טקסטים בדף וגוגל

JUBRANOO

New member
טקסטים בדף וגוגל

אם יש לי דף אחד מציג תיאור לפי כל כפתור שהמתמש לוחץ זאת אומרת יש לי דף אחד שמציג כל פעם תיאור שונה הפסקה הרלוונטית מופיעה והפסקאות האחרות שלא רלוונטיות לא מופיעות האם זה יעבוד בשביל גוגל? האם גוגל יתיחס באמת רק לפסקאות שמופיעות באתר ויתעלם מהפסקאות שלא מופיעות באתר אבל הם בעצם נמצאות בקוד עצמו ?

תלוי איך הוא מובנה ב"קוד" במקרה וזה DIV...

אז גוגל כן קורא את הטקסטים במקרה ומדובר בדרך שונה תתן לנו קישור כמו שעמית ביקש בשביל שנוכל להבין למה הכוונה

JUBRANOO

New member
זה DIV עם פקודה שעושה BLOCK ו NONE

ברגע שלוחצים על כפתור מסוים הוא מציג DIV ומעלים את שאר ה DIV אז גוגל יחשב את זה כדפי שונים למרות שכל ה DIV ים הם בדף אחד? הוא כן יקרא את את הטקסט שנמצא באתר ולא יקרא את הטקסטים שמועלמים בקוד עצמו?

גוגל קורא טקסט שנמצע בתוך DIV אפילו במקרה ש..

הוא מוסתר על ידי JS\CSS לשאלה עם הוא יקרא נוכל לענות ברגע שנראה על איזה דפים הכוונה

hatkyinc

New member
קצת קשה להבין, אבל

אם נגיד אתה עושה אתר אנציקלופדיה, כמו wikipedia והאתר כולו בעמוד אחד, כל התוכן (כמובן שהדוגמא הזאת, לא פרקטיות, אבל נניח לרגע) והעמוד משנה חלקים ממנו ב display none/block כך שרק ערך אחד מוצג כל פעם. בהנחה שזה אינטרטיבי, ובמקור מוצג תמיד רק ערך אחד כשהגולש נכנס, אז גוגל יתייחס כמאת ורק לערך שמוצג כשמשתמש נכנס. אם כמו שאת אומר אתה חושף ערך אחר לפי איזה כלל שלך על הלקוחות, אז זה תלוי בכלל. אם גוגל תמיד יפול לאותו כלל, כמו הפרדה לפי מדינות, הוא יאנדקס את מה שרלוונטי אליו. יכול להיות לגיטימי ותקין ויכל להחשב ספאם, תחת כלל clocking שאתה מראה לגוגל משהו אחד וללקוחות משהו אחר. תלוי בכללי הפרדה. אם כל משתמש יקבל תוכן אחר לפי referer או משהו אקראי יחסית, ויקרה שב10 כניסות של גוגל יהיו 10 דברים שונים. אז יכולים לקראת 2 דברים: 1. במקרה הטוב, גוגל יתחיל לסרוק את העמוד יותר מהר, באופן קבוע, ויראה תמיד רק את הדבר האחרון שהוא ראה. כאילו אתה משנה כל הזמן את העמוד. 2. טיפול לאיזה כלל ספאם, של תחמום תוכן, בעיקר על החזרת יותר תוכן נסתר מגלוי + להראות לגולשים משהו אחר מגוגל + עוד כמה בעיות עם ההתנהגות הזאת ותוסר חלקית או לחלוטין מהתוצאות. (sandbox/spam/ הורדת ניקוד...) על כל מקרה על כתובת URL אחת גוגל יזהה עמוד אחד, זה הסטנדרט, הוא לא יאנדקס ווריאציות של אותו URL, כי הוא לא יכל לשלוט מה המשתמש שיגיע ל URL יראה. (כשאני אומר URL, אני כולל את החלק של הפרמטרים והכל ולא רק "עמוד")

JUBRANOO

New member
לא יכול לתת כרגע כתובת אבל

אני יכול להסביר את עצמי יותר זה פשוט כך יש אתר פלאש ברגע הגולש בה ממודעת בגוגל אז הוא מגיע לדף אינדקס עם פרמטרים ב URL ואז הוא הולך לדף המבוקש בתוך הפלאש ומציג גם מידע בHTML על ידי הצגעת DIV שמכיל מידע רלוונטי הוא לא המידע שבתוך ה DIV ים הוא במקום דפים באתר כל DIV מכיל טקטס של אודות מוצרים צור קשר וכו במקרה הזה הוא לא יציג דפים שונים בחיפוש על אינדקס אחד אבל פרמטרים שונים?

hatkyinc

New member
אוקיי

"דף אינדקס עם פרמטרים ב URL" = דף אחר (URL אחר), גוגל יודע להתסדר עם החלק הזה. לגבי נושא הדיווים ראה מה שאמרתי קודם. מאוד לא מומלץ, אבל יכל להיות סביל כל עוד זה לא מוגזם. רגע אתה מציג את ה HTML בתוך FLASH? אם כן הוא לא יסרק בכלל.

JUBRANOO

New member
הוא מציג ב HTML ובפלאש יש גם טקסט נוסף

יש 7 דווים ל 7 פרמטרים שונים ב URL - כאילו 7 דפים למה לא מומלץ דווים? אבל זה מה שאמרת: "בהנחה שזה אינטרטיבי, ובמקור מוצג תמיד רק ערך אחד כשהגולש נכנס, אז גוגל יתייחס כמאת ורק לערך שמוצג כשמשתמש נכנס" מה הפתרון? לעשות את הבדיקה בצד שרת ולהציג את הקטסט הרללונטי?

hatkyinc

New member
כן

אם אתה נשאר עם 7 דפים, זה לא נורא. אם תמשיך להוסיף ויהיו 20 זה כבר תהיה בעיה. כי יש הרבה יותר טקסט מוסתר מגלוי וזה גם טקטיקות ספאם מוכרות. (וגם מנפח את העמוד..) בהתחלה חשבתי שמדובר במשחק עם ה display ב javascript. גוגל יריץ javascript לפחות בחלק מהמקרים, אבל לא יריץ פלאש כלל נכון להיום.

JUBRANOO

New member
המשחק עם ה display ב javascript

הבדיקה אינה בצד שרת אני רק שאלתי אם עדיף בצד שרת? אז אם זה עם display ב javascript ודווים בעמוד אחד זה לא עובד עם גוגל? לא יתן קישורים שונים לפי הפרמטירים השונים ב URL?

למעלה