טקס פאשלוני השנה

גרעאפס

New member
לאחר צפייה חלקית בטקס אנשי השנה,

יש תחושה שחסרים אנשים נורמלים במדינה. יש רק שני אנשים בבידור בישראלי שבעיני שווים משהו והם ארז טל ואברי גלעד. שני התכניות בידור שהם היו שותפים להם, ההוא עם אורנה בנאי ששכחתי את שמו ו"המצב", היו הדברים הרענניים ביותר בנוף הטלוויזיוני הישראלי בזמן האחרון.

tvguy

New member
מסכים חלקית

רק בישראל קראו לתוכנית ארז גם עשה הרבה זבלה וכך כם אברי אל תשכח את זו ארצנו והחמישיה הקאמרית ויצפאן הוא גאון מטורף

גרעאפס

New member
גאון?

הבן אדם הוא קודם כל רציני מדי בשביל להחשב בדרן. שנית, ההומור שלו הוא מאד נמוך, גם בהשוואה לארז טל ואברי גלעד.

tvguy

New member
גאון ותחכום - לא סותר

הוא גאון כי הוא מסוגל לעשות מה שלאחרים אין אומץ נמוך? אני לא בטוח אני נחשב כזה שאוהב הומור שנחשב מתוחכם ובכל זאת יצפאן גורם לי לצחוק עד דמעות החיקוי המאובחן שלו פשוט מדהים אני אנסה להוסיף כאן לינק מחר לאיזה סרטון שנמצא על הרשת שבו יצפאן עושה חיקוי של אריק שרון בשיחה עם חוסני מובאראק צריך לראות את זה איזה 100 פעם כדי לקלוט את כל תנועות הגוף, את כל התגובות והניואנסים זו גאונות בעיני האבחנה הדקה שלו אי אפשר מצפיה אחת להבין את כל המערכון אצלו למרות שזה נראה כך תאמין לי אני אוסיף כאן מחר את הלינק ואז תראה

שמתי לב

New member
אנשי השנה

אז קודם כל לתוכנית קראו "רק בישראל" ובשביל אחד שמצהיר שאחד משני האנשים השווים הם ארז טל שווה לזכור כזה פרט. אברי גלעד הוא בלון שמזמן התפוצץ ומה שנשאר באוויר הם שאריות.. כדאי לשים לב לעוד כמה דברים בטלוויזיה ולא להכנס לבנאליות

tvguy

New member
שמתי לב שאתה לא זוכר

אברי עושה הומור טוב אברי לא טוב בשעשועונים כנ"ל ארז רק בישראל, העולם הערב, המצב הם אחלה תוכניות

dht16

New member
אנשי השנה. קטן יותר מפואר פחות ומשע

הטקס שניגמר ברגעים אלה הוכיח לנו עד כמה הוא הזה מיותר רק לצורך העיניין תחשבו שהייה אמור להיות היום כמו כל יום שלישי דארמה, קיציס, ושידור חוזר של הסדרה הנהדרת לתפוס את השמיים אבל זה לא מה שרציתי להגיד הטקס הוא כבר לא כמו פעם. פעם הוא הייה באולמי הסינרמה אם איזה 5000 צופים והיום דחפו אותו באולפנדי מיימד ( שבהם מצלמים את קיציס למשל) ואם במה קטנה ולא בשידור חי איפלו את קטגוריית הילדים לא ראיתי משום מה הטקס לא הייה מצחיק ולא הייה מרגש ופשוט הייה ביזבוז יקר של זמן מסך מרוב שלא היו קהל צילמו כל סלברטי איזה 10 פעם ( למשל את סנדי ואקי , כמה ראיתם היום ?) אני מהמר שהטקס ינחול כישלון גם ברייטינג והוא לא יביא מקום ראשון או שלישי כמו כל שנה אתם תראו שאני צודק ביום שני שיתפרסמו תוצאות המידרוג אני מביט אל טקס מסך הזהב שיתקיים בסוף החודש ומקווה שהוא יהייה הכי נוצץ וקרוב לרמה הוליוודית כמו שהוא הייה בשנתיים האחרונות שהוא משודר

