טקס חנוכת Black Absinthe?

• פותח הנושא solf
  • פורסם בתאריך

solf

New member
טקס חנוכת Black Absinthe?

חבריי עשו לי מתנה נפלאה ליומולדת והביאו לי את הבלאק אבסנט שהוא 80 אחוז אלכוהול. האם יש בינכם מישהו שיודע איך לחנוך אותו לשתייה? האם צריך להוסיף לו סוכר? לשרוף אותו? למהול במים? או לשתות נקי? תודה רבה (=

ממליץ על טקס חגיגי לשפיכתו לכיור

או במילים אחרות, מייצג את דעתי בלבד: אין שום סיבה טובה לשתות את זה. מאחר ואתה בכל זאת כנראה תרצה לשתות אותו, עדיף למהול אותו בכמה שיותר, לפחות באותה כמות של משקה (כלומר 1:1, להגיע ל-40% אלכוהול) אחרת לדעתי ההשפעה על הבריאות לא טובה.

יש לי יש לי יש לי!!!

לך לזגג, קנה שתי פלטות זכוכית גדולות (בגודל החלון בחדר שלך, נגיד. הדבק אותן אחת לשניה עם סיליקון, רק ע"י יצירת ריבוע ריבוע לאורך הדפנות של הזכוכית (מעין יצירת מסגרת), השאר רווח דק בין הזכוכיות, והשאר חור קטן בסיליקון (אל תשלים את "המסגרת"!). מלא את הרווח הדק שבין שתי הזכוכיות באבסינת' שחור, והופה, יש לך: וילון דקורטיבי לחדר, להצללה רומנטית , עשוי מאבסינת'! לא סתם, ועכשיו ברצינות... חבר, הסיבה שכולם כאן מתייחסים בסוג של זלזול לאבסינת' החדש שלך, היא הסיבה ש...ממ... איך נאמר, הוא לא משקה איכותי במיוחד. 80 אחוז אלכוהול לא עושים טוב לכלום. לא מבחינה בריאותית ולא בטעם. (כן כן, על טעם ועל ריח וכו... אבל דחיל רבאק) המלצה שלי, כמו שכבר המליצו מעליי, תמהל אותו עם משהו. כל דבר. כל דבר שהולך טוב עם עראק. נסהל ערבב אותו עם אשכוליות, אשכולית אדומה, ושאר מיצים. (חצי כמות אבסינת' ממה שהיית מוזג עארק... הוא חזק פי 2... קצת יותר)

solf

New member
אמממ

חחח אהבתי את התגובות אבל עכשיו בתאכלס, אני יודע שלא שותים 80 אחוז נקי (אלא במקרים מסויימים בזמן מלחמה כשצריכים לעשות ניתוח בשטח ולהרדים בן אדם) כי זה עלול לגרום לעיוורון העניין הוא שאת פולחנו של האבסנט הרגיל הירוק (70%) אני יודע... טבילת הסוכר באבסנט ושריפתו או דרך עירבוב עם סוכר ומים אבל כאן האבסנט הוא שחור! ופשוט רציתי לדעת האם הוא צריך לעבור אותו טקס כמו שעובר הרגיל.. או שאולי לא צריך סוכר כי כתוב שם במרכיבים שיש סוכר כבר =/

MidNight Flame

New member
אוי גוועלד :/

קודם כל בעיקרון אין בעיה לשתות משקה שיש בו 80% אלכוהול. זה אלכוהול שנועד לשתיה ואמתנול (מה שעשוי לגרום לעיוורון) לא נמצא בו. הפולחן הוא נטו טקסי ולא חובה ולא נעליים ואין שום טקס מיוחד לאבסינת' שחור. אותו טקס בדיוק אפשר גם לעשות עם סמבוקה... הכל שטויות במקרה הזה.

solf

New member
כגכןוגכןג

אני אתקן את עצמי, הוא עלול לפגוע בראיה (בכמות של מעל 150 מ"ל 96% נקי) ולא רק מתאנול. מתאנול- 50 מ"ל גורם לעיוורון מיידי, 100 ויותר -> מוות בעיקרון אתה טוען שאני יכול לשתות אותו ככה? רגיל? בלי מהילה בלי כלום? על התווית של הבלאק אבסנט כתוב: "אזהרה: חוזק אלכוהול גבוה במיוחד לצריכה רק לאחר מיהול במים!!!"

MidNight Flame

New member
אז תמהל...

אני שתיתי חצי שוט של אבסינת' 89.9%, חוץ מזה שהיה מגעיל להחריד ושנשארה לי בגרון התחושה הזוועתית במשך שעות? לא קרה לי כלום.

solf

New member
יקר

תודה על הרעיון, אם אני אאסוף עד אז כסף גם לייגר ואפטר שוק אז אנסה בכל אופן, אם ייצא לי, מה היחס שצריך להיות ביניהם?

MidNight Flame

New member
1/3 1/3 1/3

וזה סתם מגעיל, האפטרשוק שהוא חביב עם אבסינת' דוחה וייגר דוחה... לא מבין את הרעיון המפגר מאחורי חוץ מזה שאפשר לשחק עם המשקל הסגולי שלהם ולהציף אותם אחד על השני.

solf

New member
דוחה?

אם כך אז אדחה את ניסוי העירבוב למועד מאוחר יותר (=

למעלה