טקס מסך הזהב

white star

New member
טקס מסך הזהב

אני צופה לי בטקס המשעמם הזה ומחכה לקטגוריית סדרת דרמה זרה ששם מתמודדת "הכי גאים שיש" וכלום.נדה.לא היתה בכלל הקטגוריה באתר של קשת פורסמו שמות הזוכים וגם שם התעלמו מהקטגוריה אני חושד בקונספירציה הומופובית... שלכם כוכבון עצבנון

hatul

New member
השתתפת בהצבעה? ../images/Emo13.gif

הצבעתי, וכמובן בסדרת הדרמה בחרתי את "הכי גאים שיש" (אז מה אם אמא שלי אוהבת את הבית הלבן
) את הטכס לא ראיתי, ועד כמה שאבא שלי סימן בעיתון, שתי קטגוריות נפקדות(?) סדרות רכש קומיות וסדרות רכש דרמטיות. מוזר - או שהם וויתרו על האופציה בניסיון (נואש) לעשות את הטכס ישראלי, או שמא זו קונספירציה

אממ..

אני יודעת שאני בכלל לא קשרוה,אבל ראיתי את ההודעה אז.. בסדרות רכש דרמטיות זכתה אי אר ובקומיות חברים(צפוי) חברה שלי אמרה לי, גם אני לא שמתי ♥... הם אמרו את זה שנייה אחרי שהם חזרו מהפרסומות

Turquoise19

New member
הוא לא היה משעמם

הוא היה מאוד משעשע, כל הדאחקות וכמובן הניגוחים המסוגננים על מיקי חיימוביץ´.. מסכנה..

BIH 93

New member
לא שמתי כאן הודעה במקרה?

קריקטורה אם זה נמחק - מצטער אם הרגזתי מישהו - לא התכוונתי אפשר לדעת רק מה קורה עם זה ? שאני אדע שאני לא סנילי או משהו

BIH 93

New member
אה WOW

תודה ....... טוב זה היה אתמול בלילה אז קצת בטח הייתי מטושטש טוב שמתי את זה בגאווה - הייתי בטוח ששמתי את זה כאן טוב אתם מוזמנים לראות ו*להגיב*

BIH 93

New member
טוב פיצוי

כפיצוי על ההזנחה הנה תמונה אחרת She is VERY old but still can kick HIGH!!!

למעלה