טקס פרסי הישרדות!

14מתן

New member
גם אני אומר שווספיה...

בואו נסגור את זה ונגיד שווספיה ניצחה בזה... מי השורד/ת הכי חסר מזל ? אני אומר קלי מהעונה השלישית

amitooshacham

New member
That´s My Job

המנצחת היא כמובן וספיה.. קטגוריה רביעית: מי השורד הכי חסר מזל?

HoNeY14

New member
מייקל-עונה 2

14מתן

New member
גם אני אומר קלי מעונה שלישית

רשמתי קודם לפני הזמן...

גם אני טוענת שקלי

מסכנה... היא עפה שבכלל לא באשמתה..... רק בגלל לקס הדפוק!!!!

אוֹסי א

New member
קלי אכן חסרת מזל,

אבל- ממ... לעוף מהישרדות לעומת להישרף+ לעוף מהישרדות. מה יותר גרוע, תנו לי לחשוב שנייה... אבל מצד שני, אפשר להגיד שמייק לא חסר מזל אלא סתם מטומטם..

אוֹסי א

New member
לא- החלטתי להצביע למייק,

כי גם להיות מטומטם זה סוג של חוסר מזל..

אוֹסי א

New member
פפפףף..

"אז אוסי, את מצביעה למייק?" "לא, החלטתי להצביע למייק.." תתבעו אותי!

amitooshacham

New member
הקטגוריה נסגרה..

המנצחת (יותר נכון המפסידה) היא קלי מהעונה השלישית בכך שלקס חשב שהיא הצביעה לו, והעיף אותה.. מסכנה

amitooshacham

New member
שימו לב

אפשר עדיין להצביע לקטגוריה השלישית, וכדי לעשות זאת תשרשרו בשמאל. הקטגוריה הרביעית נפתחת עכשיו: מי השורד הכי טיפש? אני בטוח שזה יהיה מירוץ צמוד.. תשובות לקטגוריה הרביעית נא לשרשר לצד ימין (בקיצור לעשות תגובה להודעה הזאת) ד"א, עידכנתי את החתימה שלי..

Boran

New member
ההתלבטות גדולה

יש את סיילס "בוא נעיף את פרנק, קלרנס / בוא נעיף את קלרנס, פרנק", אבל זה כבר יותר דו פרצופי וזה כבר קטגוריה אחרת (הקטגוריה הבאה עמית?) יש גם את פיטר "נכון אתם רוצים לשמוע את כל האסטרטגיות שלי? היי היי, בואו נפתח אסטרטגיות ביחד". אי אפשר להגיד שקלרנס היה גאון הדור, אבל הוא היה מהסוג של טיפש מגניב או טיפש מצחיק, כמו טום. ניק לא היה שום איינטשטיין איד´ר. (יש דברים שפשוט נשמעים יותר טוב באנגלית) נליה בעלת רמת אינטליגנציה של נעל דאשתקד. קימי "תרנגולות" קולבי "אני מעדיף להפסיד לטינה על פני לנצח את קית´" גם רוב לא היה עתיר-מוחין, אבל הוא יותר משתייך לקטגוריה נוספת- הרשע ביותר (עמית, עוד קטגוריה
) לא ציינת בשאלה אם התכוונת לשורד שהיה הכי טיפש נקודה, או השורד שהיה הכי טיפש כשורד. אבל כך או כך, הזוכה הגדולה בקטגוריה היא שרה "בוא נטגן את הסירת גומי בשמש, יהיה לנו ג´קוזי! / אני רוצה קוף, זה מה שאני אקנה אם אני אזכה / תראו איזה חזה גדול יש לי, אולי תתנו לי לנצח?" ג´ונס. בעלת השכל הדליל ביותר בהישרדות, הן כשורדת והן ככפכף. סליחה- בנאדם.

ofofofof

New member
ירון, הרגת אותי ../images/Emo6.gif

והתשובה שלי היא (מצטער אוסי) : ג´ון. היה לי קשה לבחור בינו לבין זואי, תמי ורוברט, אבל ארבעתם היו ממש מפגרים אחרי התחרות ההיא, וזה עלה להם במיליון דולר, כי היה להם את פסקל ואת נליה, והם היו רחוקים הצבעה אחת מלהבטיח את מקומם בארבע האחרונים, אז הם טיפשים. סתם בחרתי את ג´ון כי הוא עף ראשון מביניהם, ובגלל זה הוא הפסיד הכי הרבה מהטיפשות. אופיר
נ.ב. - אני נוסע היום בלילה לסקי בצרפת אז אולי זאת ההודעה האחרונה שלי בשבוע הקרוב... אם כן, אז ביי!
תהנו בלעדיי (אני בטוח שתהנו), ושבזמן שאני לא אהיה פה יחליטו לשדר את הישרדות 5 בישראל. בהצלחה לכם בשני המשחקים החדשים שעמית התחיל, ואני מזכיר לכם את משחק הפורום שלא היה השבוע...(שגם את זה עמית התחיל, כל הכבוד!)

אני חושבת ש....

לא להתנפל עליי אבל תמי וחבורתה..... תמי יכלה לשחק את זה יפה ובשקט אבל לאאאאאאאאאאאאאאא היא תלך ותתרברב יחד עם ג´ון והטיפשים....

אוֹסי א

New member
תיהנה בצרפת..../images/Emo13.gif

ממ.. הטיפש ביותר, שאלה קשה, כי התברכנו בכאלה לרוב במהלך העונות של הישרדות..אפשר אולי לקטלג לפי- הטיפש ביותר בכל עונה:
בעונה הראשונה- ג´רבס, כמובן. בסדר, תהיה שוביניסט מסריח, אבל למה לתת לכולם לדעת מזה? טיפשי.
עונה שנייה- התלבטות בין קימי למייק. סה"כ אני לא חושבת שקימי טיפשה, אבל היא עשתה הרבה טעויות ובעיקר משכה יותר מדי תשומת לב. גם אני צמחונית וגם אני הייתי נגעלת בטירוף מכל הדברים שהלכו שם, אבל גאד- קצת פחות רעש.. אולי היא בכלל צריכה לזכות בפרס המטומטמת על העובדה שהיא בכלל רצתה להגיע ל"הישרדות". את צמחונית? אז מה את עושה בתכנית שמבוססת על לשרוד בטבע= לאכול בשר? דבילה. אבל גם מייק הוא סוג של מפגר, וגם מאוד עיצבן אותי, אז הם יישארו ביחד.
עונה שלישית- ברח לי השם שלה, נדמה לי שלינדה. בכל אופן- זאת שהתעמתה עם לינדסי וחיבקה אותה כמו איזו מפלצת. היא הייתה סתומה, וגם מעצבנת בצורה יוצאת דופן.
עונה רביעית- אני משערת שפיטר היה די דפוק, לא היה לי מספיק זמן להתרשם, אבל דיבורי ה"חורים" שלו, באמת.. רוב ונליה, שני סתומים בלחץ, אבל שניהם לא עפו מוקדם מדי (או בקושי עפו, ע"ע נליה), ולכן הם לא יכולים להיות לגמרי טיפשים. ושרה, כמובן, היא אכן מטומטמת אמיתית.

למעלה