../images/Emo41.gifהיסטוריה במעו"ז רעננה../images/Emo41.gif
בזמן שאתם בקורסים (או הייתם) תלוי מתי אתם קורים, אני גאה לספר לכם שאתמול, יום ב', 6/8/07 , יום לפני הגיוס של הגב' ציפי הרשקוביץ ישבנו ועשינו 2 הסכמים דרמטיים: -הסכם ארומה א' -הסכם בין חזי לציפי שיבחן מקרוב את המשקל של ציפי. ההסכם יצורף לכאן ואתם תקראו אותו. פורום בית"ר יעקוב מדי חודש על המשקל של ציפי הרשקוביץ ו...
(ספוילר) - הוא גם יקח תפקיד מרכזי בטלנובלה הקומית חינוכית שאנחנו נעלה כאן.... -הסכם ארומה ב' - חתימה על תעודות פקצות שיינתנו בשבת בקורסים ל: הגב' שני משה הגב' דיאנה אולייניק הגב' ספיר דנינו(ביץ') הגב' הדר קריסי ואחותה מצטיינת הפקצות היא שני משה שגם עשתה שיפור גדול וגם כתבה הכי הרבה הודעות. דיאנה תקבל פרס על מפעל חיים בכך שהתחילה עם המפולת הפקצית. תמונות יועלו בהמשך.. בינתיים תסתפקו בהסכם שלי ושל ציפי...
בזמן שאתם בקורסים (או הייתם) תלוי מתי אתם קורים, אני גאה לספר לכם שאתמול, יום ב', 6/8/07 , יום לפני הגיוס של הגב' ציפי הרשקוביץ ישבנו ועשינו 2 הסכמים דרמטיים: -הסכם ארומה א' -הסכם בין חזי לציפי שיבחן מקרוב את המשקל של ציפי. ההסכם יצורף לכאן ואתם תקראו אותו. פורום בית"ר יעקוב מדי חודש על המשקל של ציפי הרשקוביץ ו...