Jagged chaos
New member
טקס הגראמי ה-48 ../images/Emo106.gif
נערך אתמול, טקס המוזיקה החשוב ביותר. רק בשנים האחרונות הפרסים הולכים לאומנים מעפנים ויותר מידי מיינסטרים ממוסחרים - בגלל זה הרבה מהתהדה שלו ירדה, כמעט ואף אחד לא ידע שהיה אתמול בכלל את הטקס. בכל מקרה, אלו הזוכים - U2 זכו ב-5 פרסים
פאק על המסחרור ועל הזקנים האלה שכבר 15 שנה לא עושים משהו מעל למוזיקה בינונית... Record of the year- Boulevard of broken dreams (חרוש ואוברייטד
) אלבום השנה- הפרס הכי חשוב בטקס בעצם הולך לאלבום הנכשל אומנותית ומסחרית של U2 - 'How to Dismantle an Atomic Bomb'
ורטיגו וכל שיר אחר שיצא מהאלבום ויצא לי לשמוע הוא שיר צולע מינוס. עוד פרס חשוב בטקס שלוקחים לצערי U2 זה שיר שנה - Sometimes You Can't Make It On Your Own, שאני בכלל לא אתחיל לחפור למה השיר הבנאלי והמעאפן הזה הוא מעאפן באמת... תגלית השנה לקח ג'ון לג'נד זמרת השנה בפופ היא קלי קלארקסון, ששוב - מבחינה מסחרית זה נכון, אבל מעצבן אותי שנותנים יותר כבוד לזמרות שחוץ מלשיר לא עשו שום עשייה רצינית בשיר...
זמר השנה בפופ הוא סטיבי וונדר, שהוא האומן שזכה בהכי הרבה פרסי גראמי - 18 אם אני לא טועה. להקת השנה היא Maroon 5, שתזכירו לי מה הם עשו השנה שמגיע להם לזכות...
חבורת חברים נחמדה ולא מוכשרים במיוחד שיחזיקו בתואר "2 היטס וונדר"
אלבום פופ השנה הbreakaway של קלארקסון זמר רוק השנה זה ברוס ספרינגטין, ששוב - הסוס שלו נגמר לפני הרבה שנים ונותנים לו גראמי כי הוא "ברוס ספרינגטין" U2 לקחו שלושה קטגוריות ברוק וסיימו את הלילה עם 5 פרסים- שיר רוק השנה - city of blinding lights, אלבום רוק השנה ו-להקת השנה. הוויט סטריפס לקחו את אלבום השנה האלטרנטיבי עם ה-Get Behind Me Satan מאריה קארי לקחה את זמרת השנה ב-אר.אנ.בי ואלבום אר.אנ.בי של השנה זמר השנה ב-RNB - ג'ון לנג'נד שילוב השנה: סטיבי וונדר וביונסה – So Amazing אלבום השנה (רית'ם אנד בלוז): ג'ון לג'נד – Get Lifted אלבום השנה (רית'ם אנד בלוז / מוסיקה בת זמננו): מריה קארי - The Emancipation Of Mimi שיר השנה: מריה קארי - We Belong Together
נערך אתמול, טקס המוזיקה החשוב ביותר. רק בשנים האחרונות הפרסים הולכים לאומנים מעפנים ויותר מידי מיינסטרים ממוסחרים - בגלל זה הרבה מהתהדה שלו ירדה, כמעט ואף אחד לא ידע שהיה אתמול בכלל את הטקס. בכל מקרה, אלו הזוכים - U2 זכו ב-5 פרסים