טקס פרסי סדרות האקשן!

טקס פרסי סדרות האקשן!

ללא עזרה כלל וכלל ממכם חוץ מבקטגוריה סדרת האקשן של השנה - אני מציג בזאת את המועמדים לטקס "פרסי" סדרות האקשן! (א)והמועמדים לפרק האקשן הטוף של השנה הם: 1: פרק היריות בעונה השנייה של "24" 2: הפרק ב"המגן" שבו הידידה החשפנית של וויק מתה מיריה 3: הפרק של הצלף ב"csi מיאמי" 4: פרק המרדף ב"ג'ק הסמוראי" 5: הפרק בעונה החדשה של "ג'אג" בו מוצא הארם את אחיו הרוסי האבוד כן, כן, יופי טופי שמופי מופי עכשיו הבה נעבור לקטגוריה הבאה... (ב) והמועמדים בקטגורית סצינת האקשן הטופה של השנה הם: 1: סצינת הקרב יריות בין ג'ק לגיינס ואנשיו ב"24" 2: סוף הקרב בין גוקו לפריזה בסוף העונה בDBZ 3: הקטע ב"המגן" בו האיש המטורף יורה בידידה החשפנית של מאקי
4: הקטע ב"csi מיאמי" בו הצלף כמעט ויורה בהורישיו 5: קטע הסיום של פרק המרדף ב"ג'ק הסמוראי"
(ג) והמועמדים בקטגוריית פרק הסיום של העונה הם: 1: פרק הסיום של העונה הראשונה ב"24" 2: פרק הסיום של העונה השנייה ב"24" 3: פרק הסיום של העונה הראשונה ב"המגן" 4: פרק הסיום של העונה הראשונה של "מלאך שחור" 5: פרק הסיום של העונה השביעית ב"באפי" (ד) והמועמדים בקטגוריית גיבורי האקשן של השנה הם: 1: ג'ק באוור 2: וויק מאקי 3: באפי 4: הארמון ראב 5: מקס מ"מלאך שחור" ועכשיו, לקטגוריה הראשית...!!! (ה) והמועמדים בקטגוריית סדרת האקשן של השנה הם: 1: 24 2: פרויקט X 3: באפי 4: csi מיאמי 5: המגן אלו היו הקטגוריות... עכשיו בטח כולכם תוהים לעצמיכם: איך, איך קיבינימאט אני מצביע?!?! איך?!?! אייייייייייייייייייייך?!?! אז אל דאגה ! אני אסביר ברגע זה... שימו לב שלכל קטגוריה יש אות המסמנת אותה. לדוגמא: קטגוריית גיבורי האקשן של השנה מסומנת ד'. עכשיו כפי שאתם רואים לכל מועמד בכל קטגוריה יש מספר. אני אדגים לכם... נגיד אתם רוצים לבחור ב"המגן" כסדרת האקשן הטופה של השנה - מה שאתם עושים זה לשלוח במסר פרטי לשירן מנהלת הפורום את זה: ה-5. הכוונה היא שאתם בוחרים במועמד מספר 5 בקטגוריית ה. מובן??? ביום רביעי שירן תגיד לי את התוצאות ואני אפרסם אותם כבר (!!!) באותו ערב. יום נעים... נ.ב אתמול היה לי יומולדת 15!!!
מזל"ט לי!!! הידד לי!!! הידד!!! כולם להפציץ אותי בהודעות מזל"ט כי אם לא אז.... הממ.... אזז... אז אני אהיה עצוב
טוף עכשיו אני אספיק לזיין לכם ת'שכל... ביי ביי

DesertRose1

New member
כל הכבוד על היוזמה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo11.gif

|שירן מוחאת כפיים|
וביום רביעי יתפרסמו התוצאות כמו שדניאמר, לשלוח לי מסרים חברה

rds15

New member
יש לי בעיה עם דבר אחד שהצעת

פרק הסיום שלך העונה השיבעית של באפי היה גרוע!!!!!! אם כבר פרק הסיום של העונה החמישית שהיה מצויין...

rds15

New member
או שנשנה את זה לפרק שגם שווה צפייה

ולא מלא בקיטש גרוע עם סוף שלא הייתי מצפה מג'וס... אני מציע לשנות את זה לפרק שגם שווה לראות אותו בלי להפסיק באמצע (522 כבר הזכרתי?)

rds15

New member
522 יותר טוב...

