טקס פרסי עמ"י 2005....

M I S T E R Y

New member
בינינו,מה הם מבינים בכלל...?../images/Emo8.gif

נימרוד שיקלר הוא הזמר הכי טוב שאי פעם שמעתי נקודה. וכדאי שהוא יפנים את זה שבשביל זה הוא לא צריך פרסים או אישורים של אחרים... ואם הוא לא מספיק מוכר (ומכאן לא מספיק זוכה לאהבה של קהל) זה רק בגלל שאולי הוא לא מספיק מפורסם-ולא משום סיבה אחרת... אני יודעת מה המילים והלחנים שלו עושים לי (מה ששום מוזיקה אחרת בעולם לא עושה) אז כל העמ"י ובכלל כל הערוץ הזה יכול מצידי ל..........
זה נכון שיש פה עוד הרבה יוצרים טובים,ואני אישית מאוד אוהבת את כל מה שהולך היום ברוק בארץ אבל בעיני הוא מספר אחד וזה כל כך שולי אם הוא זוכה או לא זוכה או מועמד או לא מועמד...
זה הכל...

Shirlos

New member
כל טקס פרסים באשר הוא...

מכיל בתוכו מועמדים פוטנציאליים לאותה השנה בלבד! זאת אומרת כאלה שהוציאו תקליט, סינגל, קליפ, עציץ, או כל דבר דומה... שחידשו משהו למוסיקה הישראלית באותה שנה. מהסיבה הזו נמרוד לא מועמד, אם כבר הוא היה צריך להיות מועמד בטקס פרסי עמ"י של 2005, וכאן אני מסכימה לחלוטין. אחרת אפשר להתקומם על כל זמר מוכשר פה בארץ, כמו אהוד בנאי לדוגמא, שהוא אחד הזמרים המוכשרים שקיימים פה לדעתי, והוא לא מועמד לשום קטגוריה לעומת השנה שעברה בה הוא זכה בשלושה פרסים. נכון שנמרוד תופס הרבה פחות במה מרוב האמנים פה בארץ, שנחשפים בכל חור אפשרי, אבל אין זה אומר שהוא לא מוכשר, יוצר מדהים, שמשפיע על עשרות אנשים שילכו יחד איתו בכל הדרך המוסיקלית שלו.
מי יתן ובשנה הבאה נצפה בו כמועמד יחד עם שאר הג'מעה!

p p p o o o

New member
ממ...

סתם עובדה שרציתי לציין מבחינה שנתית סוף 2004.. + 2005 הייתה השנה בה נימרוד חזר אלינו ופעל מבחינה מוזיקלית לאחר כמה שנים...התקליט יצא ב פברואר 2005...ככה שמבחינה שנתית נימרוד כן היה צריך להיות מועמד פוטנציאלי לדעתי.

GalitLondon

New member
נכון מאוד

קטע דיי מוזר.. אפילו יש מועמדים שהוציאו את השיר / האלבום ב2004 והם מועמדים.. וכל מיני חדשים שכמעט לא מכירים נכנסו.. לא יודעת מי מחליט אבל לנימרוד היה צריך להיות שם מקום. בכל אופן- הוא ממשיך בעבודה ובעשייה שלו.. שנה הבאה הוא יהיה לדעתי..

The Crow1

New member
נמרוד לא הוציא בשנה האחרונה אלבום

"בואי נציל את היום" יצא ב2004.. זו הסיבה שהוא לא מופיע ברשימת המועמדים.. ואכן כן.. נימרוד הוא יוצר מוכשר בטירוף! אמנים כמוהו חסרים היום יותר מתמיד..

The Crow1

New member
החזקתי את הסינגל של "מישהו חשוב"

במקום את האלבום.. בילבול קל.. אז כוסעמא של ערוץ 24.. וחברי האקדמיה המזדיינים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם.. במקום שיתנו לציבור/לקהל הרחב לבחור נותנים לכמה פלצנים שעברו כמה מבחני בגרות..

למעלה