טקס יום השואה

Ms UnderstOod

New member
טקס יום השואה

יום רביעי.. (?) וואו, לאהוד יש כל כך הרבה כוח - הוא יכול לשנות תאריכים לאומיים!! אני חושבת שאני אלך לתקוע פתק בקיר של המשרד שלו..

glebRa

New member
הטקס נדחה בגלל מזג האויר. מחר צפוי

גשם. ולא ניתן לערוך את הטקס במקום אחר מלבד הדשא הגדול. בנוסף, ישנו עניין החופש של תלמידי י"ב בימי שלישי. מי לדעתך היה מגיע ביום שלישי, בשביל הטקס בלבד?

Ms UnderstOod

New member
תעשה לי טובההההההההההההההה

אפשר לערוך טקסים בפיס.. כבר הוכחנו את זה כל המדינה יכולה ל"חגוג" את יום השואה היום, אבל לאהוד לא יאה? אה, ואיפה הגשם? ואני הייתי באה ביום שלישי.

פנטילון

New member
חפררררררררררררתתתתתתתתתתתתת

מזה משנה אם הטקס היום או מחר? הצפצוף באמצע?

glebRa

New member
כן, אבל לא את הטקס הזה. כשתראי

אותו מחר, תביני. אל תשאלי אותי, לא אני דחיתי אותו, אני אומר לך מה הסיבה שדחו את הטקס בגללה.

Ms UnderstOod

New member
זה לא חוכמה

אתה אומר שהם בנו טקס שמיועד להיות בחוץ בידיעה מראש שהמזג אויר לא מתאים לישיבה בחוץ כלומר, הם דוחים את יום השואה בשביל טקס שמלכתחילה נבנה על עובדה מטומטמת?! אה וארן.. זה עניין עקרוני

glebRa

New member
בנו טקס שונה מבעבר.

קטעי הקריאה ייחודים, ולחזור עליהם מס' פעמים יהיה התעללות במשתתפי הטקס. אם את מכירה עוד מקום שאפשר לעשות בו את הטקס, תציעי. את הטקס תכננו ליום שלישי, לא רצו להמר על זה שהתפאורה וההגברה יהרסו בגשם. אני לא מבין על מה הכעס הבלתי נדלה.

Ms UnderstOod

New member
אמרתי בפייס, אל תתחכם איתי

ואני יודעת יפה מאוד מה זה לעשות טקס פעם... ועוד פעם... מי שלא עומד בזה שלא יופיע בטקס, מה אני אגיד לו אני למשל מחר לא יכולה להגיע לביצפר אז דפקתם לי את יום השואה יופי לכם

glebRa

New member
ממש לא מנסה להתחכם איתך.

לצערי, אני לא חושב שטקס רבין הוא טקס ליום השואה. אני באמת מתנצל, שאני הזזתי את יום השואה. באמת נראה לך שאני אחראי למתי יתקיים הטקס?! עלה פה האשכול הזה, רציתי לשתף אותך במה שקרה "מאחורי הקלעים" כביכול, ואת מתרגזת עלי. לא אני אחראי, לא למתי הטקס יתקיים וכמה פעמים הוא יערך. אם זה כ"כ מרגיז אותך, תגידי את זה לעינת, לאהוד, לרונן. לא יודע למי. לא אני האשם. אני שיתפתי אותך במה שאני יודע.

glebRa

New member
אה כן...

הכל לטובה.

פנטילון

New member
את סתם ממורמרת בגלל המקרה

אם היית יכולה לבוא מחר זה לא היה משנה לך. עכשיו תחזירי לחפי ת'את חפירה שלו

למעלה