בלי אנג'ל... דון כמעט מתה... רגע מרגש (פלאף מישהו אמר?) בין וילו וטארה... בדיחות שנונות של באפי מה שלא היה הרבה זמן... ריבים נחמדים בין באפי וג'יילס ובאפי וספייק... הבאפי בוט חזרה... קטעים חביבים בין באפי וספייק מה שלא היה ב722.. (דרך אגב דני אל תציע פרקים שאתה לא מכיר פעם הבאה) זאנדר ואניה... ודרך אגב הקטע של הפרקים הקודמים שהיה לפני היה פשוט ענק...

GoLd FlOwEr

New member
אתה ספאפי, נכון../images/Emo35.gif

גם אני לא כל כך אוהבת את אנג'ל
פעם הייתי שרופה עליו והייתי סטאר קרוסית... אבל מאז שהוא נהיה 'אנג'לוס' אני כבר לא... כמעט הפסקתי לראות את הסידרה בגללו
ואז איכשהו נרגעתי... וכמובן שאחרי זה נהייתי ספאפית, אבל עכשיו אני לא

rds15

New member
אני כל כך לא ספאפי... וגם לא סטאר

קרוסי... אני חושב שבאפי צריכה להיות לבד!!! לא סתם... הצד הפסימי שלי מדבר... אני לא אוהב את ספייק ובאפי ביחד כזוג אלא כדמויות... הם לא מתאימים כזוג... פשוט בעונה 5 היה ביניהם קטע כזה טוב שרק נהרס אחרי עונה 6... ודרך אגב הדמות של אנג'ל משתפרת אחרי אנג'לוס... כאנג'ל הוא סתם איזה מכצבן שלא יודע להצחיק... אבל כאנג'לוס הוא מדהים... הוא הרבה יותר טוב כרע כמו ספייק יותר מתאים בתור ויליאם...

GoLd FlOwEr

New member
חחח מסכנה באפי...

אבל אתה די צודק.. באפי לא מתאימה לאף אחד
אני לא אהבתי את אנג'לוס. הוא היה כזה מתלהב
ואיך שהוא דיבר ספייק
ובנוסף לזה הוא מעז לגנוב לספייק את דרו
ספייק מתאים בתור ויליאם
ממש לא... אני הכי אהבתי אותו בעונה 4. בעונה 6,7 הוא היה סתם כזה... באפי ניצלה אותו ולא היה איכפת לו
חבל שלא השאירו אותו עם דרו כמו בעונה 2.

rds15

New member
שהתכוונתי שהוא מתאים כויליאם

התכוונתי שהוא מתאים כרע כמו בעונה 2... ואנג'לוס היה משעשע... זאת לא באפי שלא מתאימה לאף אחד. זה שאף אחד לא מתאים לבאפי ובאמת מעונה 6 הוא הפך להיות מעצבן... אני מקווה שבאנג'ל הוא יחזור להיות נורמלי ולא איזה מפגר...

GoLd FlOwEr

New member
אבל ויליאם היה טוב../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

רק כשהוא נהיה ספייק הוא נהיה רע. ואם לא ראיתי אנג'ל ואני יתחיל לראות מעונה 5 - אני יבין

rds15

New member
לא נכון... לא שמת לב שכל הזמן בעונה

7 שבאפי וספייק מדברים ספייק אומר לה שהיא לא הכירה את ויליאם האמיתי? יש את ויליאם המשורר החנננה שהיה בנאדם עד שדרו הרגה אותו ויש את ויליאם הערפד(נראה לי ביפ תירגמו את זה כויליאם המדמם, תרגדום מזוויע) שהוא הערפד הרשע... הוא שינה את השם שלו לספייק מתישהו במאה ה-19 בגלל שהוא נהג לענות אנשים עם יתד של רכבות(יתד=ספייק באנגלית, צריך גם שמתקשים כמו דני יבינו את הקשר...) בקשר לאנג'ל כדאי לך לראות את כל הפרקים כי זאת סדרה מעולה אבל בשביל ממש להבין את העונה החמישית תורידי מאמצע העונה השנייה, עונות3 ו-4 ממש חובה לראות ועונה 1 כדאי לראות פרקים נבחרים כדי להבין קצת מה קורה שם... אני ממליץ לך לראות את כל הפרקים כי זאת סדרה ממש טובה

GoLd FlOwEr

New member
אה...

וספייק זה לא מסמר
נראה לי שביפ תרגם את זה למסמר.. בכול אופן, נראה לי שאני אוריד את כל העונות. למרו שאנג'ל לא ממש עניין אותי...

rds15

New member
מסמר, יתד אותו דבר...

ואם את ממעריצות ספייק (בעע) אז את תאהבי את העונה הרשאונה (או יותר נכון את ההתחלה שלה) כי פרק 3 בעונה הראשונה הוא כולו ספייק...

למעלה