טפסי הערכה

טפסי הערכה

האם תוכלו בבקשה להעלות לפורום טפסי הערכה לילדים לגילאים 3-4, 4-5 ו5-6. מה שיש בידי לא מעודכן בחלקו והייתי מאוד רוצה נוסחים מעודכנים בעיקר המומלצים על ידיכם כנוחים ומקיפים. תודה רבה ! זה יעזור לי מאוד. נ.ב. בקומונה לא קיבלתי תשובה. מקווה שכאן יהיה לי יותר מזל

נאוה ר

New member
פיי אולי תסבירי יותר מה את רוצה?

איך לכתוב דוח סיכום? איך לאסוף חומר לאבחון? או בכלל משהו אחר?

נאווה תודה על התגובה, אני מתכוונת ל...

אני מחפשת טפסים של רב"ע עם הפעילויות המצופות לכל שנתון בתחומים השונים (מ.גסה, עדינה וכו'). אותו טופס שנעזרים בו כשמקבלים ילד חדש ורוצים לבדוק את יכולותיו. (ברור שיש גם פעילויות שניתן לבדוק בתצפית חופשית, אך בד"כ נעזרים גם בטופס מובנה כלשהו) אשמח ואודה מאוד להתרשם מסוגים שונים של טפסים שקוראות הפורום מסתמכות עליהם. תודה רבה!

נאוה ר

New member
דווקא אני זוכרת

שהיה על זה שרשור והזכירו את החוברת שגלי המלט מונדלק ערכה במסגרת אלוין ירושלים שנקראת התפתחות נורמלית מלידה עד גיל 6 שנים. (תמיד אני תוהה איפה אותה גלי נמצאת, מה היא עושה ועוד כל מיני שאלות סקרניות שכאלה) והמדריך לבניית תכנית חינוכית יחחידנית לגיל הרך על פי שלבי ההתפתחות שנכתב על ידי איימי אלקהל וסימה רוזנברג ויצא בהוצאת משרד החינוך והתרבות והמרכז הפדגוגי לחינוך המיוחד. אני אישית מוצאת שטפסים למילוי הם לא נוחים ואם כתוב בתחילת הטופס השחלת חרוזים זאת תיהיה הפעילות האחרונה שהוא ירצה. ותמיד מה שהכי חשוב להגיד אין איפה לרשום.

למעלה