טקסים מאגיים

Pixy led

New member
טקסים מאגיים

מקריאה בפורום ובכלל, אני רואה שלטקסים יש חלק גדול בשימוש במאגיה. (ברור שרוב הדברים שעושים בחיים הם פעולה טקסית, אני מתכוונת לטקסים שבהם מדליקים נר בצבע זה או אחר, יושבים מול... "מזבח" (?) ושרים מזמורים... אני אניח שהבנתם את הכוונה לפני שאעשה מעצמי צחוק לחלוטין.) אני עצמי די נרתעת מטקסים ולא בטוחה בעצם בתפקיד שלהם, אז הנה כמה שאלות שעלו לי כשחשבתי על הנושא: 1. איך אתם בונים טקס כלשהו? במה אתם מתחשבים כשאתם עושים זאת? 2. מה התועלת של הטקס בעיניכם? איך הוא עוזר לכם להתחבר למאגיה? 3. באילו דרכים אחרות אתם משתמשים במאגיה, מלבד טקסים? תודה מראש, פיקסי לד.

SaberTooth

New member
טקסים...

אני אתחיל מהשאלה השניה: אם אני לא טועה תפקידו העיקרי של טקס מאגי הוא לעזור לך למקד את האנרגיות שלך ולהתמקד במטרה שעליה את שואפת להגיע בעזרת הטקס. ועכשיו לשאלה הראשונה: אני חושב שהמומחים יוכלו לענות לך על השאלה הזו יותר טוב ממני, אבל אנסה לענות לך עד כמה שאני אוכל , מכוון שמעולם לא תיכננתי טקס בעצמי, אך לפי מה שהבנתי את צריכה קודם לחשוב על המטרה, מה את רוצה להשיג בעזרת הטקס
עכשיו בררי אילו צבעים/יסודות/קטורת/ליל ירח מתאימים לאותו סוג של טקס, למשל לטקס הגנה טוב הצבע כחול, אז סביר להניח שתשתמשי בנרות כחולים וביסוד מים... יש מבין

Remirat

New member
טקסים...

טקסים הם חלק כמעט בלתי נפרד מעיסוק במאגיה, ו/או אמונה פגאנית כלשהי. טקסים משמשים דרך לרכז את עצמך יותר טוב במטרה כלשהי, ולעיתים, גם להרשים משתתפים אחרים בטקס. מאגיה טקסית היא רק חלק קטן ממאגיה בכלליות, אך היא מקבלת הכי הרבה תשומת לב (בגלל הרושם שהיא עושה...). בניית טקס זה דבר אישי מאוד... לכל אחד יש את הנוסח האישי שלו שמתאים ברך כלל רק לו...

היי פיקסי

1. יש בפורום מאמר על פיתוח התאמות, אני חושבת שזה יסביר לך קצת על בניית טקס. בעיקרון, בטקס את משלבת את ההתאמות שפיתחת לעצמך יחד עם המטרה שלשמה את עושה את הטקס. 2. מטרת הטקס עצמו היא תיעול האנרגיות המאגיות למטרה מוגדרת. 3. אני משתמשת כל הזמן... בשבילי כל פעולה של התת מודע, היא בעצם פעולה מאגית. אם אני לא רמגישה מי יודע מה יפה, אני עוצמת עיניים ואומרת לעצמי שאני הכי יפה בעולם, ואז פותחת את העיניים, מסתכלת במראה... והרי זה פלא (תמיד רציתי להשתמש בביטוי הזה
) השיער שלי הסתדר בדיוק במקום, החולצה גורמת לי להיראות רזה וכו´...

Justin Angel

New member
יש בעיה עם השאלות שלך...

או שהתשובה היא בת שורה אחת לכל שאלה, או כמה עמודים. אפשר לשבת שעות לכתוב ולא לסקור 5% מהתשובה הרצויה. אני פשוט אסכים אם כל מה שנאמר עד עכשיו ואגיד שזה מסכם את העניין יפה.

למעלה