יכול לו לעשות פלאים ;) קחי בחשובון שכל הקבצים שעל הנגן יימחקו, וזה לא כלכך נעים.

יאיר B

New member
מה, למוזיקה יש פג תוקף? ../images/Emo6.gif

נו, זה חדש. וברצינות: יכול להיות שהמוזיקה שלך מוגנת ב-DRM כלשהו? מאיפה היא באה? (ההודעה אומרת שרישיון הקובץ פג תוקפו וזה משהו שיכול להיות עם DRM).

tweeg

New member
מוזיקה זה החלב החדש../images/Emo3.gif

לא נראה לי זה קשור לDRM כי אז המכשיר לא היה "משמיע קולות גסיסה ונכבה" (אם אני זוכר נכון)

הוא לא ממש נכבה

האור שלו נכבה, וזה בדר"כ קורה אחרי שמפעילים שיר אחרי כמה שניות פשוט המסך מפסיק, אם נוגעים באחד הכפתורים הוא חוזר. בהחלה האור נכבה [מה שתיארתי, לא יודעת איך לקרוא לזה ממש] אז הוא עושה קולות גסיסה ואז אם נוגעים במשהו המסך חוזר ונכהב אחרי 2-3 שניות...

כל המוזיקה שלי מדיסקים

[מחלה קשה ונוראית, כמעט 20G של דיסקים מקוריים] גם אני הופתעתי... מזה DRM דרך אגב?

למעלה