סגול העגיל של טום בשפה או העגיל של טראוויס בשפה?
ו וויזלי_גירל New member 12/2/04 #24 איזה קעקועים יש למארק? פעם אחרונה שבדקתי היה לו רק עגיל בפטמה (ררר... שקסי)
H hen182 New member 12/2/04 #25 הקעקועים של טום! לטראוויס זה טו מאצ' ולמארק יש שני קעקועים בידים על פרק היד. באחד כתוב : סקי ובשני : "ג'ק" אם אני לא טועה
הקעקועים של טום! לטראוויס זה טו מאצ' ולמארק יש שני קעקועים בידים על פרק היד. באחד כתוב : סקי ובשני : "ג'ק" אם אני לא טועה
G gabriela r New member 14/2/04 #34 חחח זה גם מה שאני חשבתי על ההתחלה.. תמיד ידעתי שבלינק מיוחדים אבל עד כדי כך רחוק הדמיון שלי לא הגיע
T Tapuhi New member 12/2/04 #26 אם כבר הוליד למה אפחד לא מודיע לי על כאלה דברים?! אלמייטי פשוש, שלח לי איזה מסר.
ו וויזלי_גירל New member 12/2/04 #28 זהו../images/Emo70.gif למה אפחד לא אמר לי שבנים גם יכולים להוליד? (לפחות אני משעשעת את עצמי!)
ו וויזלי_גירל New member 12/2/04 #31 ../images/Emo2.gif איזה מגניב!!!!!! אני גם רוצה קעקועים בפרק כף הידדד (ככה קוראים לזה, לא?)
G gabriela r New member 16/2/04 #36 צצעלמו מהשאלה חח איזה פיגור שמתי לב שזה בכלל הקעקועים של מארק... סורי פשוט לא קרעתי את כול השירשור... תתעלמו יום טוב
צצעלמו מהשאלה חח איזה פיגור שמתי לב שזה בכלל הקעקועים של מארק... סורי פשוט לא קרעתי את כול השירשור... תתעלמו יום טוב