דיווח קל...
טוב אז ככה..העדכון שלי מהעמ"י: (ובאמת שמבחינה אובייקטיבית בלבד) הגענו לכניסה של הV.I.P איפה שהשטיח... מעריצים התחילו לקפוץ ולתלוש לבנות שיערות שם חחחחחח ואני לא צוחק והיו כמה אימהות שביקשו להצטלם והתרגשו וכל מיני ילדים וזה... אחרי זה נכנסנו היה מצחיק הסתובבנו והבנות התראיינו לכל מיני מקומות... ובאמת שמבחינה אובייקטיבית בלבד חבר'ה... הבנות נראו שם הכי טוב! ואני לא צוחק... גם אמרתי את זה להן שרק מבחינה אובייקטיבית... כולם נראו שם מזעזע! ראיתם את גברת בוסקילה שמספיק היא דומה לקוף עוד שמה אפרו ובאה סטייל 60'S? וגברת מסיקה שבאה בשיער פרחי ושמלה שחשפה כמה היא רחבה וכמה לא סקסית... שירי נראתה כאילו זרקו עליה משהו ליציאה למטה לחנות... גם בהופעה וגם שהיא זכתה.. וזהו קצת אחרי שהתחיל הטקס עצמו... בפעם השניה שהיו פרסומות כבר פרשנו לחדר הסגול.... היה כל כך משעמם..טקס לקוי ומופק מעפן.. כל הזמן אותם אנשים, הופעות לא מעניינות, חצי אולם ריק בזמן שיש מלא אנשים בחוץ... בקיצור: מ=ע=פ=ן!!!!!!!!!!!!! אחרי כמה זמן חלק מהגיים בויז באו גם לחדר והיו הסתחבקויות וצחוקיםםםםם חבל על הזמן הבנות היו הכי כוסיות שיש... שיעלו כתבות הוידיאו תראו.. וגם תמונות בקרוב!!! לוב יו אול שמול!