טקס רבין

טקס רבין

להזכירכם, מחר בשעה 19:30, יתקים טקס לזכרו של רבין לצד האנדרטה של רבין ז"ל.בני הנוער של המפלגה עורכים את הטקס. הנכם מוזמנים,

אין בעיה

בפעם הבאה שיצטרכו לבדוק השפעה של חומר לצורך פיתוח תרופה חדשה, אני אפנה אותם אלייך.

לצערי הרב,אני לא צמחוניתולא טבעונית

אני אדם שאוהב מאוד!! בע"ח ומגדלת 2 כלבים (לברדורים ) . חושבת שלהתעלל בבעלי חיים זה פשע. ישנם ניסויים שלצערנו- אין לנו יכולת לדעת יעילותה של תרופות -על כן אנו נאלצים לערוך ניסויים בבעלי חיים. אך כאשר מדובר בתופעה של עריכת ניסויים לשם תכשירים קוסמטיים, או דברים כמו מחקרים שעושים תיכוניסטים בצפרדעים.... זה פשוט מזעזע אותי... אני נגד זה.

Fasz

New member
תיכוניסטים בארץ אינם עושים מחקרים

בצפרדעים- להזכירך, אין ישראל ארה"ב, וניסויים בצפרדעים ובשאר דו-חיים, נמנעו בחוק אך לפני עשור או שניים.

omerlich

New member
אהמ אהמ...

אמנם לא מנתחים צפרדעים,אבל אצלי בבית ספר מגמת רפואה ניתחה חזיר.

Fasz

New member
קיים הבדל בין ניתוח לב דומם של חזיר

לבין ניתוח חזיר רדום על שולחן המעבדה, כפי שנהוג לעשות בארה"ב. אינך חושב כך?

Fasz

New member
לא מנתחים חזירים, אלא מנתחים את

לבבותיהם, אשר מופצים במעבדות השונות כאילו והיו "טרופית", והתלמידים, ילדי קייטנה. מסופקני אם ההלכה היהודית אוסרת על ניתוח חזירים למטרות מדע. קיים הבדל בין אכילה, לניתוח, לא?

Fasz

New member
הייתי מגדיר זאת דווקא אחרת

בבתי הספר לרפואה למשל, נוטים לנתח גופותיהם של גוויות אנושיות. האין זה מחריד? ייתכן, אך על מנת להבין את הנושאים הנלמדים לאשורם, משתמשים בשיטה דנן. הרי כאשר מדובר בביולוגיה, רפואה או הלכה למעשה כל מקצוע אשר דורש עבודה פרקטית כניתוח איברים- אין ברירה אחרת. על התלמידים לנסות, ולהתנסות.

Fasz

New member
אתה בטוח?

זכורה לי חקיקה אשר מנעה מבתי הספר התיכוניים לעשות כן החל משנת 94'. התוכל להביא לידיעתי פרטים נוספים באשר למקרה?

דללה

New member
נותח לב של חזיר...

אתה טועה... אין סיכוי שינותח חזיר שלם מת..

למעלה