טקסט פוליטי

hilali1

New member
טקסט פוליטי../images/Emo35.gif

מירי סירבה לקחת חלק בהפגנה שקראה לרה"מ להתפטר בשל אילוצי לו"ז. האם לדעתכם, גם אם מבחינת לו"ז זה היה מסתדר, היא היתה צריכה לקחת חלק באירוע בעל אופי ואמירה פוליטיים

keds

New member
תלוי בה..

אם היא הייתה משתתפת, אז זה אומר שהיא מביעה דעה פוליטית ואולי היא לא רוצה לעשות זאת. תכלס אין לדעת, אבל בטוח זה סתם תירוץ. לדעתי היא לא רצתה שחשיבו בתור זמרת עם דעות פוליטיות שיאפיינו אותה..

אני חד וחלק טוענת שלא

כי תמיד ישנו החשש שאם תיקח בזה חלק מאז אותו רגע תצמד למירי הדעה הפוליטית . ישנו החשש שבגלל שזה עשוי לקרות, ישנם כאלו שעשוים לא לבוא להופעות בגלל זה, לא לקנות את הדיסק שלה וכו'(אם במידה וכזה מצב עשוי לקרות, חבל שאלו המניעים של אנשים לבחירה/אי בחירת אומנים אהובים). וכמה שזה קשה לעיתים,אבל זו דעתי, בשירים של מירי בפרט ובמוזיקה אולי בכלל לא צריכה להיות קשורה לתחום הפוליטי- אלא מוזיקה צריכה לעמוד בפני עצמה. אם במידה והיא היתה אכן מופיעה אז ישנה גם הסברה שיבואו יותר לעצרת(אבל כנראה שלא מהמניעים הנכונים). לכן עולה אצלי השאלה אם אולי בכלל בעצרת שכזו לא צריכים להיות אומנים אלא רק נאומים?אבל זה כבר לא קשור לנושא... חפרתי קצת סליחה אם לא הייתי מובנת

אריה31

Member
מנהל
מסכים איתך ומוסיף 2 הערות

היו הרבה אומנים שלא רק השתתפו באירועים פוליטיים לצורך הופעה, אלא אפילו הביעו את דעתם הפוליטית בגלוי, ועדיין המשיכו להיות פופולריים גם בציבור שתומך בדיעות הפוכות אם כי אני בטוח שזה השפיע (לא עליי, שאני פתוח להכל) העצרת שהיתה ביום חמישי היא בעיני לא ממש פוליטית. השתתפו בה אנשים מכל המיגזרים ותומכי כל המפלגות. בכלל "קדימה" זו לא מפלגה פוליטית, סתם אנשים שהחליטו לנצל את המיאוס של אנשים מהליכוד וקצת ממפלגת העבודה כדי לעלות בשלטון

hilali1

New member
לגבי העצרת הספציפית אתה צודק.. אבל -

למה לא להופיע למען משהו שאתה מאמין בו
זה יכול להיות הצלת בע"ח, שמירה על כדור הארץ וכן גם עצרות או הופעות בעלות גוון פוליטי.

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo121.gif

לדעתי רוב האומנים לא יופיעו ספציפית בעצרות/הופעות בעלות גוון פוליטי, אבל בעצרות/הופעות הצלת בע"ח, שמירה על כדוה"א וכד'-כן

pRimaVeriTaVIV

New member
בעיני היחצ"נים יש../images/Emo121.gif

אני בספק אם אפילו מישהו אחד יפסיק ללכת להופעות של מירי בגלל שהיא אוהבת חיות...

hilali1

New member
../images/Emo31.gif למה שלא יהיה קשור../images/Emo35.gif

ואם היא תשיר שיר פוליטי
זהו לא תשמעי יותר מירי מסיקה

הילה

חשבתי שאת מכירה אותי יותר טוב אני לא כזו. אין מצב שאפסיק לשמוע את מירי בגלל השתתפות בעצרת זו או אחרת. אני אומרת שקיימת אפשרות כזו שישנם אנשים שיכולים להפסיק לשמוע את מירי בגלל פעולה זו. זו אפשרות קימת. אני לא נמנית בינהם. אני חושבת שמוזיקה היא אחד הדברים (שלפחות עבורי) מהוים איזו שהיא בריחה מכל היום היום, שבינהם גם נכללת הפוליטיקה. זה בסדר (ואף רצוי) שלמירי (כמו כל אדם במדינתו) תהיה דעה פוליטית (זו או אחרת, זה לא משנה)

Nimrod121

New member
אני מסכים איתך.

ומוסיף, שאם זהו היה רצונה של מירי לעשות על כן, שיבושם לה. אם זהו הרצון שלה ומה שהיא חושבת שיתרום למטרתה. אם מסתכלים על זה מההיבט הכללי ולא מההיבט האישי של מירי אז זה באמת יכול היה לפגוע לה בקריירה.

hilali1

New member
אתה חושב../images/Emo35.gif בעצם הוא היה מתפטר לפני

ואז חוזר בחזרה...

למעלה