טפסים לוועדה רפואית

טפסים לוועדה רפואית

אני עוד שבועיים הולכת לנוירולוג למעקב, ועוד מעט אמורה להיקבע לי וועדה רפואית כדי להעלות פרופיל ל-45 (בתקווה...), התקשרתי ללשכ"ג כדי לוודא אם אני צריכה להביא טופס כלשהוא שמסביר על האפילפסיה, וכל מה שאמרו לי זה : תביאי תוצאות של בדיקות...
אז רציתי לדעת ממי שמנוסה בזה (כי הנוירולוג שלי ממש לא) מה אני צריכה לשלוח לצבא? מה ביקשו ממכם להביא לוועדות האלו, והאם ביקשו ממכם להביא טפסים חדשים לקראת הגיוס? ומה אני צריכה שיהיה רשום לי שם כדי שכל עניין הפטורים ירוץ? תודה

r216

New member
ממה שאני יודעת...

אני הייתי צריכה רק להביא תיעוד מהאישפוזים, וכל מסמך רפואי שנמצא, וחוץ מזה את עצמי... ואת יכולת השיכנוע שלי שהכל בסדר... למרות שני התקפים בהפרש שבועיים , ולמרות שהתחלתי תרופות בוועדה שהייתה לי לאחר שבוע של אישפוז הצלחתי למנוע מהם לשלוח אותי הביתה לחצי שנה עם פרופיל 21... השאלה היא כמה את באמת רוצה, ואז הכל אפשרי.

וואו, איך?../images/Emo12.gif

אני התחננתי לרופאה הראשית שלא תתן לי 24 (פטור זמני) , והיא פתחה את הספר וכמו תוכי העתיקה...
אחלה יכולת שכנוע...
אני מאוד רוצה, רק שהיכולת שיכנוע שלי שואפת ל-0...
אז על איזה פרופיל גייסו אותך? 45?

r216

New member
לא רק שלא קיבלתי 21

גם נשארתי בתפקיד שדורש פרופיל 97 אולי טיפה פחות, זה עניין של רצון, אני ממש התחננתי ...

topsoul 360 out

New member
תביא את התיק ותוצאות EEG אחרונות

התיק שלך אצל הנוירולוג כמובן..
לי העלו ל82

חייםלוי

Member
מנהל
אני התגייסתי לפני הרבה מאוד שנים

הפרופיל שלי היה 36. אחרי 7-8 חודשים הצלחתי להעלות ל-76 וכך יכולתי להגיע לקורס שרציתי.

topsoul 360 out

New member
תלוי במקרה...

5 שנים ללא התקף+שנתיים ללא תרופות זה הקריטריון ל82 עם תרופות זה 64 עם התקפים זה 45 אם מאוזנים ו21 אם לא.

למעלה