]];
8 8ar8ie New member 27/10/05 #22 חסרות לי שופטות בייבז:| חחחח מצחיקה hadasusha התנדבתם:| תראו סימן חיים... חוץ מזה... עוד כמה בנות צריכות לשרשר דולותיהן? נבל מה איתך? את עשית דולי^_^
חסרות לי שופטות בייבז:| חחחח מצחיקה hadasusha התנדבתם:| תראו סימן חיים... חוץ מזה... עוד כמה בנות צריכות לשרשר דולותיהן? נבל מה איתך? את עשית דולי^_^
8 8ar8ie New member 27/10/05 #28 יופי:] עכשיו רק חחח מצחיקה (אלינה? או שאני שוב טועה... אני לא טובה בשמות)
ח חחחח מצחיקה New member 28/10/05 #35 *-כאן-* ../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif לא אמרת שתשלחי מסרים
W Welcome To My Life1 New member 27/10/05 #29 ../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif אני משתתפת^^ בהתחלה פשוט לא הבנתתי מזה אבל עכשיו שהבנתי זה פשוט ממש כיף.. בחרתי כבר בדים ואני אמצא בייס ואתחיל ^^
../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif אני משתתפת^^ בהתחלה פשוט לא הבנתתי מזה אבל עכשיו שהבנתי זה פשוט ממש כיף.. בחרתי כבר בדים ואני אמצא בייס ואתחיל ^^
W Welcome To My Life1 New member 28/10/05 #32 ../images/Emo163.gif כן אין בעיות.. כרגע כבר אני באמצע השיער.. אם אני לא אגמור היום (בגלל השיעורים) אז אני אסיים מחר מיד אחרי ביה"ס.. בזמן האחרון כל כך לא היה לי חשק לדוליז אבל סוף סוך משהו נתן לי השראה XD
../images/Emo163.gif כן אין בעיות.. כרגע כבר אני באמצע השיער.. אם אני לא אגמור היום (בגלל השיעורים) אז אני אסיים מחר מיד אחרי ביה"ס.. בזמן האחרון כל כך לא היה לי חשק לדוליז אבל סוף סוך משהו נתן לי השראה XD
L little beetle1 New member 28/10/05 #31 המ...הכנתי אחת ../images/Emo122.gif אני יודעת שלא התחייבתי פשוט ברגע האחרון היה לי חשק כזה והכנתי אותה בשעה 1 אני ידועת שאין לי סיכוי ושהיא פיכ והכל... אבל. אבל. כלום בייס מגויניבר
המ...הכנתי אחת ../images/Emo122.gif אני יודעת שלא התחייבתי פשוט ברגע האחרון היה לי חשק כזה והכנתי אותה בשעה 1 אני ידועת שאין לי סיכוי ושהיא פיכ והכל... אבל. אבל. כלום בייס מגויניבר
9 917635 New member 28/10/05 #34 אפשר עדיין להשתתף?../images/Emo41.gif../images/Emo75.gif../images/Emo182.gif ואני צריכה להכין בד?
W Welcome To My Life1 New member 28/10/05 #38 ../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif אוף..אני אצל חברה ו... לא הבנתי למה אני רוצה להגיע כל כך מהר הבייתה XDD ועכשיו הבנתי שזה כדי לעשות דוליז לתחרות הזו ועוד אחת טוב כשאני אגיע הבייתה אני אתחיל
../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif אוף..אני אצל חברה ו... לא הבנתי למה אני רוצה להגיע כל כך מהר הבייתה XDD ועכשיו הבנתי שזה כדי לעשות דוליז לתחרות הזו ועוד אחת טוב כשאני אגיע הבייתה אני אתחיל
B BiDriL New member 28/10/05 #39 ../images/Emo185.gifסוף סוף ../images/Emo178.gif יש בד באולסטאר.סתכלו טוב ILCK יש לי אובססיה לעשות לבייס הזה נמשים [וגם צבע עור שונה ועיניים חומות בהירות]
../images/Emo185.gifסוף סוף ../images/Emo178.gif יש בד באולסטאר.סתכלו טוב ILCK יש לי אובססיה לעשות לבייס הזה נמשים [וגם צבע עור שונה ועיניים חומות בהירות]