טקס טיהור

טקס טיהור

איך אפשר לבצע טיהור לקמע? פעם קראתי שאפשר להדליק קטורת ולטהר ככה את החדר ולשים מעל את הקמע ולדמיין את כל הזוהמה הולכת ממנו. תביאו לי דוגמאות לטקסי טיהור, גם של גוף וגם של חפצים וקמעות. תודה!

סיריוס1

New member
אני עושה טיהור קמעות תמורת תשלום...אם תרצי..

..תשלחי אלי מסר פרטי.

RainBird

New member
אם זה קמיע מתכתי ולא שקיק צמחים נסי חליטה חזקה של- פיגם ריחני מנטה חריפה זרעי אניס עלה דפנה אחד. תחזיקי את הקמיע קרוב לליבך ותגידי- תוך כדי כוונה חזקה- "מה שהיה כאן, אני שוטפת" לחזור על זה מספר פעמים כשאת מדמה לעצמך גלי ים שוטפים את הקמיע ומשאירים אותו חלק מהשפעות אחרות. לטבול את הקמיע בשיקוי ולתת לו להתייבש, ואז הוא יהיה נקי. בהצלחה!

סיריוס1

New member
אני מטהר בעזרת...../images/Emo221.gif

...אש, מיים, רייקי מיוחד, וגבישי ליזר מטוהרים וטעונים ברייקי מיוחד ( רייקי אור-אל-חי ). זה שירות קטן שאני נותן לחפץ בכך.

RainBird

New member
זו גם שיטה, אם כי לטעמי? טיקסית, ארוכה, משעממת להחריד, ויותר טוענת מאשר מטהרת. הטיהור באש, מים אדמה ואוויר- זה וויקאני במקור, הריטואל של דורין ווילאנטה בספר הצללים הגראנדרי כמדומני. הרייקי הוא יפאני- ומאוד שינטואי, גבישי לייזר כבר משמשים שנים מכשפים בכל העולם וגם אני בטוח שהרייקי שלך מותאם ליהדות ולפיכך איבד את האקזוטיות הזרה שלו. לא יודע. נשמע הרבה, כבד וסתמי.

RainBird

New member
אבל שוב, אני מכשף טבעי שמשלב במאגיה שלו אלמנטים של וודון. לא הכל מתאים לכולם כידוע...

סיריוס1

New member
לא נורא. העיקר עובד. ונכון הרייקי שלי אכן..

...מותאם לישראליות/יהדות. הוא נקרא "רייקי אור-אל-חי", יותר נמוך בתדר שלו ולכן גם הולך טוב עם כוחות הטבע הנמוכים כמו אבנים מים אש וכו'...לגבי משעממת, העיקר זה המטרה ולא הדרך עבורי ולכן זה מאוד מאוד קצר, קולע ועוצמתי. תוך 3-4 דקות הקמע טהור כמו חדש וטעון באנרגיה מרפאה/מגינה מעולה.

charlila

New member
היי קוטלת

טיהור עצמים כלשהם: להניח עליהם חופן עפר לח (או חומר אורגני אחר - עלים.. טבק... משקעי קפה... ניירות...) בזה את מסמנת לאדמה "חומר למחזור" - והיא מאריקה את כל האנרגיות של העצם. אם העצם מאוד נגוע, הוא עלול לחזור לסורו אחרי שיתייבש. הפתרון הסופי הוא - כשאי אפשר לשרוף - לזרוק לים (או לנהר עמוק זורם) אבל את בעניין להמשיך להשתמש בקמע... לא בטוחה שזו תהייה המלצתי. אם את רוצה את המלצתי - סרקי ושלחי לי במסר, או העלי לכאן לפורום, ואגיד לך. אני באה מאסכולה של אי-היצמדות לדברים. הרבה הרבה חפצים שרפתי או השמדתי בחיי. גם קמעות שיקרו לי מאוד. הן רגישות מאוד לכישוף זר... הסכנה היא לייחס להן יותר מדי חשיבות. בהצלחה

כן זה קמע בעל ערך רב

אני חושבת שאם הוא צריך לסיים את תפקידו הוא יעלם מעצמו כמו שקרה לי עם הרבה קמעות שהיו לי ואבנים. לא הבנתי את הקטע של להניח עליהם חופן חומר אורגני, מה זאת אומרת ניירות? ניירות לחים? איפה להניח ?על האדמה בחוץ? תודה

RainBird

New member
גם אם נשחד אותך בסירת נגירי וקונוס צלופח? ../images/Emo209.gif

למעלה