טקס פרסי האדמיה נדחה!!!

טקס פרסי האדמיה נדחה!!!

לתאריך לא ידוע להזכירכן טלי היתה מועמדת לפרס השחקנית בסדרה יומית ודוקא הפעם היתה לי הרגשה שהיא תזכה.
החיזבאאאאלה הזונות האלה

אהה וסתם שתדעו

הטקס של יום שישי 22.7 אומנם נדחה אבל ההפנינג ב23.7
לא נדחה עד להודעה חדשה (אלא אם כן תיפול לי קטיושה על הראש)
בואו בהמוניכן שבת הקרובה

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifזונות!!!!!!11

לא נורא
זה שנדחה לא אומר שהיא לא תזכה

היא תזכה... אם לא זאת באמת

תהיה תעודת עניות למדינת ישראל
היא חייבת לזכות במשהו על רננה. אחרת זה יהיה ממש בזיוני ואם נינט לוקחת שוב אני אישית מכוונת את נסראללה לבית שלה

moton

New member
גם נינט לא תזכה

אבל אל תשכחי שמועמדות גם ענת וקסמן ואורנה בנאי. אם אחת מהן תזכה ולא טלי זה לא יהיה כזה נורא.. אבל אם נינט תזכה.. זה כבר באמת באמת באמת ביזיון

תקשיב עם כל הכבוד לשתיהן

אין בכלל מה להשוות את התפקיד של טלי בטלנובלה בע"מ ל4 וחצי פרקים שהיו לאמאלה וגם בזה לא המשחק שלה הוא זה שעשה או לא עשה את הסדרה. וענת וקסמן... נו נכון הסדרה היתה מצחיקה אבל בחיאת לא היה לה שם שום אתגר. סתם תכנית בידור. אז נכון שמלכתחילה הן לא אמורות להיות תחת אותה הגדרה אבל אם כבר האקדמיה היא זו שבוחרת לפחות שתבחר על פי א. כשרון וב. עוצמתיות של תפקיד. כל שאר התפקידים לא משתווים אפילו בקושי לרננה ובטח לא לאיך שטלי יצאה גדולה בתפקיד הזה. זהו חדלתי מלהיות סנגורית שלה

עם כמה שהתפקיד של טלי היה מאתגר

["הם איתגרו אותי, הם פאקינג איתגרו אותי!"], ועם כמה שאני אישית בהחלט חושבת שמגיע לה פרס *כלשהו* על התפקיד, איזשהי הכרה - יש לי הרגשה שלמרות שהיא בין המועמדות, בתפיסה של האקדמיה היא עדיין באה ממקום נחות כי בניגוד לענת ואורנה, התפקיד שלה הוא תפקיד בטלנובלה, לא בדרמה 'רגילה'. אני אשמח לגלות שטעיתי ושהם שופטים בצורה יותר אובייקטיבית, אבל אני לא אופטימית במיוחד. חוץ מזה, לא אמרתי לכם? אנשים שאני אוהבת אף פעם לא זוכים בדברים האלה

יש משהו בדברייך.

אבל אני מאמינה שלא היו מכניסים אותה לקטגוריה הזאת אם לא היו חושבים שיש משהו שונה בתפקיד שלה אם אני לא טועה היא היחידה שם מהזאנר "הנחות" הזה (כן יש את נינט אבל היא שם בטוח לא בדרך הישר
) וכן הבינו שהיה בתפקיד שלה משהו מעבר. מה אני יגיד לך, אני מקווה שהנאחס שלך על האנשים שאת אוהבת לא יעבור אליה כי באמת מגיע לה
וכן נעה אני יודעת שאני לא אובייקטיבית
אבל אני כן מבינה עיניין ואם היא לא תזכה אני מחרימה את האקדמיה ואת אקרנותיה לאלתר...

לא מחרימה שום הקרנות..

זה החלק הכי כיפי
וזה שהכניסו אותה.. לא יודעת. כמה סדרות כבר עושים בארץ? את מי עוד היו יכולים להכניס? הם די לקחו אחת מכל תחום.. קומדיה דרמה וטלנובלות - אחת הוט אחת מיס, והממ.. מי המועמדות החמישית? ואני גם מקווה שהנאחס לא יעבור
אבל אני מה אני אעשה שיש לי טראומה כבר? טלי באופיר, ומורה טירני עם בדיוק אותו סיפור [שבכל מקום מהמרים עליה, ובסוף יש זכייה מפתיעה ולא מוצדקת
] באמי לפני כמה שנים.

טוב נחיה ונראה מה יהיה

אם היא תזכה יהיה מעולה ואם לא נוכל לקלל אותם שהם לא צודקים. כמו תמיד. בכל מקרה נצא מאושרים ומסופקים

danit1234

New member
../images/Emo45.gif וואלה את צודקת..

אני שונאת את כל הקלישאות טלנובלה זה דבר נחות וטיפשי אין משהו שיכול להיות קשה מידי לביצוע אז זהו שלא.. רננה עשתה תפקיד קשה מאוד שחשקנית אחרת ממ אני לא בטוחה שכל אחת הייתה יכולה לבצע והשופטים צריכים להתחשב בזה.... זה מעצבן .....מאוד \: אני ממקווה שאת טועה באמת

danit1234

New member
הלוואי שתזכה \:

אם גם פה נינט זוכה זה יהיה לגמרי אבל לגמרי פתטי
לא בגלל היותה שחקנית יותר\פחות טובה אלא בגלל שלכל הדעותל שהתפקיד שלה נינט היה הרבה פחות מאתגר מאשר רננה ... וטלי שיחקה נפלא אז אני מאחלת לה המון בהצלחה אבל אם גם נינט זוכה ... אז האקדמיה מטוטמים. אגב חשבתי על זה שנינט בשיר שלנו קראו לה נינט לוי נראה לי ועכשיו שהיא עם יהודה היא עלולה לשאת את אותו השם בדיוק

למעלה