טקס האמי למורדים

slimboy

New member
טקס האמי למורדים

1)דמות השנה-בנות: מריצה מיה לונה 2)דמות השנה-בנים: פאבלו מנואל מתיאס 3)דמות השנה-מבוגרים: סוניה סנטיאגו מרסל 5)דמות הסקסית: ויקו (היא לא ממש סקסית אבל שיהיה) מיה מריצה 6) שיר האהוב עליכם: בוניטה דה מאס רסיסטירה רבלדה וואי 7)זוג השנה: (טוב עדיין אין זוגות אבל זה הזוגות שיהיו) מנואל ומיה פאבלו ומריצה ניקו ולונה 8)דמות-זמר (הקול הכי יפה) מנואל מיה פאבלו מריצה 9)השחקנ/ית הכי טוב/ה: מריצה פאבלו מיה מנואל לונה ויקו פליסיטאס מרקוס מתיאס סוניה ריי (איזה שם של מפורסמת)

slimboy

New member
אני יודע שעשיתי פעם משהו כזה כבר

אבל לא יתחיל הסדרה בארץ והכל היה מכוון מה שבאינטרנט וגם בקושי ענו ועכשיו הצטרפו הרבה ותענו

idit girl

New member
יוו גם אני רציתי!!!../images/Emo12.gif

אני בשווווק!
בדיוק היום חשבתי לעשות משהו כזה כמו "טקס פרסי האמי" או "טקס פרסי האוסקר" אבל לפורום קטנטנות...
ופתאום אני רואה שאתה פתחת פה...
טוף אז אני עונה: 1.דמות השנה: מריצה! 2. דמות השנה בנים: פאבלו!!!
3. דמות השנה מבוגרים: סורי אבל עדיין אני לא הכי מכירה...
נגיד שסנטיאגו...
4. הדמות הסקסית: מיה!!! 5. השיר האהוב עליי: גם בזה אני לא הכי מכירה כי פיספסתי היום ת´שיר פתיחה...
אממ... אז ת´שיר סיום או בטח זה גם השיר פתיחה שאין לי מושג איך קוראים לו...
6. זוג השנה: מנואל ומיה! 7. דמות-זמר (הקול הכי יפה): מריצה 8. השחקן/ית הכי טוב/ה: אני לא יודעת כל כך... כי... כולם משחקים טובבב!!!!!!
|

תשובות-

דמות השנה בנות: מריצה דמות השנה בנים: פבלו ומנואל דמות השנה מבוגרים: סוניה דמות סקסית: אמ... *חושבת* מיה דיי פרחה מריצה חושפת קצת ויקו סקסית קצת בקיצר לא יודעת... שיר אהוב: לא יודעת נראה לי שבוניטה דה מאס ורבלדה וואי ורסיסיטה בקיצר כולם!!! זוג הכי טוב: ניקו ולונה בגלל שאני בעד הזוגות הישנים קמי ופלי לו ובנחה הזמרת הכי טוב: מריצוש שלי שחקנית הכי טוב: מריצה

slimboy

New member
ייאלה תגיבו תציפו בתגובות

טוב אני יודע שעשיתי את זה כבר אבל עכשיו זה יותר מעניין כי פעם היה באינטרנט רק המורדים

BiLlAbOnG2

New member
../images/Emo36.gifתשובות../images/Emo26.gif

1)קשה טוב אני יבחר את לונה 2)מנואל 3)סוניה ריי 4)מיה 5)בוניטה דא מאס 6)מנואל ומיה 7)לא יודע 8)מריצה

התגובה שלי

דמות השנה: מריצה ולונה כי היא נורא מתוקה ומריצה כי הדמות שלה מגניבה ומצחיקה בנים: פאבלו כי הוא כוסון דמות סקסית: מיה היא ממש סקסית שיר אהוב עלי: בוניטה דה מאס שיר יפה זוג השנה: מיה ומנואל כי הם ממש מתאימים הקול הכי יפה: מריצה לקמילה יש קול מהממם שהיא שרה השחקנית הכי טובה: מיה כי היא עושה פרחה מצוין ומשחקת ממש מצוין!!!

La Chiquitita

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif

1) דמות השנה-בנות: מריצה 2) דמות השנה-בנים: מנואל
3) דמות השנה-מבוגרים: סוניה 4) הא? 5) דמות הסקסית: מיה (בלה) 6) שיר אהוב: אבלדה וואי 7) זוג השנה: פאבלו ומריצה 8) דמות-זמר: מנואל 9) השחקן הכי טוב: מנואל

../images/Emo26.gif תשובות!!! ../images/Emo36.gif

1. דמות השנה בנות: מריצה כי היא מוייתק לאללה!
2. דמות השנה בנים: מנואל כי הוא גם מוייתק וגם חתיך...
3. דמות השנה מבוגרים: בעעע ניראה לי שסנטיאגו כי הוא ניראה הכי נחמד... 4. (5) כי דילגת על מספר - דמות השנה הסקסית: גררר אף אחד מהם... 6. השיר האהוב עליי: אררג מתנדנדת בין בוניטה דה מאס לרסיסטירה ... ואני בוחרת ב... רסיסטירה כי המילים שלו ממש יפות... 7.זוג... אמ... לונה וניקו בגלל שאני לא אוהבת את עניין החלפת הזוגות אז לא בחרתי באף אחד מהשניים הראשונים.
8. זמר: ברור שמנואל... יש לו קול כאאאסה מדהים...
9. שחקנ/ית הכי טובה: שחקן מנואל: כי הוא ממש חמוד... ושחקנית מריצה כי היא חמודה וממש קורעת אותי מצחוק כל פעם מחדש עם היציאות שלה והבגדים המצחיקים שלה...

