שלום, יש לי תוכנית בVB שמשולב בה פלאש, מיהו יודע איך ואם אפשר להכניס/לשנות טקסט בתיבת טקסט, בפלאש כאשר הוא כבר swf, אני כמעט ולא מכירה את הפלאש אז אם משהו יודע אשמח אם יסבירו לי ממש מההתחלה. כל רעיון יתקבל בברכה תודה מיכל
באופן כללי, זה תלוי במבנה של הקובץ. אם התוכן של הטקסט הוגדר כמשתנה, תוכלי לשנות אותו עם תוכנת swf scanner (כן כן, היא פותרת הכל - גם תמונות וגם משתנים), של חברת live tronix. אני אשים גם לינק (אני לא נציג של החברה או משהו). אם הוא לא, את בבעיה קשה. את יכולה לשלוח אליי את הקובץ, או להעלות אותו לפה, ונראה מה אפשר לעשות (או להציל). יום טוב, טל.
היי אני לא בטוחה שהסברתי את עצמי נכון, האם אפשר ב זמן ריצה של הסרט שיצרתי בפלאש (.swf) להכניס לו טקסט לשדה טקסט? כלומר אם אני עושה את זה אינטראקטיבי והמשתמש שלי מכניס שם אז השם יכנס לשדה טקסט? תודה מראש מיכל
עצמה לבניית העניין. פשוט תצרי תיבת טקסט מסוג INPUT, תני לה שם, כאשר אוטומטית השם הופך למשתנה אשר הערך שלו מוכנס דרך תיבת הINPUT המסויימת, ואז אם לדוגמא קראת לתיבה NAME תוכלי לקרוא לערך שהוכנס דרך המשתנה NAME Wיתמר
הכנת סרט פלאש מורכב משני קבצים : 1.קובץ עריכה - מקביל לעבודה בסביבת עבודה ב-vb - הנקרא fla . קובץ זה ניתן לעריכה מפני שנוא מכיל את ספריית האובייקטים את הפקודות וכו 2. קבץ swf - מקביל לתוצר exe ב-vb - קובץ סופי בלתי ניתן לעריכה . בשביל להכניס ערכים לתוך תיבת טקסט בסרט פלאש גמור (swf) את צריכה קודם להכניס תיבת טקסט עם שם משתנה לתוך סרט הפלאש במצב העריכה שלו (fla) , ורק אז כשתיצרי סרט swf חדש , תוכלי להשתמש בתיבות טקסט שלו , להוסיף ערכים וכו´ . אם את איתי עד כאן תחזירי תשובה ואני אמשיך לפרט לקישור בין פלאש ל-vb