תיהנה בצרפת..../images/Emo13.gif
ממ.. הטיפש ביותר, שאלה קשה, כי התברכנו בכאלה לרוב במהלך העונות של הישרדות..אפשר אולי לקטלג לפי- הטיפש ביותר בכל עונה:
בעונה הראשונה- ג´רבס, כמובן. בסדר, תהיה שוביניסט מסריח, אבל למה לתת לכולם לדעת מזה? טיפשי.
עונה שנייה- התלבטות בין קימי למייק. סה"כ אני לא חושבת שקימי טיפשה, אבל היא עשתה הרבה טעויות ובעיקר משכה יותר מדי תשומת לב. גם אני צמחונית וגם אני הייתי נגעלת בטירוף מכל הדברים שהלכו שם, אבל גאד- קצת פחות רעש.. אולי היא בכלל צריכה לזכות בפרס המטומטמת על העובדה שהיא בכלל רצתה להגיע ל"הישרדות". את צמחונית? אז מה את עושה בתכנית שמבוססת על לשרוד בטבע= לאכול בשר? דבילה. אבל גם מייק הוא סוג של מפגר, וגם מאוד עיצבן אותי, אז הם יישארו ביחד.
עונה שלישית- ברח לי השם שלה, נדמה לי שלינדה. בכל אופן- זאת שהתעמתה עם לינדסי וחיבקה אותה כמו איזו מפלצת. היא הייתה סתומה, וגם מעצבנת בצורה יוצאת דופן.
עונה רביעית- אני משערת שפיטר היה די דפוק, לא היה לי מספיק זמן להתרשם, אבל דיבורי ה"חורים" שלו, באמת.. רוב ונליה, שני סתומים בלחץ, אבל שניהם לא עפו מוקדם מדי (או בקושי עפו, ע"ע נליה), ולכן הם לא יכולים להיות לגמרי טיפשים. ושרה, כמובן, היא אכן מטומטמת אמיתית.