טקס 13 ברכות.

bomberonus

New member
טקס 13 ברכות.

שלום! בקרוב נחגוג בר מצווה לבננו הבכור ובמקום טקס הדלקת נרות אנו נקיים טקס 13 ברכות.במהלך הטקס יעלו מהקהל אנשים שיעניקו לחתן בר המצווה מתנה סימלית וגם יברכו אותו בברכה המתאימה לסמל שהעניקו לו זה עתה . חסר לנו ברכות לסמלים הבאים: גלובוס,קופסת צבעים,ינשוף(חכמה),מיקרוסקופ,מפתח,יין. הברכות צריכות להיות קצרות (דקלום של דקה). כל עצה תתקבל בברכה- תודה מראש!!!

טקס שלוש עשרה המתנות

בדרך כלל הסדר הוא הפוך. קודם מחליטים מה לברך ורק לאחר מכן מצמידים את המתנה
בכל אופן, בקישור הזה תוכלו למצוא טקס שלוש עשרהמתנות שכתבתי. אני מקווה שתוכלו להיעזר בו. בהצלחה איל

מוכנה לעזור לך

לפני כשבוע חגגתי בר מצווה לבני וערכתי לו טקס הנקרא 13 המפתחות , והכנתי 13 ברכות , פני אליי בפרטי ואשמח לעזור לך.

רמן

New member
13 הברכות

בעוד חודש אנו חוגגים בר מצוה לבני ועל בסיס ה13 מתנות אנחנו החלטנו לקנות 13 מחזיקי מפתחות עם ברכות שונות (כבר קנינו 9 שונים) היות והוא אוסף כבר הרבה שנים מחזיקי מפתחות ומאוד מאוד אוהב את האוסף. כוונתנו לחלק למשפחה באחת מסעודת השבת את מחזיקי המפתחות וכל משפחה תברך אותו בהתיחס למה שכתוב על המחזיק (למשל מחזיק שכתוב עליו "שהיום וגם שאר הימים יהיו גדושים ברגעים מאושרים). שאלתי היא דבר ראשון מאיפה המעמד המקסים שעליו תלויים המחזיקים כי אנחנו עוד לא מצאנו פתרון איך לתלות את המחזיקים ושנית את המחזיקי מפתחות את הכנת או קנית כי חסרים לנו עוד מחזיקים

רמרמרמ1

New member
לקרן אור, מקסים....מדהים...

כל הכבוד, יישר כח. לקרן-אור, הלוח שהכנת מדהים... האם תוכלי לומר לי אם הכנת אותו לבד (אם כן, היכן רכשת את האביזרים, ובקצרה איך הכנת אותו). או קנית אותו מוכן- אשמח אם תגידי לי היכן...
בנוסף, אם תוכלי לתת לי עצות בנוגע לטקס עצמו... אני אודה לך מאוד. יש לבני בר מצווה בעוד כשלושה שבועות

חן חן וסליחה שלא ראיתי את ההודעה קודם לכן

ישנה חנות בנתניה הנקראת "חריטה אומנותית" שם הכנו את זה, אני מאמינה שבכל עיר יש חנות שמתמחה בדברים מעץ.

למעלה