טקסט בחלומות

דנה^^

New member
טקסט בחלומות

טוב אני לא יודעת למה אני שוב לא כותבת ביומן חלומות אבל אם הייתי כותבת אז בימים האחרונים היו לי איזה 3 חלמוות כל יום אבל כנראה שהתעצלתי ואחרי שרציתי לכתוב כבר שכחתי.. בכל מקרה את החלום האחרון שהיה לפני שקמתי בבוקר לא שכחתי כי רציתי להגיד עליו, כי הוא נורא הזכיר לי את בדיקת המציאות עם הטקסט.. החלום היינו בכיתה של פיזיקה עם המורה של הקבוצה השנייה, והוא חילק לנו דפים עם שירים נראה לי זה היה אמור להיות ליום הזיכרון, אבל עכשיו שאני חושבת על זה היו בחלום כמה דברים מוזרים שהייתי צריכה לשים לב אליהם (חוזרת ליומן חלומות! מבטיחה!) והם ש.. 1. המורה לפיזיקה יחלק לנו דפים עם שירים? זה בחיים לא יקרה... 2. הוא חילק בהתחלה כמה שירים ואחר כך המשיך לחלק וכבר היתה לכל אחד חבילה עם המ-ון שירים.. בבית ספר שלי אף פעם לא מצלמים לנו יותר מדי.. זה פשוט לא יכול להיות הגיוני.. 3. בין השירים האחרונים שהוא חילק היו שירים כמו JOINING YOU של אלאניס מוריסט ו HOW YOU REMIND ME של ניקלבק שהם לא הכי קשורים לזה... מה שכן שמתי לב אליו אחרי שהתעוררתי שהמילים של השירים שהוא חילק לנו היו נכונות (לפחות אלו שקראתי, הוא חילק כל כך הרבה שלא הספקתי לקרוא הכל!) וגם כשלרגע הפניתי הצידה את המבט (בלי כוונה בכלל) הן לא השתנו, ככה שבדיקת הטקסט לגבי כנראה לא עובדת.. עכשיו כשאני רושמת את ההודעה פתאום יש לי עוד רעיון, כל פעם שאני כותבת ביומן החלומות אני לא רק אכתוב את החלום בפרטי פרטים אלא גם אוסיף את הדברים הלא הגיוניים שהיו בו כדי שזה גם יפתח את המודעות לזה.

Variety

New member
תגובה

היי דנה, לדעתי מאוד חשוב שתרשמי יומן חלומות. זה חלק אינטגרלי חשוב מאוד. בקשר לטקסט שלא השתנה, זה בסדר, הטקסט לא אמור להשתנות. כמו שהסברתי, את צריכה לשנות אותו. כל הרעיון של בדיקת המציאות עם הטקסט היא שאת מנסה לשנות את הטקסט, ואז הוא ישתנה. גם לי קרה שטקסט בחלום לא השתנה וזה בסדר גמור. אפשר לקרוא דברים ככה בחלומות. אבל בבדיקת מציאות, את אמורה כחלק מהמחשבה שאת מפקפקת במציאות זה לנסות לשנות את הטקסט שאת משתמשת בו בין אם זה חלום או מציאות. מה שיקרה פשוט זה שבחלום הוא ישתנה ובמציאות לא (אם הוא עכשיו משתנה, תעשי בדיקת מציאות :) חלומות פז, Variety-

baa

New member
גם זה לא תמיד עובד

חלמתי חלום שדווקא היה די הגיוני אבל הייתי עמוק בקטע של חלומות צלולים ועשיתי בדיקת מציאות בכל זאת, סיפרתי לאחותי על החלומות הצלולים ועל הבדיקת מציאות של הטקסט והיא כתבה לי על דף מילים והסתכלתי הזזתי את הראש והסתכלתי שוב והיא פשוט עשתה איקס על כמה אותיות וכתבה משהו אחר, אבל זה לא השתנה! והיא מאוד צחקה עליי.. ועשיתי אלפי בדיקות מציאות שלא פעלו ואחותי כל הזמן צוחקת עליי שאני מנסה ואומרת לי בציניות "כן את חולמת.." וקרה לי גם בחלום אחר שהטקסט דווקא כן השתנה אבל לא הייתי בטוחה, כי המילה לא הייתה הגיונית אז לא ידעתי אם זה השתנה או היה ככה קודם וחברות שלי בחלום שיכנעו אותי שאני סתם כל הזמן חושבת שאני חולמת מה שהיה נכון.. כי החיסרון של החלומות הצלולים זה שבמציאות אתה משוכנע שאתה חולם.. בעיה!

דנה^^

New member
השורה האחרונה..

כתבת "החיסרון של החלומות הצלולים זה שבמציאות אתה משוכנע שאתה חולם"- אבל בשביל זה נועדו בדיקות המציאות.. אני מתארת לעצמי שיכול להיות מצבים שבחלום זה ייראה הגיוני ואולי זה יפעל, אבל למשל אצלי תמיד הבדיקה עם השעון פעלה, גם הבדיקה של האור וגם במראה (למרות שזה היה מתוך חלום רגיל ולא קלטתי שזה חלום, פשוט לא הבנתי למה השיער שלי נראה מוזר..), בנוסף לזה אצלי תמיד יש לי כזו תחושה ש- זה חלום. ויש את מה שמבדיל ביניהם..

baa

New member
אני מוצאת את זה מאוד מבלבל...

מכיוון שקרו מקרים שבחלומות שלי הבדיוקת מציאות לא עבדו, אז אם היה לי יום ממש מוזר (מה שקורה משום מה לעיתים קרובות) ואני עושה בדיקות מציאות, גם אם הם לא פועלות אני לא משתכנעת ואני עושה איזה אלף בדיקות עד שאני משוכנעת לחלוטין שאני ערה... האמת שזה כבר עבר לי כי הפסקתי עם היומן חלומות ובעקבות זה עם החלומות הצלולים, אבל עכשיו התחלתי שוב ואני זוכרת שממש התחרפנתי מזה שהמציאות והחלום כל כך דומים!!

למעלה