d@r121

New member
טקס פאשלוני השנה

לאחר צפייה בטקס אנשי השנה יש לי למתוח ביקורת על הטקס הטקס היה אחד הבזויים ביותר שקשת הרימה ב 5 שנים האחרונות הטקס היה תת רמה באופן מעורר חלחלה ומה לעשות משוחד בצורה נוראית דוגמאות בכיף: זוכי אנשי השנה בבידור- קיציס ופרידמן שאני באופן אישי נהנה מעבודתם אבל מה הם עובדים בקשת אותה זכיינית שהרימה את הטקס לפי דעתי זו ממש פרוטקציה איש השנה בטלוויזיה- אלי יצפאן מנחה הטקס זה פייר זה זה כמו לתת לו מין שוחד קטן שלא נדבר על הקהל שבקושי בא ועל הזוויות בלתי מחמיאות להציב את אלי יצפאן בין 4 גברים שגבוהים ממנו בחצי ראש? ולצלם את זה מרחוק שיראו בבירור את הפאשלה שלא נדבר על העובדה שראוים את המועמדים ופתאום ללא אזהרה את המנחה על רקע המסך ואפילו עדן שזוהי להקה שיש לי מקום חם בלב התבזתה בכך ששרה מעברונים במהלך הטקס הדבר היחידי שעוד עורר חיוך היו קטעי המעבר שאלי יצפאן גילם בכישרון רב לסיכום: הטקס השאיר אותי עם טעם מר ומין אי חשק לראות את טקס מסך הזהב שהוא גם כמה מפתיע מפס הייצור של קשת

dht16

New member
טקס מסך הזהב הוא יפה ומכובד. רק מיל

אם יש טקס שמגיע לו להתקיים זה רק מסך הזהב עשרות שחקנים מכבדים אותו בהישתתפותם בכול שנה וגם הוא מצליח ברייטינג אני מאוד מצצפה לו הוא האמי הקטן של ישראל. והוא מייצג את מה שהקהל באמת אוהב ולא מה שחבורת " צוצחים" בני 50 ומעלה ועיתונאים שלא יודעים לכתוב ביקורות בוחרים הטקס הזה הוא עוד ואתה תראה שאם הוא ימשך עוד 20 שנה הוא יחשב לדבר מכובד ורציני משנה לשנה

dht16

New member
זה טקס פירסי הטלויזייה

עיתון פנאי פלוס ערך כ 6 שנים משאל כל שנה על התוכניות הטובות ביותר כמו באמי על :קומדייה, דרמה ,שחקן וכאלה מהשנה השישית החלו לשדר את הטקס בטלויזייה והשנה זה הפעם השמינית וזה מאוד יפה זה הייה אא םמלא סלבריטאים ואנשי מקצוע ועכשיו בטך זזה יהייה יותר יפה שייש עוד אנשים בתעשייה בגלל הלויין

~*~gaL

New member
הוא לא היה משהו,

הקטעי מעבר של "עדן" היו בלתי רצויים לחלוטין, ראו באמת שלא היה קהל, ולא לדבר על זה ששרית חדד ניצחה..
אלי יצפאן לדעתי איש מצחיק, לא אכפת לי אם רק אני פה חושבת ככה. לדעתי הוא מצחיק. הוא גם מוכשר. והוא לא יודע לעשות רק חמש דמויות, כי לפי "תחת שמי ים התיכון" זה לא ככה בכלל. הוא פשוט עשה את המרכזיות, והוא עשה את זה מצוין.

dylan

New member
לא ראיתי את הטקס כי לפי דעתי

יש דברים הרבה יותר מעניינים לעשות כמו בהייה בקיר או הליכה במעגלים למשל, אבל בקשר ל"פרוטקציה" ול"שוחד" באמת היתה סיבה לחשוד בזה עם שופטים שמונו ע"י ´קשת´ היו בוחרים את הזוכים, אבל הזוכים נבחרו ע"י הקהל

למעלה