טקסט

• פותח הנושא mich
  • פורסם בתאריך

mich

New member
טקסט

שלום, יש לי תוכנית בVB שמשולב בה פלאש, מיהו יודע איך ואם אפשר להכניס/לשנות טקסט בתיבת טקסט, בפלאש כאשר הוא כבר swf, אני כמעט ולא מכירה את הפלאש אז אם משהו יודע אשמח אם יסבירו לי ממש מההתחלה. כל רעיון יתקבל בברכה תודה מיכל

makaf1

New member
נשמע לי שאת בבעיה קשה.

באופן כללי, זה תלוי במבנה של הקובץ. אם התוכן של הטקסט הוגדר כמשתנה, תוכלי לשנות אותו עם תוכנת swf scanner (כן כן, היא פותרת הכל - גם תמונות וגם משתנים), של חברת live tronix. אני אשים גם לינק (אני לא נציג של החברה או משהו). אם הוא לא, את בבעיה קשה. :) את יכולה לשלוח אליי את הקובץ, או להעלות אותו לפה, ונראה מה אפשר לעשות (או להציל). יום טוב, טל.

mich

New member
אני לא בטוחה שהסברתי את עצמי נכון

היי אני לא בטוחה שהסברתי את עצמי נכון, האם אפשר ב זמן ריצה של הסרט שיצרתי בפלאש (.swf) להכניס לו טקסט לשדה טקסט? כלומר אם אני עושה את זה אינטראקטיבי והמשתמש שלי מכניס שם אז השם יכנס לשדה טקסט? תודה מראש מיכל

Wיתמר

New member
בוודאי, אבל אז נדרש שימוש בתוכנה

עצמה לבניית העניין. פשוט תצרי תיבת טקסט מסוג INPUT, תני לה שם, כאשר אוטומטית השם הופך למשתנה אשר הערך שלו מוכנס דרך תיבת הINPUT המסויימת, ואז אם לדוגמא קראת לתיבה NAME תוכלי לקרוא לערך שהוכנס דרך המשתנה NAME Wיתמר

mich

New member
איך?

איך אני מכניסה input? לתוך תיבת text? אתה יכול בבקשההההה לעשות לי דוגמה? תודה מראש מיכל

matan_fla

New member
כדי להכין

input צריך לבחור text optins ולהעביר מ static text ל input text ולרשם את שם המשתנה בתיבת vaurable

mich

New member
אפשר בבקשה דוגמה,

אני ממש לא בקיאה בפלאש אלפי תודות למי שיעזור, מיכל

mich

New member
and FLA would be?

אני באמת לא מכירה פלאש מספיק טוב. מה זה FLA? תודה מראש מיכל

radm

New member
אין לי ספק שתקבלי תשובה ב

פורום של נענע http://forums.nana.co.il/forum.asp?id=2019 לצערי איני יכולה לעזור לך אבל יש שם אנשים מדהימים שבוודאייעשו זאת

solution

New member
הסבר קצר

הכנת סרט פלאש מורכב משני קבצים : 1.קובץ עריכה - מקביל לעבודה בסביבת עבודה ב-vb - הנקרא fla . קובץ זה ניתן לעריכה מפני שנוא מכיל את ספריית האובייקטים את הפקודות וכו 2. קבץ swf - מקביל לתוצר exe ב-vb - קובץ סופי בלתי ניתן לעריכה . בשביל להכניס ערכים לתוך תיבת טקסט בסרט פלאש גמור (swf) את צריכה קודם להכניס תיבת טקסט עם שם משתנה לתוך סרט הפלאש במצב העריכה שלו (fla) , ורק אז כשתיצרי סרט swf חדש , תוכלי להשתמש בתיבות טקסט שלו , להוסיף ערכים וכו´ . אם את איתי עד כאן תחזירי תשובה ואני אמשיך לפרט לקישור בין פלאש ל-vb

mich

New member
מעולה

זה בדיוק מה שאני מחפשת, תמשיך להסביר בבקשה תודה מיכל

למעלה