התשובות שלי!

היה קשה אבל בסוף החלטתי על מריצה! ברור שמנואל
סוניה היא כזאת חמודה..... מיה היא באמת סקסית!!! בוניטה דה מאס {היה קשה בין זה לבין רסיסטרה} מ נ ו א ל {לא רק בגלל שאני אוהבת אותו!יש לט קול מקסים!} אוקייי שאלה קשה קשה קשה אז החלטתי שאני לא עונה!

אני מסבירה פעם אחרונה!

אנחנו שתי אחיות אחת אוהבת את פליפה והשנייה את בנחה אני שאוהבת את פליפה כתבתיח שיש לו קול מהמם ולא רקבגלל שאני אוהבת אותו את בנחה אני מחבבת לא יותר אחותי "חולה עליו"

G@T

New member
תשובות ../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

מריצה רולזזז
מנואל *נסקלת*
סנטיאגו...למרות שהוא עדיין לא הגיע *בארץ*..... הוא גם שולט
מיה ....
רבלדה וואי
פאבלו ומריצה
אוי כאן כולם
גם פה כולם! סדרה כל כך מושלמת!! *סמל מובך של המסנג´ר*

HoNeY14

New member
../images/Emo26.gifתשובות../images/Emo36.gif

1)מריצה 2)פאבלו 3)סנטיאגו לא כתבת 4...
5)מיה 6)רבלדה וואי! 7)מריצה ופאבלו 8)פאבלו 9)לונה ביי!

Alexis14

New member
../images/Emo26.gifתשובות../images/Emo36.gif

אני לא מכירה את כל הדמויות אבל אני אשתדל... דמות השנה-בנות: מריצה, כי כל כך אדירה, ומיה- כי היא פשוט מדהימה דמות השנה-בנים: מנואל יש בכלל שאלה? דמות השנה- מבוגרים: לא זוכרת מי אלה האחרים חוץ מסוניה... הדמות הסקסית: מיה פשוט יפה ומדהימה ומריצה חמודה בדרכה הטומבוית אך נשית שיר אהוב: לא מכירה שירים... אבל אהבתי ת´שיר פתיחה... זוג השנה: מנואל ומיה! לא אוהבת את פאבלו וניקו... דמות- זמר: לא מכירה קולות... שחקנ/ית הכי טובה: כולם!

cHiKiNoNo

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo86.gifתשובותיי../images/Emo70.gif../images/Emo86.gif../images/Emo79.gif

נחמד
מריצה הגאונה
פאבליטו, מי אמורר
סוניה, היא כזאת מצחיקה
{לפחות אותי
}
SEXית
הופההה
אממ... ברור שמיסיז קולוצ´י
יההה, חברי, מאיפה הקרצת ת´שירים האלו
יש יותר יפים
. אבל אם כבר, אז נלך Resistire
פעם בכלל לא אהבתי ת´שיר הזה
והיום - פשוט נדבקתי אליו. אבל גם Rebelde Way וBonita De Mas מדהימים
.
מיה ומנואל
הם כל כך SEXיים ביחד
אינסריו, הם מדהימים
..
לדעתי לפליפה {מנו} יש קול מהמם
!! הם אצלי בנחה {פבלו} לוקח
. {ואגבב, קמי ולו שרות לא הכי רע, אבל קמילה צווחת במיקרופון ולואיסנה, טוב-תפסתם אותי
שרה כאילו היא מנסה להיות באופרה ויוצא לה קול-צרוד
!!
לדעתי ממש כולם טובים
. מספיק להשוות
וחוצמזה, למה את כותב, למשל, "זוג השנה" או "שחקן השנה"... גם הסדרה לא משודרת שנה וגם, זה ר-ק ה-פ-ר-ק ה-ש-נ-י
אז לידיעתך, חביבי, עם כל ההתלהבות
, צריך להנמיח הילוכים ולתת לסידרה טיפה להתפתח
..

cHiKiNoNo

New member
לומשנה, שיהיה ../images/Emo6.gif

וחוצמזה, החלטתי שהשירים השולטים הם Perder Un Amigo, Vale la pena, Mi Vida ולמעשה, אני עכשיו החלטתי {כן כן, שיניתי את דעתי}- שכללללל השירים מהממים!!! אין יוצא מהכלל

למעלה