טקס רשמי במעו"ז רעננה

../images/Emo41.gifהיסטוריה במעו"ז רעננה../images/Emo41.gif

בזמן שאתם בקורסים (או הייתם) תלוי מתי אתם קורים, אני גאה לספר לכם שאתמול, יום ב', 6/8/07 , יום לפני הגיוס של הגב' ציפי הרשקוביץ ישבנו ועשינו 2 הסכמים דרמטיים: -הסכם ארומה א' -הסכם בין חזי לציפי שיבחן מקרוב את המשקל של ציפי. ההסכם יצורף לכאן ואתם תקראו אותו. פורום בית"ר יעקוב מדי חודש על המשקל של ציפי הרשקוביץ ו...
(ספוילר) - הוא גם יקח תפקיד מרכזי בטלנובלה הקומית חינוכית שאנחנו נעלה כאן.... -הסכם ארומה ב' - חתימה על תעודות פקצות שיינתנו בשבת בקורסים ל: הגב' שני משה הגב' דיאנה אולייניק הגב' ספיר דנינו(ביץ') הגב' הדר קריסי ואחותה מצטיינת הפקצות היא שני משה שגם עשתה שיפור גדול וגם כתבה הכי הרבה הודעות. דיאנה תקבל פרס על מפעל חיים בכך שהתחילה עם המפולת הפקצית. תמונות יועלו בהמשך.. בינתיים תסתפקו בהסכם שלי ושל ציפי...

התמונה ההיסטורית..

חזי ברסי וציפי הרשקוביץ מול המצלמה, כאשר ביניהם עדת ההסכם- אבישג

חזי לוחץ יד לציפי לנוכחות אבישג

מאז בגין וסאדאת לא נראה לחיצת יד כזאת לבבית (למרות שעם הזיפים,ציפי מזכירה יותר את ערפאת...)

בישי89

New member
גם אני בכיתי...

מצחוק
איזה טקס מטופש שיירשם בפרוטוקול שאני נמצאת בתמונות בגלל אי שפיות זמנית. עד שנתפס לי במה נקלעתי כבר היה מאוחר מידי... אתה וציפי כבר נסעתם עם התמונות ואני הייתי בבית ללא שום אפשרות להשמיד את הראיות

רחבת טקס ארומה ב'- טקס פקצות

שימו לב ששמנו כמה סממנים ורודים פקציים....

חזי נותן הצהרה לאומה

ונואם לפני החתימה על הטקס.... מעו"ז רעננה הוא גם מבנה שמשתמשת בו אקי"ם ואחרי הנאום שלי, הציעו לי חוזה באקי"ם של ייצוג ובלעדיות ל-3 שנים. אני סירבתי כי כבר חתמתי על בלעדיות ל-9 שנים לצבא.

חזי מציג את התעודות במהלך הנאום שלו

ח"ח לציפי על התעודות, וח"ח לדני דנון שמחזיק פלקטים ורודים...

חזי ממשיך לנאום....

הנאום לא היה כזה ארוך. פשוט אבישג דפקה איזה מיליון בליון טריליון תמונות.....

רגע לפני החתימה על התעודות...מופע אומנותי...

ובהתאם לרוח האירוע, להקה מיוחדת שהבאנו במיוחד מחו"ל: להקנת "נצנצים" (פאייטים לשעבר)

למעלה