טקס פרידה מרגש.

טקס פרידה מרגש.

סך הכל שם, אבל אני קשור אליו. והנה, בעת פטירתו, הריני להספידו, הוא ליווה אותי בזמנים קשים, היה לצידי ברגעי אמת, חיפה עלי, שמע עלבונו ולא הגיב. אלו רק חלק ממעלותיו של שמי הנפטר "רבי הקדוש" שהורתו ולידתו היתה בטעות, "ילד שבא מאהבה". אז יאלה. תתחילו להתרגל. בבחירת השם השתתפו צוות יועצים כאשר על כולם פיקדה בגאון היא אשר בכנויה מופיעה, הרוצה להחבא אל הכלים, ורק שזה לא הולך לה. "חופשיה ומאושרת" שמקורות יודעי דבר בישרוני שגם שמה ילך ויתבטל מן העולם. אני מזמין אתכם לסכם את תקופת הקדוש, להיפרד ממנו, בשרשור הזה, בשביל הסמליות אני יכתוב בשם רבי הקדוש. חולה עליכם שבתאי

אשרינו שזכינו!!!

כל מי שמוסיף הודעה לשרשור זה, מובטח לו שיזכה לחיי נצח בעולם הבא!! "כל דהוי באשכבתיה דרבי מזומן לחיי העולם הבא" החותם לכבוד התורה ולומדיה, חמורו של משיח

שבתאי יקירי,

מה קרה לרבי? האם אינו חש בטוב? האם הוא בקו הבריאות? (נפשית וודאי שלא, אז אל תטרך לענות...) ספר לנו, מה גרם לפטירתו? (טוב קצת סתרתי את שאלותיי הקודמות...) ומי זה השבתאי החדש הזה? במה הוא טוב יותר? ולמה? <יורה בפרץ געגועים>

שבתאי צבי לא טוב יותר

הוא מתחיל מחדש, וכל התחה מחדש יש בה משום התיעלות, כי הא דאמרי אנשי, "מטטא חדש מטטא טוב" וכיוונו אינשי בדבריהם דכיון שהוא מתחי הרי שהמוטיבצה לו ללא עוררין שהרי מימיו לא פישל. נקווה, שכמו בלידתו ללא חטא כך במותו, יהיה ללא חטא, כמה שפחות יעיר ויעקוץ, כמה שפחות ביקורתי כמה שפחות רע. נאה אם ילך לו, לא ילך, נדאג להחליף גם אותו.

Le Fay

New member
אופס! הכל בטעות? שיהיה במזל לרך

הנולד (ונשיקות לחופשיה)!

בן הרב

New member
מזל"ט וכמאמר הפסוק משנה שם משנה

מזל ואולי תתחיל להיות גם קצת יותר נחמד כמו שאלה שמכירים אותך טוענים שאתה ______________________________________ מה דעתך?מה דעתך?מה דעתך?מה דעתך?מה דעתך? ______________________________________

הכל שקרים...

מתוך הכרות איתו, אני חותמת לך שנחמד הוא לא...
<יורה מנפצת מיתוסים ושוברת ציפיות - גם סדינים הולך>

אחר

New member
../images/Emo42.gifתתחדש, אח שלי

ואולי בשביל טוב תשנה את זה שוב ל"דער שבתי צבי"

מפקפק

New member
רבי, רבי.

אני מבין שפשוט לא הרגשת נוח עם השם "רבי הקדוש" מאחר ונכשלת בהורדת היד למטה מן האבנט, ואכן מה יפה שמך החדש, "שבתאי צבי" כידוע. לחשוד בך שנכשלת בעוון כה חמור?????. קשה, קשה, ממש קשה לי להאמין.

רח"ל על הגב?

עם הערווה כלפי שמאיה? רח"ל חלילה לו לשהתאי המשיח להתריס זינו כלפי השמיים כאומר "שם זיין עליך" וכמאמר הפסוק "ויהיו בוכים לפני אדוני אלוההים ויכסו כלי משחיתם מפניו" <אם אין פסוק כזה, שוט תוסיפו אותו>

למעלה