טקטיקת האק א - מוצדק?

טקטיקת האק א - מוצדק?

בסופו של דבר, אחרי הסדרה של ספרס קליפרס, חייבים לתהות:
האם שיטת האק א ג'ורדן באמת עובדת? והאם הליגה צריכה להתערב?
לדעתי אפשר לומר די בוודאות - לשיטה יעילות מוגבלת ביותר, לא בטוח שהיא מועילה כל כך למי שמשתמש בה, היא טובה רק כששחקן באמת לא פוגע בכלל מהעונשין, ומספיק שהוא "תופס יום" של 55% כדי לקבור את הכדאיות שלה. היו לספרס כמה סטריפים טובים של האק א, וכמה שהיו ממש גרועים. והם לא ניצחו את הסדרה, שזה כנראה הכי חשוב.
וחוץ מזה, תלמדו לקלוע עונשין. תעמדו על הקו, תזרקו 100 פעמים ביום, ותגיעו ל 60%. בתכלס לא צריך יותר מזה. אני מאמין שאפילו ריברס (שנמצא בצוות החשיבה של סילבר לעניין) כבר לא ימליץ על שינויים בחוקים בשביל למנוע האק א.

אגב, אני באמת חושב שזה סבבה שהספרס הפסידו סדרה שהם ניסו לנצח דרך האק א.
דעתכם?

הליגה תטפל בזה. אחת הסיבות שכל כך שמחתי לראות את הספרס

הולכים הביתה.
&nbsp
די האק 'א לא קשור לענף, לא קשור למשחק, מעיק ומציק.
אומנם באמת כל מה שצריך לעשות כנגד הוא לקלוע עונשין אבל עדיין זה Exploit מגעיל של המשחק שמנוצל בצורה צינית ע"י פופ.
&nbsp
אתם באמת חושבים שדיאנדרה לא זורק יותר מ-100 כאלה ביום? הטכניקה שלו לא כזו רעה, זה יותר עניין של ביטחון על הקו במיוחד בקטע הזה של האק 'א דיאנדרה אז כל הזרקורים עליו.
&nbsp
המתצית של האק' א' דיאנדרה הגיע אמש, פאול על דיאנדרה, מטחיא את שניהם, ביג בייבי לוקח ריבאונד התקפה אחרי החטאה של דיאנדרה ומוציא לשלשה פנויה של בארנס נראה לי..
&nbsp
BALL DONT LIE
&nbsp
מה שבאמת מעניין אותי אם ריברס ישתמש בזה על דורסי או דוויט.. אם כן הוא צבוע :)

לא בטוח שהוא צבוע

היתה כתבה על העניין, לא זוכר איפה. ריברס הוא אחד החברים בצוות של סילבר לעניין, סילבר העיד שלמרות הכל, ריברס לא חד משמעי לגבי זה. קשה לו להמליץ על חוקים שיוציאו את ההאק א מהמשחק. גם ריברס מבין שכמו שאפשר להשאיר את רונדו לזרוק מהמיד ריינג', אפשר
בשורה התחתונה, כמו שכתבת, ball don't lie, כל השימוש של פופ בטקטיקה נכשל בסדרה הזו. לדעתי זה אומר שאפשר להשאיר את החוקים ללא שינוי, ולתת לקבוצות לשחק.

כן אבל חבל על הזמן של כולנו.

אני אחשוב שהוא צבוע כי ראיתי את הפרצופים שלו כל פעם שדיאנדרה נשלח לקו בכוונה, זה הספיק לי כדאי לדעת שהוא לא מת על זה.
&nbsp
אני באמת חושב שצריך למנוע את זה, אולי רק בגלל העניין שזה לוקח המון זמן מהמשחק.
&nbsp
היה איזה משחק בסדרה של שקמתי בחמש וחצי ועד אחרי 9 בבוקר עוד שיחקו.
&nbsp
אני בכל מקרה הייתי שמח לראות איזה חוק קטן שיכול למנוע את זה.

איליה13

New member
זה אותו פרצוף, כמה שהוא עשה אחרי שהבן שלו נתן 3 זריקות .....

עונשין לג'ינובלי לפני המחצית, רק בלי כל הריצות והתנועות ידיים

מאנו יצא גאון במהלך הזה, למרות שבתכלס, הוא הכניס רק 2 מתוך 3 הזריקות עונשין, ומנגד קיבל באזר ביטר של פול עם הקרש

rapgamer4ever

New member
זה לא שייך לצביעות

כולנו מבוגרים ומבינים שקבוצות יעשו כל מה שהחוקים מאפשרים להם כדי לנצח. רוצה לשנות את המצב? תשנה את החוק, אין מה לבוא בטענות לפופוביץ'. ריברס מבין את זה.
&nbsp
החוק הנוכחי לא טוב לדעתי אפילו ב-2 הדקות האחרונות של המשחק. בסדרה של גולדן וניו אורלינס הווריורס כבר עלו ליתרון יחסית מבטיח בהארכה של משחק 3. תומפסון עשה עבירה תמימה על דיוויס אוף דה בול והפליקנס קיבלו 2 זריקות+כדור שהיו יכולים לגמרי להפוך את המשחק ללא סיבה אמיתית.
&nbsp

הכוונה שלי הייתה - אם ישתמש בזה כנגד יוסטון.

אז מבחינתי הוא יהיה קצת צבוע, אלה אם כן יוסטון לא ישאירו לו ברירה וישתמשו בזה כנגדו.
&nbsp
למרות שאני חושב שיוסטון-קליפרס הולכת להיות סדרה נקייה מ"האק"ים למינהם, אני חושב ששני קבוצות שסבלו מזה הרבה ישחקו אחת מול השנייה לא רואה טעם להפוך את המשחק לכל כך חסר עניין.
&nbsp
אני לפחות מקווה שהם ישכילו לא להשתמש בזה אחת על השנייה.
&nbsp
מי שבא לפופ בטענות זה אני :)

למעלה