טקס "קבלת המנוף"

טקס "קבלת המנוף"

רק במדינת ישראל עושים חגיגה מקבלת מנוף או רכב כיבוי לדעתי כל ההד מסביב הוא בדיחה אחת גדולה כי כי ציוד הכיבוי קרי:מנופים סולמות גבהיים רכבי כיבוי וציוד כיבוי חדיש ומתקדם צריך להיות חלק קבוע בכל שירותי הכבאות וההצלה ולא לפי יכולת של איגוד כזה או אחר על כן נראה לי כי הגורמים המוסמכים נכשלו כישלון חרוץ לאורך השנים שלא הצליחו לקבוע אחידות בכל האיגודים. וסטנדרטים אחידים לפי הצורך ולא לפי היכולת.

fireman

New member
חי תראה....

אחרי מסכת הייסורים שעובר כל איגוד בארץ עד שהוא זוכה לראות רכב חדש נכנס אל החניה שלו אני חושב שחגיגה היא באמת בגדר סיום של תקופה.... לגבי איילון, אני שומע על הברונטו הזה כבר שנתיים, שנתיים חיכו למנוף הזה, זה עצוב מאוד שזה מגיע למצב כזה שתחנה צריכה לחכות למנוף שהוא בגדר מתחייב שנתיים שלמות, תעודת עניות למערכת לדעתי. אם יש משהו שצריך להעביר עליו ביקורת זה המשך המתנה הבלתי נסבל הזה ולא החגיגות על קבלת הרכב עצמו.

חיי ידידי

ראשית דברי אומר שאני מסכים איתך ב 100% אך הטקס המדובר באיילון בא לציין מספר דברים 1.קבלת המנף לאחר המתנה של יותר משנתיים 2.חנוכת האגף החדש בתחנה 3.הסרט הלוט מלוח הזיכרון 4.טקס פרידה מכבאים ותיקים 5.הרמת כוסית לחק הפסח הקרב ובא השם טקס קבלת מנוף הוא יותר ככותרת מצורף קישור לדף הודעה שיצא לתקשורת לקראת הטקס שלך גיא מנשרוב אילון

למעלה