טקס EMA2005- שרשרו לכאן

מושיק20

New member
טקס EMA2005- שרשרו לכאן ../images/Emo13.gif

הפעם בניגוד לשנים קודמות (במיוחד שנה שעברה), טקס ה- EMA היה מוצלח ומעניין במיוחד
המנחה בוראט (סשה ברון כהן), כהרגלו העביר טקס משעשע במיוחד וירד מעט על האומנים (ממש כמו ב- 2001). על שאקירה הוא אמר שהשם שלה בפורטוגזית זה כ*ס ובזמן שגרין דיי הופיעו הוא קרא להם קולדפליי
ובהופעה של הפו פייטרס הוא זחל על הבמה. בקיצור הצליח להצחיק.
ההופעות
מדונה
נתנה הופעה כמו שרק היא יודעת לתת. לייב מלא
הופעה מחשמלת
פשוט הרימה את הטקס
גרין דיי כהרגלם נתנו הופעה טובה. פוסי קאט דולס- כיראוגרפיה מדהימה
רובי וויליאמס
פו פייטרס וקולדפליי שהביאו אותה באחלה ביצוע (למרות שאני לא מת עליהם)ולסיום שאקירה
שפרט ללבוש המעט מוזנח, הביאה אותה בהופעה מוצלחת במיוחד
.
זכיות
השנה בניגוד לשנים קודמות, רוב הזוכים באמת היו ראויים לפרסים שהם קיבלו לדעתי. "בלאק הייד פיז"- בהחלט הרכב בולט השנה. שאקירה שלאחר שלא קיבלה ב2002- אף פרס בשלוש הקטגוריות שהיתה מועמדת אז, זכתה השנה בתואר "Best Feamle"
רובי כצפוי לקח את "Best Male", אלישיה קיז כמנהגה קטפה ללא מאמץ את "Best R&B", גרין דיי ו- קולדפליי זכו כל אחד בשני פרסים וג'יימס בלאנט זכה בגדול ב "Best New Act". נרשמו אכזבות מכיוון מאריה קארי שהצליחה השנה בענק ומגוון סטאפני שלא זכתה באף מועמדות שהיתה לה, למרות שכולם ציפו שהיא תיקח לפחות אחד מהפרסים שהיא היתה מועמדת אליהם
מגישי פרסים
השוגהבייבס דפקו הופעה יפה
אנסטסיה היתה חמודה כתמיד, פרט לכך שרשמה פאדיחה כשבאה לנשק את סולן גרין דיי שהיה עסוק לקחת את הפרס
מדונה שהעניקה פרס חשוב ולא הפסיקה לפרלטט עם הקהל שהצחיק אותה בזמן הקראת המועמדות לפרס "Free Your Mind" לתומכי אפריקה והשלום בעולם
טאטו הרוסיות, שון פול ונלי פורטאדו שהגיעה עליזה וקופצנית מתמיד הגישו גם הם כל אחד פרס לאחד הזוכים.
לסיכום
: מזה 12 שנה שהטקס קיים, זכינו אתמול לראת את אחד הטקסים המושקעים והיפים ביותר שידע EMA עד היום

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo29.gif מתי שידור חוזר? ../images/Emo7.gif

ראיתי רק את ההופעה של מדונה, הורדתי... פשוט וואווווו!!!!!

DesertRose7

New member
שבת ב-2 בצהריים

אני פשוט נרדמתי משום מה (וקמתי איכשהו ישר לפרס של בריטניה ואירלנד
)

אני דווקא לא אהבתי../images/Emo4.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

ההופעות היו טובות,אבל המנחה ממש עיצבן אותי. הרבה זוכים לא נכחו בכלל בטקס. אני אהבתי את כל ההופעות,אהבתי במיוחד של הגורילז,הופעה מיוחדת אף פעם לא ראיתי כזאת הופעה,ולגריין גי הייתה גם הופעה טובה,אבל למדונה הייתה את ההופעה הכי טובה,הופעה מדהימה

לא ראיתי את הכל../images/Emo118.gif

לא הרגשתי טוב אז הלכתי לישון.. אבל יצא לי לראות את ההופעה של הPCD, הופעה מדהימה.. רק המנחה ממש עצבן אותי כשהוא אמר לפני ההופעה שלהן: Prepare your selves for masturbation כאילו.. זה רק האוזן שלי או מה?

Sahar 11

New member
היה נחמד

אני ממש לא אוהבת את עיצוב הבמה שהם עושים ב-3 שנים האחרונות. ההופעות היו דיי טובות במיוחד של שאקירה
שמחה שקיבלה פרס. כצפוי רובי זכה בBest Male
על מה? על שני שירים שהוציא? כל כך הגיע לאמינם. מנחה? פשוט זוועה. ניסה להצחיק ולא הלך

DesertRose7

New member
אני עדין לא ראיתי

ואני משתדלת לא להרוס לעצמי ולקרוא את מה שאתם כותבים.. ראיתי שלושה-ארבעה פרסים ושתי הופעות אבל בכל מקרה... זה רק אני שמרגישה את הזלזול של אמנים בטקס הזה?! כמה אמנים לא באו לקבל את הפרס שלהם?! וזה לא רק השנה, זה כבר בכמה שנים האחרונות ולטעמי זה טקס הרבה יותר מעניין מה-VMA (לא אוהבת אמריקה)

Sahar 11

New member
לא רק את

בכלל, השנה הרבה לא הגיעו והרבה מהם זכו גם. הטקס הזה נהיה יותר ויותר משעמם עם הזמן... דווקא אני מעדיפה את הVMA למרות שהם דיי צפויים עם הזכיות אבל בהחלט לא משעממים

למעלה